Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μνήμη και την παλιά να αλλάξω οπότε 8ρα στο σύνολο.

Το τροφοδοτικό είναι αυτό Real Power M520

Μια άκυρη ερώτηση* :Αν έχω 2 κάρτες γραφικών σε έναν υπολογιστή τι γίνετε?Θα μπορω να εχω τον υπολογιστη σε 2 οθονες?

με μια καρτα AMD που υποστηριζει eyefinity εισαι καλυμμενος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

με μια καρτα AMD που υποστηριζει eyefinity εισαι καλυμμενος.

Η δικιά μου κάρτα δεν υποστηρίζει έτσι?

Δημοσ.

Πρώτα από όλα καλησπέρα. Επειδή έφτασε και το καλοκαίρι θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου για να έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και γενικότερα το σύστημα αν δεν είναι καλό κατά την γνώμη σας κάτι σε αυτό.Γενικότερα τον υπολογιστή τον έχω για τα πάντα. Δηλαδή μπορεί να έχω ένα παιχνίδι ανοιχτό και ταυτόχρονα να έχω ανοιχτά και αλλά προγράμματα γιατί μου αρέσει να κάνω πολλά με τον υπολογιστή. Επιπλέον θέλω να ρωτήσω αν παίζει ρολό ότι τον υπολογιστή δεν τον κλείνω γιατί κατεβάζω πράγματα διαφορά και κυρίως ταινίες HD και σκέφτομαι για αλλαγή κουτιού σε ένα πολύ καλύτερο για να έχει καλύτερες θερμοκρασίες ο υπολογιστής. Επίσης γίνετε κάτι με τον ήχο, δηλαδή να μην κάνει τόσο θόρυβο.

Το σύστημα του υπολογιστή και οι θερμοκρασίες(οι θερμοκρασίες είναι και πιο υψηλές από αυτές)

post-195554-0-44996000-1337279491_thumb.png

Τι καρτα εχεις;

Αν και δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα, καλο ειναι να διαβαζετε προηγουμενα ποστ στο θεμα που απαντατε , υπαρχουν ολες οι πληροφοριες στο #1 ποστ. :-)

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα οπως λεει και υπογραφη, "from my iPhone" απλα διαβασα στα πεταχτα μηπως λεει...δεν κοιταξα την εικονα.

Μεχρι 6 οθονες μπορεις :) αλλα εννοειται εξαρταται απο ποσες εξοδους εχει η καρτα γραφικων σου.

Δημοσ.

2 εξόδους έχει αλλά πως δηλαδή βάζω μια ταινία και φαινεται σε 2 μονιτορς? Διότι το δοκίμασα και στην τηλεόραση έδειχνε

την ταινία και γενικά τα πάντα από τον υπολογιστή ενώ στην οθόνη του υπολογιστή έδειχνε μόνο την επιφάνεια εργασίας χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι, μονό την φωτογραφία δείχνει.

Δημοσ.

Tέλος πάντων κάτι θα κάνουμε. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...