Aspidas Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Για αυτό λέω ότι έτσι και αλλιώς θέλω να αλλάξω το σύστημα (δηλαδή μητρική, επεξεργαστή,ραμ,ssd) και βλέπω ότι οι ιντελ ειναι καλύτεροι η μου φαίνεται? Και σύστημα να αλλάξεις δεν θα κερδίσεις κάτι σημαντικό που να αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις. Έναν SSD να πάρεις και μια καλή ψύκτρα γιατί με αυτό το vcore θα ανεβάζει 60άρια+ για την πλάκα το καλοκαίρι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις σύστημα. Ναι, οι i5 και i7 είναι καλύτεροι (και ακριβότεροι) αλλά όχι τόσο που να δικαιολογούν αλλαγή από την πλατφόρμα που είσαι. Πάρε μια ψύκτρα, γύρνα τα ολα στο default στο bios και θα είσαι εντάξει.
whocares Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Tο εβαλα 1.25 ο υπολογιστης δεν μπορουσε να μπει στα windows δηλαδη σαν να κανει συνεχως ρεσταρτ μετα το εβαλα 1.35 και μπηκα ανοιγω τα προγραμματα για να δω τις στατιστικες και να τα βαλω εδω..μπλε οθονη και ρεσταρτ! 1,35 και να μην είναι σταθερός εμένα προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο. Μπορείς να πάρεις μία φωτογραφία απο το bios να δούμε τι πήγες και άλλαξες;
GOAKIAS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Φταίει και ότι ο υπολογιστής είναι σε απόσταση 10 το πολύ εκατοστών από έναν καναπέ και δεν έχει καλές θερμοκρασίες απλά με μια ψήκτρα και έναν ssd που χρειάζεται έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν καλύτερα?
whocares Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Από την αρχή σου είπα ότι και καλύτερες θερμοκρασίες θα έχεις και λιγότερο θόρυβο. Απλά μου φαίνεται περίεργο να μην είναι σταθερός με 1,35V. Το να βρεις την χρυσή τομή στο vcore θα είναι καλό είτε αλλάξεις ψύχτρα είτε όχι Για αλλαγή που λες δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Μια χαρά είναι το σύστημά σου. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2012 από whocares
GOAKIAS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Για ψήκτρα λέω μονό.Και ssd για να πηγαίνει καλύτερα σε ταχύτητες.
dimpa16 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Οπως φενονται τα πραγματα,σιγουρα θα χρειαστεις μια ψυκτρα(καλο θα κανεις και στο συστημα και στ`αυτακια σου). Αλλα οπως ειπαν και πριν τα παιδια,ειναι καλο να βρεις το χαμηλοτερο σωστο vcore για τον επεξεργαστη σου. Τωρα που μπηκες στο νοημα,κανε τα πειραματα σου και θα μαθεις τα ορια του επεξεργαστη σου.
GOAKIAS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ναι θα κάτσω όταν έχω χρόνο να βρω που είναι το σωστό και ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχετε να μου προτείνετε καλή ψήκτρα και έναν καλό SSD?(από vision studio αν βολεύει επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά και από αλλού δεν με πειράζει). Αυτή αξίζει? έχει και 6 χρονιά εγγύηση! Cpu Cooler Noctua Και SSD αυτός? Corsair 120GB Force GT
whocares Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Στο cooler η εγγύηση είναι μάλλον για τους ανεμιστήρες. (Το μέταλλο τι να πάθει; ) Αφού δεν είσαι του o/c γιατί να δώσεις τόσα λεφτά σε cooler? Πάρε κάτι τέτοιο καλύτερα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm Εχετε πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη σίγουρα πολύ καλός ο ssd. Υπάρχει και αυτός βέβαια http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29222&cat=6&sub=318&pmanuf=21&sort=3&step=undefined Aλλά και ο νέος vertex 4 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29451&cat=6&sub=318&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined οτι και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι
GOAKIAS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μνήμη μπορώ να αλλάξω σε αυτή την μητρική? να βάλω καλύτερες.
whocares Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μνήμη μπορώ να αλλάξω σε αυτή την μητρική? να βάλω καλύτερες. Σε τρώει η τσέπη σου έτσι;
GOAKIAS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 χαχα όχι φιλέ μου αλλά πάνε και καλά οι δουλειές και γενικότερα θέλω να τελειώνω τώρα που μπορώ με τον υπολογιστή και θέλω να τον κάνω πάρα πολύ καλό για να μην τον έχω για μετά.(Πιστεύω να με καταλαβαίνεις)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μνήμη μπορώ να αλλάξω σε αυτή την μητρική? να βάλω καλύτερες. Γιατί, τι έχουν οι μνήμες σου? Δεν θα δεις απολύτως καμία διαφορά αν βάλεις άλλες μνήμες.
whocares Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 χαχα όχι φιλέ μου αλλά πάνε και καλά οι δουλειές και γενικότερα θέλω να τελειώνω τώρα που μπορώ με τον υπολογιστή και θέλω να τον κάνω πάρα πολύ καλό για να μην τον έχω για μετά.(Πιστεύω να με καταλαβαίνεις) Εχεις 4GB αν θυμάμαι καλά. Αν θες να κάνεις κάτι βάλε άλλα 4GB και έχεις τελειώσει στο θέμα υπολογιστή. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι (μπαίνω μια στο τόσο) ποιο τροφοδοτικό έχεις;
GOAKIAS Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Μνήμη και την παλιά να αλλάξω οπότε 8ρα στο σύνολο. Το τροφοδοτικό είναι αυτό Real Power M520 Μια άκυρη ερώτηση* :Αν έχω 2 κάρτες γραφικών σε έναν υπολογιστή τι γίνετε?Θα μπορω να εχω τον υπολογιστη σε 2 οθονες? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2012 από GOAKIAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα