vasilisga Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά θέλουμε να κάνουμε φορμάτ στο Laptop του αδερφού μου και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπουτάρει ούτε απο το cd ούτε από το usb έχω κάνει φυσικά τις απαραίτητες ρυθμίσεις απο bios για σειρά προτεραιότητας και τα σχετικά... και στις 2 περιπτώσεις μου λέει disk error, press any key to restart είμαι σίγουρος ότι τόσο το cd όσο και το usb είναι καλα γραμμένα γιατί σε άλλο pc που τα δοκίμασα δουλεύουν και τα 2 επίσης να πω ότι cd rom driver και usb driver που δοκίμασα δουλεύουν μέσα από τα windows έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-%CF%83%CE%B5-laptop-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dvd-player/ Μπορεί αν έχει κάποια «παγίδα» το bios και να πρέπει να κάνεις κάποια περίεργη ρύθμιση για να κάνει boot από usb/cd. Κάποιες φορές τρώει κόλλημα το partition table με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει να μπουτάρεις από πουθενά αλλού,σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να σβήσεις τα διαμερίσματα(έστω το πρώτο) και να το ξανά φτιάξεις για να στρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα