AionMuster1988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους έχω το παρακάτω σύστημα και μου έχει μπει η ιδέα για ο/c έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς αξίζει να κανεις ο/c αν ναι θα δω μεγάλη διαφορα και που?? Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-D3 GLan Audio Raid AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core SocketAM3 95W Box Black Edition Corsair XMS3 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Tι κάνεις με το pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Tι κάνεις με το pc? παιχνίδια ταινίες και λίγο σχεδιασμό ιστόσελίδων λόγο πτυχιακής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το o/c, δεν θα δεις ούτε μεγάλη (προφανώς) ούτε καν μικρή διαφορά. Έτσι κι αλλιώς, ο επεξεργαστής σου είναι ήδη υπερβολικός για τη χρήση που κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Κοιτα αφου εχεις επεξεργαστη black edition δεν θα πρεπε να το συζητουσαμε καν τωρα. Εννοειται οτι αμα εχεις τον χρονο ,το μερακι και την υπομονη να κανεις. Δεν θα εχεις να χασεις και τιποτα περαν απο τον χρονο σου. δευτερον , οχι ο επεξεργαστης σου δεν ειναι υπερβολικος για την δουλεια που τον θες (κυριως τα παιχνιδια) και ναι θα δεις διαφορα. Απλα θα εχει βαβουρα να το ξερεις ειδικα στην αρχη. τριτον εννοειται οτι αμα θες να επιταχυνθει πολυ η αποδοση πας σε ssd και extra μνημες. (αυτα για εκτος των παιχνιδιων ε...) Και εννοειται οτι θα δεις διαφορα αναλογα με το ποσοστο που τον κλοκαρεις. Αν το 3 γινει 4 , ολες οι δουλειες που στηριζονται στον επεξεργαστη θα δουν μια επιταχυνση ~30% Βεβαια μην ξεχνας οτι χρειαζεται καλυτερη απο το κανονικο ψυχτρα ειδικα το καλοκαιρι και κυριως να εισαι σιγουρος με αντιστοιχα προγραμματα οτι ειναι σταθερο το πισι μετα το OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 σας ευχαριστώ παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και εννοειται οτι θα δεις διαφορα αναλογα με το ποσοστο που τον κλοκαρεις. Αν το 3 γινει 4 , ολες οι δουλειες που στηριζονται στον επεξεργαστη θα δουν μια επιταχυνση ~30% Βεβαια μην ξεχνας οτι χρειαζεται καλυτερη απο το κανονικο ψυχτρα ειδικα το καλοκαιρι και κυριως να εισαι σιγουρος με αντιστοιχα προγραμματα οτι ειναι σταθερο το πισι μετα το OC Θα δει 30% διαφορα στα παιχνίδια? Σε τι ανάλυση θα παίζει? 800 Χ 600? Αν ασχολιόταν όλη μέρα με video editing, ας πούμε ότι κάτι θα πρόσφερε. Αλλά για να βλέπει ταινίες και να παιζει παιχνίδια (σε ανθρώπινες αναλύσεις) δεν χρειάζεται επουδενί. Όταν λες extra μνήμες τι εννοείς? Πώς ακριβώς θα απογειώσουν την απόδοση. Άλλο είναι να έχεις ένα χόμπι και να σου αρέσει και να θες να το προωθείς και άλλο να ισχυρίζεσαι ανακρίβειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 εγω με το ιδιο επεξεργαστη που τον πηγα στα 4 δεν ειδα απολυτως καμια διαφορα.. Μονο σε photoshop που τρεχει μαζι με illustrator bridge και premier καμια φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Στον επεξεργαστη σου,εχεις δοκιμασει να ξεκλειδωσεις τους αλλους 2 πυρινες (αν ξεκλειδωνουν)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους ξαναζωντανεύω το θέμα γιατί ο φίλος Thanos1972 με έκανε να το σκεφτώ ζεστά το σύστημά μου είναι Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Midi Tower no PSU Black Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-D3 GLan Audio Raid AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core SocketAM3 95W Box Black Edition 2Χ Corsair XMS3 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΑTI Radeon HD6850 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL WESTERN DIGITAL WD10EZRX CAVIAR GREEN 1TB SATA3 Hyper 212 EVO Μέσα στο μήνα θα έχω αυτήν την ψύχτρα http://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i.html Λέω να ξεκινήσω από τα βασικά να ξεκλειδώσω και τους άλλους 2 πυρήνες και τώρα έρχονται τα ερωτήματα 1. Πως γίνετε 2.