Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ναι αυτο.οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες στους πυρηνες.ποση ωρα το ετρεξες? βλεπεις οτι η μητρικη στο auto δινει παρα πολυ ρευμα?1.49v.μπορει να ειναι και στιγμιαια.κατα την διαρκεια του τεστ ποσο ειναι το ρευμα? Edit:τωρα βλεπω οτι δεν εχεις τρεξει τεστ ε? τρεξε μια κανενα 10λεπτο και ποσταρε θερμοκρασιες και ποσο ρευμα ειναι κατα την διαρκεια του τεστ.
AionMuster1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν τις έβγαζα ανά 2-3 λεπτά σε 15 λεπτά τεστ.(Απλως το pc ηταν αναμενω ειδη 2-3 ωρες και επεξα καμιά ώρα farcry)
Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλιστα.το μονο σιγουρο ειναι οτι δινει παρα πολυ ρευμα η μητρικη σου.με αποτελεσμα ανεβασμενες θερμοκρασιες στους πυρηνες οπως βλεπεις.και εχεις και την hyper....μαλιστα.ποσο καιρο εχεις να την καθαρισεις η να αλλαξεις παστα? δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τους πυρηνες οπως εισαι.και αρογτερα τα φτιαχνουμε ολα τα αλλα.
billiasleme Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αχχχχ αξεχαστες μερες με το να μαλλωνουμε με τον δεινοσαυρο για το o/c παλι εγω φταιω και αναφέρεται το ονομα μου? 1).απο το bios.θα μπεις στο bios και θα δεις τι επιλογες σου δειχνει για ξεκλειδωμα.εαν θελεις ποσταρε φωτογραφιες για να σου πουμε. 2).εαν δεν ξεκλειδωσει,καμια επιπτωση,τον ξανακλειδωνεις και εισαι οκ. 3).ναι σηκωνει Overclock.ποσο μαλλον εμ την ψυχτρα που περιμενεις.αν και με την evo,μια χαρα εισαι. εαν δεν ξεκλειδωσει σταθερα σε 6πυρηνο,μπορεις να δοκιμασεις σε 5πυρηνο.λεμε τωρα.οταν θε ξεκλειδωσει δεν θα εχεις ενδειξεις θερμοκρασιας στους πυρηνες,μην ανυσηχεις. για αρχη κατεβασε το cpuz,το hwmonitor και το occt για testing. βαλε το να κανει ενα occt linpack και πες μας ποιο ειναι το ρευμα του επεξεργαστη και με τι θερμοκρασιες εισαι οπως εισαι τωρα. (λογικα θα εχεις και το turbo ανοιχτο οποτε κανε το disable απο το bios). Edit:εαν πας να τον ξεκλειδωσεις,θα κανεις save and exit απο το bios και θα σβησει ο υπολογιστης.μην ανησυχήσεις,ετσι κανει.εαν ξεκλειδωσε θα το καταλαβεις.εαν οχι,λογικα εχει dual bios η μητρικη σου οποτε θα μπορεσεις να bootαρεις με τα stok settings.οπως εισαι τωρα δηλαδη. Edit νο 2 για το ξεκλειδωμα απο το manual σου,παραγραφος 2-5 σελιδα 42 cpu core control θάνο καλησπέρα.....μήπως ξεκλειδώνει και εμένα ο fx της υπογραφής μου με τα υπάρχουσα πραγματάκια να clockαρω λίγο ???
Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 οχι φιλε,εσενα δεν μπορει να ξεκλειδωσει σε τιποτα παραπανω απο οτι ειναι.μονο να κλοκαρεις μπορεις.αλλα και με την στοκ ψυχτρα,ποσο να κλοκαρεις.
billiasleme Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα λιγο να τρεξω το occt και ειδα βαραγε 50αρι....θα παραγγειλω μια καλη παστα mx4 και δυο ανεμιστηρες 200αρηδες που θελει ακομα το κουτι να ανεβασω λιγο,και μαλλον το κοβω για μια H100i και μενα.... Τι λες;;;
Thanos1972 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 υπερβολικη η Η100 για εσενα.με μια hyper 212 evo εισαι μια χαρα.τετραπυρηνο εχεις,οχι 8πυρηνο.
AionMuster1988 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 "Ο λαός λέει όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει" Όταν έφτιαξα το pc έφτιαξα 2 ακριβώς ίδια το δικό μου και του κολλητού μου με μονή διάφορα ο ένας είχε τον 960T και ο άλλος τον 965 μαντέψτε ποιον έχω τελικά Τραγική ειρωνεία είναι αυτός που μου έδωσε την corsair H100i
Thanos1972 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 λεω και εγω ρε %$@#στη μου,γιατι δουλευει στα 3400 mhz στο occt.στα 3.0 ειναι ο 960T ενταξει δεν πειραζει,ασε το ξεκλειδωμα και δωστου για τα 4.0ghz. ανεβασεις και το cpu_nb στα 2600 λογικα που τα εχει και εισαι ανετος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα