Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, αν δεν κανω λαθος εχουν παιχτει τα 5 απο τα 10 match-up. μια χαρα, προσοχη ομως ΤΕΛΙΚΗ ληξη της αγωνιστηκης ειναι τα ξημερωματα τριτη προς τεταρτη στις 3 και ΠΡΕΠΕΙ να εχουν ποσταρει τα αποτελεσματα ως τοτε!

Οι δικοι μου αντιπαλοι που ειναι? Ειδικα εσυ Mean εισαι αφαντος

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις παιξαμε τα παιχνιδια μας με τον cartman. Στ πρωτο εχασα 5-0 και μετα στο αλλο αλλαξα ομαδα και ημουν πιο τυχερος και ηρθε ισοπαλια 2-2....δυστυχως ισοφαριστηκα στο 89...χαχ!

Δημοσ.

Παιδια, ακομα περιμενω και οι αλλοι δυο αφαντοι... (O kosigr, χτες εδωσε σημεια ζωης αλλα οχι κατι παραπανω!)

Δημοσ.

Ζητω συγγνωμη απο ολους για την εξαφανιση μου τοσες μερες αλλα δεν μπορουσα ειχα υποχρεωσεις...Λογικα απο αυριο θα ειμαι διαθεσιμος..Ισως και αποψε το βραδυ

Δημοσ.

Αντε κανονισε να παιξουμε τα παιχνιδια μας γιατι θα ειναι κριμα να τα χασεις χωρις να παιξεις

Δημοσ.

Θα χρειαστεί μια παράταση για να παίξω ένα παιχνίδι με τον Παντελή. Δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε δεύτερη φορά.

Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε 2-1.

Δημοσ.

επαιξα με kosigr, στο 1ο κερδιζα 5-1 και το εβγαλε και δεν ηθελε να παιξουμε αλλον αγωνα και μου ειπε να παρω τη δευτερη νικη.επισης με διεγραψε απο το origin!!!

Δημοσ.

ετσι ειναι, σε ολους εχει συμβει, αρκει να κραταμε τα προσχηματα μετα και να μην υπαρχουν παρεκτροπες!

λοιπον, υπενθυμιζω, η ΛΗΞΗ ειναι ΤΕΛΙΚΗ σημερα τα ξημερωματα στις 3 (πρεπει να εχουν ποσταριστει τα αποτελεσματα για να μετρησουν). Οποιος δεν εχει φανει και φταιει που δεν εχουν γινει παιχνιδια, θα χανει με 0-3 το παιχνιδι, αλλιως, αν δεν υπαρξουν τετοιες καταγγελιες απο τον αντιπαλο, το παιχνιδι ειναι 0-0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...