daywalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Εδώ και καιρό στο site μου, εξυπηρετώ τα downloads με direct ftp. Επειδή όμως τελευταία το bandwidth που καταναλώνω αυξάνεται και συνεχώς αξάνεται (έχει ξεπεράσει τα 500Gb/μήνα και πρόκειται να το ξεπερασει στους επόμενους μήνες) σκεφτόμουν για εναλλακτικούς τρόπους για file distribution... Ειδικά αν γίνεται αυτοί που κατεβάζουν να κάνουν ταυτόχρονα sharing το αρχείο, δηλαδή αν κατεβάζουν πολλοί το ίδιο αρχείο να μην απασχολουν τον server, αλλά να το ανταλλάσουν μεταξύ τους. To μόνο που έχω βρει είναι το bittorrent που δεν είναι καθόλου εύχρηστο και αν και στηρίζεται σε μία φοβερή σκέψη, λειτουργικά υστερεί πάρα πολύ. ʼσε που ούτε documentation δεν έχω βρει. Σκέφτηκα directconnect επίσης, αλλά ψάχνομαι ακόμα... Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Παρόμοιο επίσης είναι και το eDonkey ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 daywalker :ti akrivos ine to bittorrent ke pia ine i foveri skepsi pano stin opia basizete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daywalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 ViPeRMaN said: daywalker :ti akrivos ine to bittorrent ke pia ine i foveri skepsi pano stin opia basizete? http://bitconjurer.org/BitTorrent/ Thasou lythei i aporia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lyman_Zerga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Για μένα το DC++ μάλλον, αφού επιτρέπει να κατεβάσεις την λίστα με τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.