SOADNICK Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 καταρχήν μην κράξετε γιατί ίσως να βρείτε γελοίο το ποστ. στο θέμα μας όμως... ψάχνω για ένα παιχνίδι (PC) με Co-Op πολεμικό. (ναι υπάρχουν πααάρα πολλά τέτοια.) Αυτό που θέλω όμως είναι να παίζουν και δύο παίκτες από τον ίδιο υπολογιστή (ο ένας πληκτρολόγιο - ποντίκι και ο άλλος gamepad.)
BrainDope Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Για ψαξε εδω: http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τι παιχνίδι ψάχνεις φίλε? Πες μας τι είδος προτιμάς για να σου προτείνουμε.
SOADNICK Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πολεμικο, ή με σπαθια ασπιδες τοξα κτλπ ή με κανονικα οπλα... ΥΓ εκτος απο shank 1,2 τα εχω τερματισει και γενικοτερα οχι στυλ shank..
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Νομιζω το τελευταιο Lord Of The Rings (το περυσινο) εχει αυτο που ζητας.
SOADNICK Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το War in the North λες? EDIT: Κατι λιγο που εψαξα ειδα οτι δεν εχει Split Screen, θελει 2 διαφορετικα PC
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν εχει split screen αλλα εχει co-op στο ιδιο pc.
SOADNICK Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σιγουρο αυτο? Τελος παντων το κατεβαζα ειπα και σε ενα αλλο παιδι να το κατεβασει και αν δεν εχει απο το ιδιο pc να παιζουμε μεσω tunngle.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σιγουρο αυτο? Τελος παντων το κατεβαζα ειπα και σε ενα αλλο παιδι να το κατεβασει και αν δεν εχει απο το ιδιο pc να παιζουμε μεσω tunngle. Ελα ντε.Δεν θυμαμαι κιολας.Το εχω σβησει.Παντως λεει : Play one of three unique classes in up to 3-player co-op in either split-screen, online, or mixed co-op.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα