naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά δώστε ένα χεράκι γιατί θα σκάσω. Έχω προσπαθήσει πόσες φορές και παλιαώτερα να κάνω φορμάτ σε αυτό το pc αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Δεν μου βγάζει το "Press any key to continue" (όπως λέγεται τέλος πάντων) για να ξεκινήσω το φορματ. Η σειρά με τα boot devices που εχω είναι η εξής: 1st Boot Device: Cd-Rom 2nd Boot Device: Hard Disk 3rd Boot Device: Floppy Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει το μήνυμα? Δηλαδή μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα κοντέυω να σπάσω το pc, Το dvd δεν φταίει σίγουρα γιατί έχω κάνει πόσες φορές φορμάτ με αυτόν στον δικό μου υπολογιστή. Η μητρική είναι: MSI MS-MS7310. Please help!!!
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αν δεν το έκαψες σαν εικόνα(image) αλλά απλά σαν αρχεία δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποτέ. Με άλλο δισκάκι δοκίμασες;;
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αν δεν το έκαψες σαν εικόνα(image) αλλά απλά σαν αρχεία δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποτέ. Με άλλο δισκάκι δοκίμασες;; Σαν εικόνα το είχα κάψει. Αφού το dvd δουλεύει μια χαρά και είχα κάνει και φορματ στον δικό μου υπολογιστή. Και σήμερα θα κάνω. Δεν φταίει το dvd των windows κάτι με τον υπολογιστή πρέπει να παίζει.
axaraktiristos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά δώστε ένα χεράκι γιατί θα σκάσω. Έχω προσπαθήσει πόσες φορές και παλιαώτερα να κάνω φορμάτ σε αυτό το pc αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Δεν μου βγάζει το "Press any key to continue" (όπως λέγεται τέλος πάντων) για να ξεκινήσω το φορματ. Η σειρά με τα boot devices που εχω είναι η εξής: 1st Boot Device: Cd-Rom 2nd Boot Device: Hard Disk 3rd Boot Device: Floppy Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει το μήνυμα? Δηλαδή μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα κοντέυω να σπάσω το pc, Το dvd δεν φταίει σίγουρα γιατί έχω κάνει πόσες φορές φορμάτ με αυτόν στον δικό μου υπολογιστή. Η μητρική είναι: MSI MS-MS7310. Please help!!! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο bios για το πόσο χρόνο θα σου εμφανίζει το σύστημα την επιλογή που ψάχνεις , και εσύ έχεις βάλει την τιμή του χρόνου αυτού μηδέν ? ( ενδεχομένως προσπαθώντας να επιταχύνεις το boot στο pc …)
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο bios για το πόσο χρόνο θα σου εμφανίζει το σύστημα την επιλογή που ψάχνεις , και εσύ έχεις βάλει την τιμή του χρόνου αυτού μηδέν ? ( ενδεχομένως προσπαθώντας να επιταχύνεις το boot στο pc …) Είχε ένα quick booting το έβαλα disabled αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα... Καμία άλλη ιδέα? Λοιπόν βγήκε το press any key to continue ή όπως αλλιώς λέγεται αλλά τώρα μου έχει κολλήσει και έχει μαύρη οθόνη για κάμποση ώρα. Τι λέτε να φταίει? EDIT: Μετά από πόση ώρα που περίμενα έκλεισα το pc και το ξανάνοιξα και άντε πάλι δεν μου βγάζει το press any key!!! Θα με τρελάνει σήμερα!!!
RottenLungs Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εμένα μία φορά που μου έκανε τέτοια πράγματα απλα είχε γρατζουνιστεί το DVD των windows σε τέτοιο βαθμό που μία έπιανε, μία δεν έπιανε. Για δοκίμασε να φτιάξεις κανα καινούριο, μπάς και...
axaraktiristos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Είχε ένα quick booting το έβαλα disabled αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα... Καμία άλλη ιδέα? Λοιπόν βγήκε το press any key to continue ή όπως αλλιώς λέγεται αλλά τώρα μου έχει κολλήσει και έχει μαύρη οθόνη για κάμποση ώρα. Τι λέτε να φταίει? EDIT: Μετά από πόση ώρα που περίμενα έκλεισα το pc και το ξανάνοιξα και άντε πάλι δεν μου βγάζει το press any key!!! Θα με τρελάνει σήμερα!!! Αν σβήσεις τις επιλογές για boot από τον σκληρό δίσκο (disable ) και αφήσεις μόνο το c d ?
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εμένα μία φορά που μου έκανε τέτοια πράγματα απλα είχε γρατζουνιστεί το DVD των windows σε τέτοιο βαθμό που μία έπιανε, μία δεν έπιανε. Για δοκίμασε να φτιάξεις κανα καινούριο, μπάς και... Από ότι φαίνεται μάλλον αυτό θα κάνω... Αν σβήσεις τις επιλογές για boot από τον σκληρό δίσκο (disable ) και αφήσεις μόνο το c d ? Τότε μου είχε βγάλει κάτι πράγματα σχετικά με την nvidia. Τελείως άκυρα μιλάμε.
alex89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μήπως είναι πρόβλημα στο υλικό. Δες το σκληρό και τις μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα