whocares Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πήγαινε σε kit 2x4 και όχι σε μία 8αρα. Επίσης προτίμησε Low Profile μνήμες μην έχεις θέματα με ψύχτρες
DragoticSaen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μνήμη και την παλιά να αλλάξω οπότε 8ρα στο σύνολο.Το τροφοδοτικό είναι αυτό Real Power M520 Μια άκυρη ερώτηση* :Αν έχω 2 κάρτες γραφικών σε έναν υπολογιστή τι γίνετε?Θα μπορω να εχω τον υπολογιστη σε 2 οθονες? με μια καρτα AMD που υποστηριζει eyefinity εισαι καλυμμενος. Sent from my iPhone using Insomnia
GOAKIAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 με μια καρτα AMD που υποστηριζει eyefinity εισαι καλυμμενος. Sent from my iPhone using Insomnia Η δικιά μου κάρτα δεν υποστηρίζει έτσι?
DragoticSaen Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τι καρτα εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia
STORM1978 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Πρώτα από όλα καλησπέρα. Επειδή έφτασε και το καλοκαίρι θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου για να έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και γενικότερα το σύστημα αν δεν είναι καλό κατά την γνώμη σας κάτι σε αυτό.Γενικότερα τον υπολογιστή τον έχω για τα πάντα. Δηλαδή μπορεί να έχω ένα παιχνίδι ανοιχτό και ταυτόχρονα να έχω ανοιχτά και αλλά προγράμματα γιατί μου αρέσει να κάνω πολλά με τον υπολογιστή. Επιπλέον θέλω να ρωτήσω αν παίζει ρολό ότι τον υπολογιστή δεν τον κλείνω γιατί κατεβάζω πράγματα διαφορά και κυρίως ταινίες HD και σκέφτομαι για αλλαγή κουτιού σε ένα πολύ καλύτερο για να έχει καλύτερες θερμοκρασίες ο υπολογιστής. Επίσης γίνετε κάτι με τον ήχο, δηλαδή να μην κάνει τόσο θόρυβο. Το σύστημα του υπολογιστή και οι θερμοκρασίες(οι θερμοκρασίες είναι και πιο υψηλές από αυτές) Τι καρτα εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia Αν και δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα, καλο ειναι να διαβαζετε προηγουμενα ποστ στο θεμα που απαντατε , υπαρχουν ολες οι πληροφοριες στο #1 ποστ.
DragoticSaen Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Συγνωμη αλλα οπως λεει και υπογραφη, "from my iPhone" απλα διαβασα στα πεταχτα μηπως λεει...δεν κοιταξα την εικονα. Μεχρι 6 οθονες μπορεις αλλα εννοειται εξαρταται απο ποσες εξοδους εχει η καρτα γραφικων σου. Sent from my iPhone using Insomnia
GOAKIAS Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 2 εξόδους έχει αλλά πως δηλαδή βάζω μια ταινία και φαινεται σε 2 μονιτορς? Διότι το δοκίμασα και στην τηλεόραση έδειχνε την ταινία και γενικά τα πάντα από τον υπολογιστή ενώ στην οθόνη του υπολογιστή έδειχνε μόνο την επιφάνεια εργασίας χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι, μονό την φωτογραφία δείχνει.
DragoticSaen Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Διαβασε εδω αν θες! Sent from my iPhone using Insomnia
GOAKIAS Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Tέλος πάντων κάτι θα κάνουμε. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα