Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ημουν μεσα απο τις 11 αλλα απουσιαζες.Ετσι ελεγε στο origin.Δεν μπορουσα να περιμενω ολο βραδυ...Ακομα και τωρα θα μπορουσα να παιξω αλλα...Και τον padeli ειδα μεσα αλλα δεν ειδα καποια κινηση για το αν θελει να παιξουμε...

Δημοσ.

μεσα ειμαι σου λεω απο τις 8, τελοσπαντων μπες να δουμε τι θα γινει

πεξαμε με τον Mean, 3-3 κι εχασα 6-2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

>
Player                G    W - D - L      /     GF - GA        GD    /    Pts

1. Kosigr            8    6 - 0 - 2      /     14 - 12    /   +2   /     18
------------------------------------------------------------------------------------
2. Cartman           8    5 - 2 - 1      /     22 - 8     /  +14   /     17
------------------------------------------------------------------------------------
3. Mindspeller       8    4 - 3 - 1      /     20 - 9     /  +11   /     15 
4. Bourdoulas        6    2 - 3 - 1      /     10 - 6     /   +4   /      9 
5. Mean              6    1 - 4 - 1      /      1 - 8     /   +3   /      7 
6. Erunildo          6    2 - 1 - 3      /      7 - 7     /    0   /      7 
7. Padelis           6    2 - 1 - 3      /      7 - 11    /   -4   /      7 
8. Stratigos         6    2 - 1 - 3      /     12 - 14    /   -2   /      7 
9. Patric            6    1 - 0 - 5      /      5 - 20    /  -15   /      3 
10. Doug              6    0 - 1 - 5      /      8 - 22    /  -14   /      1 

>
Doug21               vs Bourdoulas  2-3, 0-4 / Kosigr       0-4, 1-2 / Mean        3-3, 2-6 / Patric ***
Erunildo             vs Mean        2-1, 1-1 / Kosigr       1-2, 0-1 / Patric      0-1, 3-1 / Padelis ***
Padelis              vs Cartman     0-1, 2-1 / Bourdoulas   2-1, 1-1 / Kosigr      2-4, 0-3 / erunildo ***
Cartman              vs Padelis     1-0, 1-2 / mindspeller  3-1, 2-2 / Kosigr      5-1, 3-0 / Stratigos 5-0, 2-2 / Bourdoulas *** / 
Patric               vs Mindspeller 1-4, 0-5 / Stratigos    2-5, 1-3 / Erunildo    1-0, 1-3 / Doug ***
Stratigos            vs Kosigr      1-2, 1-2 / Patric       5-2, 3-1 / Cartman     0-5, 2-2 / mean ***
Bourdoulas           vs Doug        3-2, 4-0 / mindspeller  0-0, 1-1 / Padelis     1-2, 1-1 / Cartman ***
mindspeller          vs Patric      4-1, 5-0 / Cartman      1-3, 2-2 / Bourdoulas  0-0, 1-1 / Padelis 4-2, 3-0 / Kosigr ***
Kosigr               vs Stratigos   2-1, 2-1 / Erunildo     2-1, 1-0 / Doug        4-0, 2-1 / Cartman 1-5, 0-3 / Mindspeller ***
Mean machine         vs Erunildo    1-2, 1-1 / Doug         3-3, 6-2 / Padelis     0-0, 0-0 / Stratigos***

doug vs patric
Erunildo vs padelis
Mean vs stratigos
Kosigr vs mindspeller
Bourdoulas vs cartman

Η επομενη αγωνιστικη ειναι ετοιμοι, βλεπεται τους αντιπαλους σας στον πινακα απο πανω με τα ***. Ληξη Αγωνιστηκης ξημερωματα 3.00 Παρασκευη προς Σαββατο.

ΥΓ, δειτε σας παρακαλω τους αγωνες και βαθμους σας κι αν υπαρχει καποιο λαθος πειτε μου

Επειδη ειχε γινει καποιο λαθος τα διορθωσα. Ειναι σωστα και κατανοητα τωρα;

Επεξ/σία από Doug21
Δημοσ.

καλημερα

doug εν εχω καταλαβει με ποιον πρεπει να παιξω..

μπορεις να ποσταρεις την επομενη αγωνιστικη??

ευχαριστω

patric

Δημοσ.

ποσταρισμενη ειναι! οπως βλεπετε τον πινακα, στα αριστερα ειναι το ονομα σας, προς τα δειξια ολοι οι αγωνες σας. ε ο τελευταιος με τα 3 *** ειναι ο επομενος αντιπαλος σας!

Δημοσ.

ουραγος εισαι και φαινεσαι! χαχαχαχαχαχχ! πλακιτσα! θα ξεκινησουμε αντεπιθεση!

καλα χτες ημουν νευριασμενος και δεν εγραψα κατι για να μην ειμαι αδικος απο τα νευρα μου, αλλα αυτος ο Mean...μπραβο σου ρε φιλε αλλα τι τυχη κι αυτη! μιλαμε ο δευτερος αγωνας επρεπε να ειναι τουμπα! τεσπα ομως, το χαρηκα ακομα κι ετσι. μπαλα ειναι αυτη! πατρικ οποτε θες μου λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...