Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον προταση μου και πειτε μου αν συμφωνειτε η διαφωνειτε. επειδη χλωμο να ειμαστε 16 ατομα τα οποια και να παιζουν μαλιστα, προτεινω το τουρνουα να εχει 8 ατομα και να υπαρχουν και αναπληρωματικοι ωστε αν αναγκαστει να φυγει καποιος να μπουν στη θεση του. τι λετε?

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχή!

Φίλε μου Doug21, όσον αφορά για συγκεκριμένες ημερομηνίες, εγώ δεν έχω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αρκεί όμως να μπορώ να παίξω κατά τις 10 το βράδυ γιατί δουλεύω μέχρι αργά και δεν θα έχω ελεύθερο χρόνο πιο πριν. Αυτό ισχύει και ακόμα και συγκεκριμένες να μην είναι οι ημερομηνίες, ελπίζω να μην σας περιορίζω.

Το Origin μου είναι Mindspeller.

Δημοσ.

ωραιος, ευχαριστω! θα το φτιαξω στην επομενη update Του πινακα! αν το ξαναξεχασω πες μου!

Δημοσ.

λοιπον, αλλαγη κανονων μετα απο παραπονα διαφορων για διαφορες καταστασεις

1) Οποιος βριζει, κοροιδευει, αποσυνδεεται επιτηδες και γενικα εχει αντιαθλητικη συμπεριφορα θα φευγει απο το τουρνουα. Αυτο θα γινεται ΜΟΝΟ σε περιπτωση που ο αλλος εχει αποδειξεις (screenshots) και μονο ΕΑΝ συμβει σε 3 διαφορετικους ανθρωπους.

2)Οι αγωνες θα ειναι αυστηροι σε θεμα χρονου και θα πρεπει να τελειωνουν συγκεκριμενες μερες. Οι μερες αυτες θα οριζονται τυχαια απο συστημα του υπολογιστη και ο καθε παικτης θα εχει ευκαιρια να ζητηση αλλαγη ημερας εντος 24 ωρων απο το Post της ημερομηνιας στο topic μας εδω. Σε περιπτωση που ενας απο τους δυο παικτες (η και οι δυο) δεν εμφανιστουν για το παιχνιδι τους, τοτε ο φταιχτης χανει τον αγωνα με 3-0 στα χαρτια. Ο αλλος παικτης θα πρεπει να εχει αποδειξεις οτι προσπαθησε να ερθει σε επαφη με τον απωντα ΚΑΙ οτι ο ιδιος ηταν μεσα την ωρα του ματς

Δημοσ.

καλωσηρθες. Λοιπον παιδια. το τουρνουα αρχιζει μιας και περιμεναμε τους υπολοιπους απο το αλλο τουρνουα αρκετα. θα βγει προγραμμα σε λιγο και κανονες

βασικα περιμενουμε αλλον 1 να γινουμε 10

πως σας φαινονται οι πινακες? η τυχαια σειρα αγωνων γινεται με αυτο http://www.random.org/

Αποριες?

pictureoffixtures.png

pictureoftable.png

Δημοσ.

Εγώ λογικά για τις επόμενες δύο ώρες μπορώ!Αν είναι πες μου να παίξουμε!

Δημοσ.

Τα παιχνιδια ειναι αυτα που βλεπετε στον πρασινο πινακα και μπορειτε ΗΔΗ να ξεκινησετε και να παιξετε τον αγωνα σας (εναν αγωνα). ο παικτης #10 θα βρεθει και θα μπει κι αυτος.

Να υπενθυμισω οτι οι αγωνες αυτοι πρεπει να εχουν παιχτει μεχρι και Δευτερα μεσανυχτα.

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα πρεπει να περιμένουμε και άλλους να μπούν γιατί με 10 άτομα ούτε insomnia δεν ειναι ούτε superleague και ας καθυστερούν να παίζονται τα παιχνίδια... Άλλωστε το h2h απο οτι φαινεται οι περισσότεροι το βαρεθήκαμε. Ας παίζουμε το πρωταθληματάκι και να παίζουμε όλοι.

Δημοσ.

το τοπικ ειναι ανοιχτο εδω και ποσες μερες και ουτε 10 δεν ειμαστε ακομα. Το να κανω ενα τουρνουα οπως το προηγουμενο που ο ενας δεν μπορει να βρει τον αλλον και για να παιχτουν 10 αγωννες εχουν περασει ποσες μερες, δε με τραβαει. το θεμα ειναι να κανουμε κατι σοβαρο αλλα μονο οσοι πραγματικα ενδιαφερονται και ασχολουνται.

κατι πιο casual αν θελετε μπορει να δημιουργηθει και να εχει εντελως αλλη μορφη

παιδια ριξτε και μια ματια εδω και πειτε εκει γνωμες http://www.insomnia.gr/topic/446713-casual-insomnia-fifa12-tourney/

Λοιπον, μετα απο μια μικρη συζητηση και με αλλα μελη του τουρνουα, ειπαμε να γινονται και οι δυο αγωνες του ζευγαριου μεσα σε 3 ημερες.

ετσι τα ζευγαρια που βλεπεται στον πρασινο πινακα πρεπει να παιξουν και τουσ ΔΥΟ αγωνες μεταξυ τους, μεχρι ΚΑΙ την Τριτη τα μεσανυχτα. Νομιζω ετσι φτιαχνονται πολλα προβληματα

παιξαμε τα παιχνιδια μας με τον bourdoula

ηττα με 2-3 και 0-4

Δημοσ.

Παίξαμε τα παιχνίδια μας με τον Patric και ήρθαν ως εξής:

Mindspeller - Patric

4 - 1

Patric - Mindspeller

0 - 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...