Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Πήρα μία LG 27άρα pc/tv μονιτορ αλλά εγώ την χρησιμοποιώ μόνο για το pc. Την έχω συνδέσει με hdmi. Λοιπόν άνοιξα το http://www.lagom.nl/lcd-test/ για να την ρυθμίσω, όμως η οθόνη στις ρυθμίσεις έχει και black level low και high το οποίο δεν ξέρω στο pc τί θα πρέπει να είναι. Γενικά όσοι έχετε LG το backlight πού το έχετε? Το έχω γύρω στο 50 και φαίνεται φωτεινή αλλά προφανώς θα θέλει και συνήθεια. Γενικά την έχω φέρει σε ένα σημείο που να περνάει τα τέστ άσπρου μαύρου του lagom αλλά στο gamma τεστ δεν λέει να έρθει με τίποτε στο 2-2.2, έχει 3 επιλογές για gamma η οθόνη με καμία δεν πάει εκεί, κυμαίνεται γύρω στο 1.5-1.8. Οκ, πιθανώς είναι και το tn panel.

Ά και κάτι ακόμη, έχει ένα καμμένο pixel κόκκινο προς το κέντρο στο κάτω 1/3 της οθόνης. Παίζει να φτιάχνεται αυτό με κάνα software? Φαίνεται σε σκούρα φόντα κυρίως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εξηγισε σε παρακαλω ποια οθονη εχεις παρει ακριβως. Μοντελο και ολα. Δωσε πληροφοριες γιατι ετσι οπως τα λες δεν παιζει να σε βοηθησει κανενας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε εχω την ιδια οθονη αν μιλας για την LG M2762D. Την εχω συνδεδεμενη με hdmi. Και την χρησιμοποιω μονο για PC. Την πηρα για PC μονο και μονο για τις ιντσες της! Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να την κανεις calibrate? Αν ξερει κανεις, ας μου πει. Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...