Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποτελεσματα ως τωρα

pictureoftable-3.png

pictureoffixtures-2.png

kosigr - stratigos 2-1, 2-1***

Επομενη αγωνιστικη η οποια ΛΗΓΕΙ την Κυριακη το βραδυ (ξημερωμα προς Δευτερα στις 03.00) μιας και ειναι διπλη και πεφτει Σαββατοκυριακο!

pictureoffixtures2-3.png

Επεξ/σία από Doug21
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον, τα παιχνιδια του Kosigr και του στρατηγου καταμετρηθηκαν. Αν καποιος εχει ενσταση επειδη ηταν εκτος χρονικου οριου μπορει να το πει. Ο καθε παικτης θα εχει μια κατ'εξεραιση μετρηση οπως τωρα αλλα θα ηθελα να παρακαλεσω να ειμαστε ολοι πιο αυστηρη με τα περιθωρια ωστε να μην καταντησει κι αυτο σαν αλλα τουρνουα που δεν τελειωνουν ποτε και κρατανε μηνα για 10 αγωνες.

Αν καποιος θελει παραταση μπορει απλα να το ζητησει, αλλα η ουσια ειναι να ποσταρετε εδω. Και φυσικα ποσταρουμε τα παιχνιδια μας αμεσως αφοτου παιχτηκαν.

Δημοσ.

παιδια αν ειναι καποιος μεσα να παιξουμε ας γραψει.

Υπενθυμηση της οριστικης ληξης αυτης της αγωνιστικης Ξημερωματα Κυριακης προς Δευτερα στις 3.00.

Δημοσ.

Επαιξα τα παιχνιδια μου μολις με τον patrick24 και ηρθαν και τα 2 υπερ μου: 5-2 και 3-1.

Προσπαθησα να παιξω και με cartman αλλα το παιδι ειχε δουλεια και θα εφευγε. Μου ειπε αν γινεται το απογευμα αλλα δυστυχως παω για δουλεια, οποτε ή θα προσπαθησουμε να τα παιξουμε αυριο αν μπορεσουμε, αλλιως ζηταω παραταση να μπορουν να παιχτουν και Δευτερα.

Δημοσ.

ωραιος στρατηγος, κανονιστε με το παιδι αν μπορειτε ως αυριο, αλλιως κανε εναν κοπο και ξαναποσταρε αυριο με νεα ωστε να παρετε την παραταση, δεν υπαρχει προβλημα. Ευχαριστω για την προειδοποιηση!

Δημοσ.

Mean Machine και Kosigr σας ψαχνω απο την παρασκευη και δεν εχετε δωσει σημεια ζωης, πρεπει να παιξουμε μεχρι το βραδυ τα παιχνιδια μας

Δημοσ.

ναι οκ θα δωθουν παρατασεις γιατι δε βλεπω και πολλους να ενδιαφερθηκαν αυτη την αγωνιστικη κι επεσαν και δουλειες για πολλους! λοιπον, ΤΕΛΙΚΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ αγωνιστηκης ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ξημερωματα στις 3.00. ΕΛπιζω να συμφωνουμε ολοι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...