Τι επιπτώσεις θα έχει στο σύστημα αν δεν κάτσει το ξεκλείδωμα 3.Το σύστημά μου σηκώνει O/C ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αχχχχ αξεχαστες μερες με το να μαλλωνουμε με τον δεινοσαυρο για το o/c παλι εγω φταιω και αναφέρεται το ονομα μου? 1).απο το bios.θα μπεις στο bios και θα δεις τι επιλογες σου δειχνει για ξεκλειδωμα.εαν θελεις ποσταρε φωτογραφιες για να σου πουμε. 2).εαν δεν ξεκλειδωσει,καμια επιπτωση,τον ξανακλειδωνεις και εισαι οκ. 3).ναι σηκωνει Overclock.ποσο μαλλον εμ την ψυχτρα που περιμενεις.αν και με την evo,μια χαρα εισαι. εαν δεν ξεκλειδωσει σταθερα σε 6πυρηνο,μπορεις να δοκιμασεις σε 5πυρηνο.λεμε τωρα.οταν θε ξεκλειδωσει δεν θα εχεις ενδειξεις θερμοκρασιας στους πυρηνες,μην ανυσηχεις. για αρχη κατεβασε το cpuz,το hwmonitor και το occt για testing. βαλε το να κανει ενα occt linpack και πες μας ποιο ειναι το ρευμα του επεξεργαστη και με τι θερμοκρασιες εισαι οπως εισαι τωρα. (λογικα θα εχεις και το turbo ανοιχτο οποτε κανε το disable απο το bios). Edit:εαν πας να τον ξεκλειδωσεις,θα κανεις save and exit απο το bios και θα σβησει ο υπολογιστης.μην ανησυχήσεις,ετσι κανει.εαν ξεκλειδωσε θα το καταλαβεις.εαν οχι,λογικα εχει dual bios η μητρικη σου οποτε θα μπορεσεις να bootαρεις με τα stok settings.οπως εισαι τωρα δηλαδη. Edit νο 2 για το ξεκλειδωμα απο το manual σου,παραγραφος 2-5 σελιδα 42 cpu core control 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αχχχχ αξεχαστες μερες με το να μαλλωνουμε με τον δεινοσαυρο για το o/c παλι εγω φταιω και αναφέρεται το ονομα μου? 1).απο το bios.θα μπεις στο bios και θα δεις τι επιλογες σου δειχνει για ξεκλειδωμα.εαν θελεις ποσταρε φωτογραφιες για να σου πουμε. 2).εαν δεν ξεκλειδωσει,καμια επιπτωση,τον ξανακλειδωνεις και εισαι οκ. 3).ναι σηκωνει Overclock.ποσο μαλλον εμ την ψυχτρα που περιμενεις.αν και με την evo,μια χαρα εισαι. εαν δεν ξεκλειδωσει σταθερα σε 6πυρηνο,μπορεις να δοκιμασεις σε 5πυρηνο.λεμε τωρα.οταν θε ξεκλειδωσει δεν θα εχεις ενδειξεις θερμοκρασιας στους πυρηνες,μην ανυσηχεις. για αρχη κατεβασε το cpuz,το hwmonitor και το occt για testing. βαλε το να κανει ενα occt linpack και πες μας ποιο ειναι το ρευμα του επεξεργαστη και με τι θερμοκρασιες εισαι οπως εισαι τωρα. (λογικα θα εχεις και το turbo ανοιχτο οποτε κανε το disable απο το bios). Edit:εαν πας να τον ξεκλειδωσεις,θα κανεις save and exit απο το bios και θα σβησει ο υπολογιστης.μην ανησυχήσεις,ετσι κανει.εαν ξεκλειδωσε θα το καταλαβεις.εαν οχι,λογικα εχει dual bios η μητρικη σου οποτε θα μπορεσεις να bootαρεις με τα stok settings.οπως εισαι τωρα δηλαδη. Edit νο 2 για το ξεκλειδωμα απο το manual σου,παραγραφος 2-5 σελιδα 42 cpu core control RESPECT man συγγνώμη αν αναφέρθηκε το όνομα σου θα δω αν προλάβω να κάνω κάτι το βραδυ μετά την δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 σιγα ρε,χαβαλε κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ελπίζω να έβγαλα τα σωστά αναμένω οδηγίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ωραια για αρχη δοκιμασε να ξεκλειδωσεις.το cpu unlock κανε το enable και δες τι θα κανει. αν και δεν μας δειχνει το γραφημα το ρευμα του επεξεργαστη.....δειχνει την 3αρα γραμμη.εμεις θελουμε το vcore.αυτο που ειναι περιπου 1.25 με 1.40 (εξαρταται ποσο εχεις τωρα)....και θερμοκρασιες φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα