Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι συμφωνω πως ειναι καλυτερα ετσι!προφανως δεν εχω αποδειξεις για τπτ αποσα υποστηριξω οποτε δεν εχει νοημα απλα εγω δε θελω να περνιεμαι για βλακας οσον αφορα την περιπτωση του cartman κ το lag που ειχε κ σενα σημειο ηταν τραγικο(προφανως ειναι φοβερος παικτης πολυ καλυτερος μου αλλα δεν καταλαβαινω το λογο να κολλαει το ματσ σε καθε διεκδηκουμενη φαση ιδιως κοντα στην περιοχη μου) ενω ταυτοχρονως μου ελεγε πως δεν εχει lag πραγμα που δεν στεκει!τωρα οσον αφορα εσενα doug απλα δε μπορουμε να επικοινωνησουμε δεν ξερω μαλλον εγω φταιω που σκεφτομαι διαφορετικα γιαυτο δεν αντεχα να διαβαζω οσα μου λες(δεν προκειται να μπω σε διαδικασια στο τι συγκεκριμενα ελεγες) κ σε διεγραψα!το θεωρω πολυ καλο τουρνουα μου αρεσε πολυ οπως εξελιχθηκε ευχαριστηθηκα ολα τα ματσ μου μονο με τον cartman δε μπορουσα να παιξω πολλοι καλοι παικτες ολοι δεν εχω κατι κακο να πω συνεβη απλα αυτο στο pc μου ετυχε να συμβει μετα απαυτο που συνεβη πριν λιγες μερες με τον cartman χτες επαιξα μαλιστα δυο πολυ ωραια ματσ με το βαγγελη τελος παντων εμενα αυτο που μενδιαφερει προς το παρων ειναι να φτιαξω το pc μου γτ εχει προβλημα κ σε αλλα θεματα μεχει τρελανει γενικα κ παλι σας λεω ως μονη αποδειξη εχω τον mean αυτα απο μενα κ παλι χαρηκα για ολα τα ματσ καλη συνεχεια σε ολους κ με συγχωρειται για οποια αναστατωση που θεωρω δεν οφειλεται σε μενα αποκλειστικα τουλαχιστον!

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα, οτι να ναι....

Λοιπον παιδες υπαρχει μια κενη θεση. Πρεπει να αποφασισουμε αν θα μπει αλλος η θα μεινουμε 9. Ακομα, οι αγωνες του αλλου μηδενιζονται η μετρανε; Πως θα γινει;

Δημοσ.

Παντως οσον αφορα αυτο που λες περι lag, μου εχει τυχει να παιζω με καποιον και να του λεω εχει lag και να μου λεει οτι εκεινος δεν εχει. Το εχω πει και παλαιοτερα στο θεμα του fifa 12 πανω σε μια κουβεντα περι lag που ειχαμε.

Αν οντως φυγει ο kosigr, εγω λεω να μην μετρησουν ολα τα παιχνιδια και να παιξουμε ολοι τα παιχνιδια παλι με τον νεο παιχτη..(δεν το λεω φυσικα επειδη εχασα απο kosigr και στα 2 μας ματς...αχαχχα.)

Δημοσ.

Τα ψεματα και οι συκοφαντιες κατα του kosigr πανε συννεφο απο οτι βλεπω...Οσο για εσενα Doug δεν νομιζω να ημουν εγω ο τυχερος στα παιχνιδια που παιξαμε το αντιθετο μαλιστα ισχυει.Καποιος που τρωει 6 γκολ και εχει κανει μονο 8 σουτ και ο αντιπαλος τα διπλασια συν 3 δοκαρια ειναι λογικο να χασει με τετοια διαφορα τερματων.Μηπως εχεις να πεις και για το πρωτο ματσ πως ημουν τυχερος??Και εκει τα σουτ 20-5 υπερ μου ηταν παλι συν τα δοκαρια μου...

Δημοσ.

Οποιος συνεχισει τους καυγαδες και την ασχημη συμπεριφορα ειναι απλα εκτος. Δε θα ανεχτουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να κανει 8 παικτες ανω κατω.

Ο kosigr ειναι ηδη εκτος λογο συμπεριφορας. Σας εφερα και τους δυο απο αλλο σαιτ μονο και μονο για να παρετε μερος. Τουλαχιστον σεβαστειτε τον χωρο που σας φιλοξενει.

