Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω στήσει ένα ασύρματο δίκτυο, όπου πρόσβαση έχει κανείς μόνο με voucher, δηλαδή του δίνω ένα κωδικό με τον οποίο έχει πρόσβαση στο internet. Αυτό που δεν ξέρω πως κι αν γίνεται είναι αν θέλω να μοιράζεται η ταχύτητα της adsl αυτόματα και ισόποσα με βάση τους clients που είναι συνδεδεμένοι κάθε στιγμή. Πχ, αν έχω 2mbit dl kai 1mbit ul και 8 clients, αυτόματα ο καθένας να έχει 256kbit dl και 128kbit ul.

Ευχαριστώ :)

Συγγνώμη,στα Δικτυα ήθελα να το ποστάρω!

Ας το μεταφέρει κάποιος mod παρακαλώ.

Δημοσ.

αυτο που ζητας ειναι σχετικο.ακομα και αν βρεις κατι να κανει αυτον τον διαχοροισμο απευθειας που εγω δεν εχω κατι υποψην εχε στο μυαλο σου οτι δεν ειναι μονο το bandwidth αλλα και τα connections που θα ανοιξει καποιος.καποια ρουτερ εχουν διαμοιρασμο αλλα δεν νομιζω οτι θα βρεις να το υπολογιζει οn the fly δηλαδη αναλογα με τα ποσα ατομα ειναι μεσα.

Δημοσ.

εγω κατι αλλο δεν ξερω.αν εχει καποιος αλλος να προτεινει.ακομα και switch που ειναι managed και ρυθμιζεις ευρος ειναι σταθερο οχι variable.qos αμα εκανες συν οτι δεν θα αλλαξει και πολλα και εκεινο απλα θα δωσει προτεραιοτητες οχι διαμοιρασμο bandwidth.αυτο πιο πολυ για να δινεις προτεραιοτητα στο Http και να μειωνεις προτεραιοτητα πχ σε Torrents κτλ.

Δημοσ.

Ναι, εννοείται οτί αυτή είναι η πρώτη σκέψη. Απλά το είχα απορία, μπας και γίνεται κάτι τέτοιο κι έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Anyway, ty poulinos. ;)

Δημοσ.

Ο διαμοιρασμός που θες να κάνεις είναι απόλυτος? Δλδ, αν έχεις 8 clients αλλά οι 6... κοιμούνται, οι υπόλοιποι 2 μπορούν να έχουν 1Mbps (downstream)/512kbps (upstream) ο καθένας?

Δημοσ.

Ναι, εννοείται οτί αυτή είναι η πρώτη σκέψη. Απλά το είχα απορία, μπας και γίνεται κάτι τέτοιο κι έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Anyway, ty poulinos. ;)

και εγω δεν ξερω κατι παραπανω.μπορει να υπαρχει αλλα δεν το ξερω.

Ο διαμοιρασμός που θες να κάνεις είναι απόλυτος? Δλδ, αν έχεις 8 clients αλλά οι 6... κοιμούνται, οι υπόλοιποι 2 μπορούν να έχουν 1Mbps (downstream)/512kbps (upstream) ο καθένας?

δεν θελει απολυτο διαχορισμο δηλαδη να βαλει πχ 1 mbit/128 σε καθε χρηστη.θελει αν ειναι 8 χρηστες να παιρνουν πχ 1 mbit /128 .αν ειναι ομως οι μισοι πχ 4 να παιζουν 2 Mbit/256.αν ειναι 2 τοτε 8 Mbit/512 αν ειναι ενας τοτε 16mbit/1.να ειναι δυναμικο το bandwidth οχι ορισμενο απο πριν οτι ο καθενας θα παρει τοσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...