Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανοίγω το netbook και μετά μπω σε κάποιο από τους λογαριασμούς μου πετάει μήνυμα (που πιάνει όλη την οθόνη) που λέει ότι είναι από την ελληνική αστυνομία ( :devil: )με σημαίες σύμβολα κλπ και ότι παραβιάζω τους νόμους είτε επειδή έχω πορνό με ανήλικα είτε ότι εκμεταλλεύομαι δικαιώματα εφαρμογών και άλλα διάφορα και ότι όλα αυτά έχουν 20 χρόνια ποινή φυλάκισης εκτός αν πληρώσω 100 ευρώ με paysafe card :mrgreen: :-( και έχει πεδίο για να βάλω τον κωδικό της κάρτας. Εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο netbook ούτε alt tab, ούτε τίποτα. Μόνο να τον κλείσω από το κουμπί (που όταν το κάνω το μήνυμα φεύγει και φαίνεται κανονικά η επιφάνεια εργασίας με τα πάντα και μετά κλείνει).

Το netbook όσο παράξενο και να ακούγεται είναι pirate free ;) :P καθώς το χρησιμοποιεί μόνο ο πατέρας μου για να παίζει φρουτάκια στο internet (flash game free και τέτοια).

Μπορώ να κάνω κάτι ή δε το γλιτώνω το format;

Ποιος ξέρει τι μ@λ@κίες του πετάει εκεί που μπαίνει και τι κόλησε...

Δημοσ.

πω πω και αν το σκεφτω λογικα ποσοι σκανε λεφτα για να σβησει αυτο τρελαινομαι ,και το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι οι ηλικιες που το παθαινουνε ειναι μεγαλοι και δεν εχουν ιδεα απο ηλεκτρονικα :devil:

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη topic και ο τίτλος αυτού δεν συνάδει με τους κανόνες χρήσεις... κλειδώνεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...