ΔΕΝ θα αυνεχιστει αυτη η συζητηση στο τουρνουα και παρακαλω εναν mod αν εχει την καλοσυνη να σβησει τα ασχετα μηνυματα

Δημοσ.

Παιδια ας μπει ο καινουργιος στο τουρνουα στη θεση του kosigr. Αφαιρεστε μου τους βαθμους απο τους "αγωνες" μου με τον kosigr και ας παιξουμε απο την αρχη με το καινουργιο παιδι.

Δημοσ.

ναι αυτο περιμενουμε, να απαντησει το παιδι που ενδιαφερθηκε η να μπει καποιος αλλος. μολις μπει καποιος, θα σβηστουν ολοι οι αγωνες του και θα παιχτουν με τον καινουριο (αν συμφωνουν ολοι φυσικα)

Δημοσ.

>
Player                G    W - D - L      /     GF - GA        GD    /    Pts

1. Kosigr            8    6 - 0 - 2      /     14 - 12    /   +2   /     18
------------------------------------------------------------------------------------
2. Cartman           8    5 - 2 - 1      /     22 - 8     /  +14   /     17
------------------------------------------------------------------------------------
3. Mindspeller       8    4 - 3 - 1      /     20 - 9     /  +11   /     15 
4. Bourdoulas        6    2 - 3 - 1      /     10 - 6     /   +4   /      9 
5. Mean              6    1 - 4 - 1      /      1 - 8     /   +3   /      7 
6. Erunildo          6    2 - 1 - 3      /      7 - 7     /    0   /      7 
7. Padelis           6    2 - 1 - 3      /      7 - 11    /   -4   /      7 
8. Stratigos         6    2 - 1 - 3      /     12 - 14    /   -2   /      7 
9. Patric            6    1 - 0 - 5      /      5 - 20    /  -15   /      3 
10. Doug              6    0 - 1 - 5      /      8 - 22    /  -14   /      1 

>
Doug21               vs Bourdoulas  2-3, 0-4 / Kosigr       0-4, 1-2 / Mean        3-3, 2-6 / Patric ***
Erunildo             vs Mean        2-1, 1-1 / Kosigr       1-2, 0-1 / Patric      0-1, 3-1 / Padelis ***
Padelis              vs Cartman     0-1, 2-1 / Bourdoulas   2-1, 1-1 / Kosigr      2-4, 0-3 / erunildo ***
Cartman              vs Padelis     1-0, 1-2 / mindspeller  3-1, 2-2 / Kosigr      5-1, 3-0 / Stratigos 5-0, 2-2 / Bourdoulas *** / 
Patric               vs Mindspeller 1-4, 0-5 / Stratigos    2-5, 1-3 / Erunildo    1-0, 1-3 / Doug ***
Stratigos            vs Kosigr      1-2, 1-2 / Patric       5-2, 3-1 / Cartman     0-5, 2-2 / mean ***
Bourdoulas           vs Doug        3-2, 4-0 / mindspeller  0-0, 1-1 / Padelis     1-2, 1-1 / Cartman ***
mindspeller          vs Patric      4-1, 5-0 / Cartman      1-3, 2-2 / Bourdoulas  0-0, 1-1 / Padelis 4-2, 3-0 / Kosigr ***
Kosigr               vs Stratigos   2-1, 2-1 / Erunildo     2-1, 1-0 / Doug        4-0, 2-1 / Cartman 1-5, 0-3 / Mindspeller ***
Mean machine         vs Erunildo    1-2, 1-1 / Doug         3-3, 6-2 / Padelis     0-0, 0-0 / Stratigos***

doug vs patric 3-3, 4-1
Erunildo vs padelis
Mean vs stratigos
Kosigr vs mindspeller
Bourdoulas vs cartman

extra αγωνες εκτος προγραμματος αλλα εντος πρωταθληματος

stratigos - doug21 2-3, 2-1

Δημοσ.

μπορεις να παιξεις (οπως και ολοι) με οποιον θες κι εκτος προγραμματος (αρκει βεβαια να τελειωνουν και οι εντος προγραμματος αγωνες μιας και προηγουνται!

Δημοσ.

