Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο mean στο origin πως ειναι?

Εdit: Τωρα ειδα mean machine..δεν μπορω να τον βρω στο origin..ας με κανει εκεινος add (stratigos25).

στρατηγε ο mindspeller ειναι ο mean

doug ελπιζω σημερα βραδυ μετα τις 9-9.30

Δημοσ.

Σιγουρα?

Γιατι εγω βλεπω:

Mean vs stratigos

Kosigr vs mindspeller

...................

Μindspeller σου εχω στειλει friend request στο origin. Αποδεξου με.

Δημοσ.

Ο mean στο origin πως ειναι?

Εdit: Τωρα ειδα mean machine..δεν μπορω να τον βρω στο origin..ας με κανει εκεινος add (stratigos25).

jerakipanatha90

Μπέρδεμα ο πίνακας! χαχα

Με Kosigr εγω έτσι;

μια χαρα ειναι! αφου το καταλαβες!

οχι δεν ειναι αυτος. μεσα θα ειμαι. αν οχι, γραψε εδω και θα μπω

Σιγουρα?

Γιατι εγω βλεπω:

Mean vs stratigos

Kosigr vs mindspeller

...................

Μindspeller σου εχω στειλει friend request στο origin. Αποδεξου με.

jerakipanatha90 ειναι ο Mean

παιδια νομιζω ειναι αρκετα κατανοητο! εκτος αυτου εχουμε πει, στην πρωτη σελιδα ειναι ολων τα ονοματα και τα origin!!!

η αγωνιστικη οπως εγραψα ειναι

doug vs patric

Erunildo vs padelis

Mean vs stratigos

Kosigr vs mindspeller

Bourdoulas vs cartman

Δημοσ.

Φιλε μου σιγουρα μπορεις να μπεις στο επομενο. Τωρα, για αυτο που τρεχει κι αν το θες πραγματικα και συμφωννησουν τουλαχιστον 6/10 που παιζουν ηδη, να μπεις

Δημοσ.

περιεργο, ο kosigr δεν το συνηθιζει...

Ας κρατησουμε χαμηλους τονους. Οντως δεν ειναι το πρωτο παραπτωμα αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι γινεται

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για κακό παιδιά, και εγώ ξέρω ότι δεν τα συνηθίζει αυτά, αλλά όταν άνοιξα origin να δω αν είναι μέσα, δεν ήταν στη λίστα των φίλων μου, τον έψαξα ξανά και μου είχε να του κάνω αίτημα, όπως και έκανα!

Δεν είναι παράξενο;

Δημοσ.

Kosigr με έχεις σβήσει από φίλο;;;; Σου ξανάκανα αίτημα για να παίξουμε!

επαιξα με kosigr, στο 1ο κερδιζα 5-1 και το εβγαλε και δεν ηθελε να παιξουμε αλλον αγωνα και μου ειπε να παρω τη δευτερη νικη.επισης με διεγραψε απο το origin!!!

Δημοσ.

λοιπον τωρα ειδα το φορουμ κ απλα ειπα να γραψω τι παιζει ακριβως!περαν του cartman κ του doug που οντως τους διεγραψα εγω για τους λογους μου αν θελετε να τους αναλυσω κανενα θεμα οι αλλοι διαγραφηκαν μονοι τους επειδη κατι εγινε με το pc μου εγινε μια ολοκληρη ιστορια κ τωρα δεν μου παιζει καν το φιφα!το πως διαγραφηκαν ολοι οι φιλοι μου δεν ξερω ειλικρινα!δυστυχως αλλη λυση δεν εχω δε θαποφυγω το φορματ τι να πω εχω απελπιστει με αυτα που συμβαινουν στο pc μου ο μονος που τα ξερει μιας κ τον ξερω γτ ειμαστε κ φιλοι ειναι ο mean που μαλιστα τα ξερει κ απο πολυ κοντα τωρα τι να πω αυτα συνεβησαν απλα για να ξερετε!

Δημοσ.

doug - patric 3-3

doug - patric 4-1

λοιπον τωρα ειδα το φορουμ κ απλα ειπα να γραψω τι παιζει ακριβως!περαν του cartman κ του doug που οντως τους διεγραψα εγω για τους λογους μου αν θελετε να τους αναλυσω κανενα θεμα οι αλλοι διαγραφηκαν μονοι τους επειδη κατι εγινε με το pc μου εγινε μια ολοκληρη ιστορια κ τωρα δεν μου παιζει καν το φιφα!το πως διαγραφηκαν ολοι οι φιλοι μου δεν ξερω ειλικρινα!δυστυχως αλλη λυση δεν εχω δε θαποφυγω το φορματ τι να πω εχω απελπιστει με αυτα που συμβαινουν στο pc μου ο μονος που τα ξερει μιας κ τον ξερω γτ ειμαστε κ φιλοι ειναι ο mean που μαλιστα τα ξερει κ απο πολυ κοντα τωρα τι να πω αυτα συνεβησαν απλα για να ξερετε!

διαγραφεις συμπαικτες, συμπεριφερεσαι σαν παιδι και αντιαθλητικα, φευγεις απο ενα τουρνουα χωρις να πεις καν τιποτα. ωραιος... :-(

προς τον φιλο απο πανω που ηθελε να μπει (μπορεις να μπεις στη θεση του kosigr φιλε μου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...