Doug21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Λοιπον προταση μου και πειτε μου αν συμφωνειτε η διαφωνειτε. επειδη χλωμο να ειμαστε 16 ατομα τα οποια και να παιζουν μαλιστα, προτεινω το τουρνουα να εχει 8 ατομα και να υπαρχουν και αναπληρωματικοι ωστε αν αναγκαστει να φυγει καποιος να μπουν στη θεση του. τι λετε?
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ακομα, προτεινω οι αγωνες να εχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες, τι λετε?
Mindspeller Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Θέλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχή! Φίλε μου Doug21, όσον αφορά για συγκεκριμένες ημερομηνίες, εγώ δεν έχω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αρκεί όμως να μπορώ να παίξω κατά τις 10 το βράδυ γιατί δουλεύω μέχρι αργά και δεν θα έχω ελεύθερο χρόνο πιο πριν. Αυτό ισχύει και ακόμα και συγκεκριμένες να μην είναι οι ημερομηνίες, ελπίζω να μην σας περιορίζω. Το Origin μου είναι Mindspeller.
stratigos24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Να ενημερωσω, το origin id μου ειναι stratigos25.
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ωραιος, ευχαριστω! θα το φτιαξω στην επομενη update Του πινακα! αν το ξαναξεχασω πες μου!
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 λοιπον, αλλαγη κανονων μετα απο παραπονα διαφορων για διαφορες καταστασεις 1) Οποιος βριζει, κοροιδευει, αποσυνδεεται επιτηδες και γενικα εχει αντιαθλητικη συμπεριφορα θα φευγει απο το τουρνουα. Αυτο θα γινεται ΜΟΝΟ σε περιπτωση που ο αλλος εχει αποδειξεις (screenshots) και μονο ΕΑΝ συμβει σε 3 διαφορετικους ανθρωπους. 2)Οι αγωνες θα ειναι αυστηροι σε θεμα χρονου και θα πρεπει να τελειωνουν συγκεκριμενες μερες. Οι μερες αυτες θα οριζονται τυχαια απο συστημα του υπολογιστη και ο καθε παικτης θα εχει ευκαιρια να ζητηση αλλαγη ημερας εντος 24 ωρων απο το Post της ημερομηνιας στο topic μας εδω. Σε περιπτωση που ενας απο τους δυο παικτες (η και οι δυο) δεν εμφανιστουν για το παιχνιδι τους, τοτε ο φταιχτης χανει τον αγωνα με 3-0 στα χαρτια. Ο αλλος παικτης θα πρεπει να εχει αποδειξεις οτι προσπαθησε να ερθει σε επαφη με τον απωντα ΚΑΙ οτι ο ιδιος ηταν μεσα την ωρα του ματς
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 καλωσηρθες. Λοιπον παιδια. το τουρνουα αρχιζει μιας και περιμεναμε τους υπολοιπους απο το αλλο τουρνουα αρκετα. θα βγει προγραμμα σε λιγο και κανονες βασικα περιμενουμε αλλον 1 να γινουμε 10 πως σας φαινονται οι πινακες? η τυχαια σειρα αγωνων γινεται με αυτο http://www.random.org/ Αποριες?
kosigr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εγώ λογικά για τις επόμενες δύο ώρες μπορώ!Αν είναι πες μου να παίξουμε!
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Τα παιχνιδια ειναι αυτα που βλεπετε στον πρασινο πινακα και μπορειτε ΗΔΗ να ξεκινησετε και να παιξετε τον αγωνα σας (εναν αγωνα). ο παικτης #10 θα βρεθει και θα μπει κι αυτος. Να υπενθυμισω οτι οι αγωνες αυτοι πρεπει να εχουν παιχτει μεχρι και Δευτερα μεσανυχτα.
padelis71992 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πιστεύω πως θα πρεπει να περιμένουμε και άλλους να μπούν γιατί με 10 άτομα ούτε insomnia δεν ειναι ούτε superleague και ας καθυστερούν να παίζονται τα παιχνίδια... Άλλωστε το h2h απο οτι φαινεται οι περισσότεροι το βαρεθήκαμε. Ας παίζουμε το πρωταθληματάκι και να παίζουμε όλοι.
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 το τοπικ ειναι ανοιχτο εδω και ποσες μερες και ουτε 10 δεν ειμαστε ακομα. Το να κανω ενα τουρνουα οπως το προηγουμενο που ο ενας δεν μπορει να βρει τον αλλον και για να παιχτουν 10 αγωννες εχουν περασει ποσες μερες, δε με τραβαει. το θεμα ειναι να κανουμε κατι σοβαρο αλλα μονο οσοι πραγματικα ενδιαφερονται και ασχολουνται. κατι πιο casual αν θελετε μπορει να δημιουργηθει και να εχει εντελως αλλη μορφη παιδια ριξτε και μια ματια εδω και πειτε εκει γνωμες http://www.insomnia.gr/topic/446713-casual-insomnia-fifa12-tourney/ Λοιπον, μετα απο μια μικρη συζητηση και με αλλα μελη του τουρνουα, ειπαμε να γινονται και οι δυο αγωνες του ζευγαριου μεσα σε 3 ημερες. ετσι τα ζευγαρια που βλεπεται στον πρασινο πινακα πρεπει να παιξουν και τουσ ΔΥΟ αγωνες μεταξυ τους, μεχρι ΚΑΙ την Τριτη τα μεσανυχτα. Νομιζω ετσι φτιαχνονται πολλα προβληματα παιξαμε τα παιχνιδια μας με τον bourdoula ηττα με 2-3 και 0-4
Mindspeller Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Παίξαμε τα παιχνίδια μας με τον Patric και ήρθαν ως εξής: Mindspeller - Patric 4 - 1 Patric - Mindspeller 0 - 5
Mean Machine Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μεσα και εγω παιδες. origin ID:jerakipanatha90
Προτεινόμενες αναρτήσεις