Δεν έχω 3 ήτες ούτε 2 νίκες. εχω χάσει μια φορά με το cartman και μια φορα απο τον kosigr. Και έχω κερδίσει βουρδουλα μια φορα kosigr μια φορα και cartman μια φορά. Η ισοπαλία είναι σωστή με τον βουρδουλα που επαιξα....Αφου έχει ρεπό ο mean machine θα παίξω εγώ μαζί του που δε παίξαμε.

Δημοσ.

Παντελη τα αποτελεσματα σου κοιτα. Ποια ειναι λαθος; Μηπως δεν επαιξες με καποιον αντιπαλο; Για εξηγησε μου καλυτερα

τα εφτιαξα, σωστα τωρα ε?

>
Player                G    W - D - L      /     GF - GA        GD    /    Pts

1. Kosigr            8    6 - 0 - 2      /     14 - 12    /   +2   /     18
2. Cartman           8    5 - 2 - 1      /     22 - 8     /  +14   /     17
3. Mindspeller       8    4 - 3 - 1      /     20 - 9     /  +11   /     15 
4. Padelis           6    3 - 1 - 2      /      10 - 8    /   +3   /      10  
5. Bourdoulas        6    2 - 3 - 1      /     10 - 6     /   +4   /      9 
6. Mean              6    1 - 4 - 1      /      1 - 8     /   +3   /      7
7. Erunildo          6    2 - 1 - 3      /      7 - 7     /    0   /      7
8. Stratigos         6    2 - 1 - 3      /     12 - 14    /   -2   /      7 
9. Patric            6    1 - 0 - 5      /      5 - 20    /  -15   /      3 
10. Doug              6    0 - 1 - 5      /      8 - 22    /  -14   /      1 

>
Doug21               vs Bourdoulas  2-3, 0-4 / Kosigr       0-4, 1-2 / Mean        3-3, 2-6 / Patric ***
Erunildo             vs Mean        2-1, 1-1 / Kosigr       1-2, 0-1 / Patric      0-1, 3-1 / Padelis ***
Padelis              vs Cartman     0-1, 2-1 / Bourdoulas   2-1, 1-1 / Kosigr      2-4, 3-0 / erunildo ***
Cartman              vs Padelis     1-0, 1-2 / mindspeller  3-1, 2-2 / Kosigr      5-1, 3-0 / Stratigos 5-0, 2-2 / Bourdoulas *** / 
Patric               vs Mindspeller 1-4, 0-5 / Stratigos    2-5, 1-3 / Erunildo    1-0, 1-3 / Doug ***
Stratigos            vs Kosigr      1-2, 1-2 / Patric       5-2, 3-1 / Cartman     0-5, 2-2 / mean ***
Bourdoulas           vs Doug        3-2, 4-0 / mindspeller  0-0, 1-1 / Padelis     1-2, 1-1 / Cartman ***
mindspeller          vs Patric      4-1, 5-0 / Cartman      1-3, 2-2 / Bourdoulas  0-0, 1-1 / Padelis 4-2, 3-0 / Kosigr ***
Kosigr               vs Stratigos   2-1, 2-1 / Erunildo     2-1, 1-0 / Doug        4-0, 2-1 / Cartman 1-5, 0-3 / Mindspeller ***
Mean machine         vs Erunildo    1-2, 1-1 / Doug         3-3, 6-2 / Padelis     0-0, 0-0 / Stratigos***

doug vs patric 3-3, 4-1
Erunildo vs padelis
Mean vs stratigos
Kosigr vs mindspeller
Bourdoulas vs cartman

extra αγωνες εκτος προγραμματος αλλα εντος πρωταθληματος

stratigos - doug21 2-3, 2-1

Μην ξεχνατε η αγωνιστικη ληγει σε 6 ωρες!

Δημοσ.

για τον Mean θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν θα συνεχισει η αν οντως πιστευει οτι φερθηκαμε αδικα στον φιλο του. Οπως και να χει, μπορεις να παρεις την παραταση σου (εσεις μονο, οχι ολοι εκτος κι αν ζητησουν) για αλλες 24 ωρες, αλλα αυριο αρχιζει ΚΑΙ επομενη αγωνιστικη

Δημοσ.

και εγω ζηταω παραταση για τους αγωνες μου με bourdoula.δε μπορεσαμε να βρουμε ωρα, αλλα κανονησαμε για αυριο το μεσημερι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...