Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σε ένα μισάωρο περίπου θα είμαι μέσα για πολύ λίγο, doug η παντελή, αν είναι, να παίξουμε όποιος από τους 2 μπορεί.

Doug μπορώ τώρα να παίξουμε αν θες.

Δημοσ.

τρελλεσ ματσαρες με Mindspeller. 5-5 πρωτος αγωνας ενω κερδιζε με 5-2 στο 70' και 4-4 ο δευτερος αγωνας ενω κερδιζα με 4-1 στο 70'!

Δημοσ.

Το πρωτο τουρνουα εσει τελειωσει! Σε λιγο τα αποτελεσματα και οι τελικες θεσεις!

Σημερα αρχιζει και το επομενο που θα εχειβαρωμα EURO!

Τουρνουα ΤΕΛΟΣ!

Συγχαρητηρια στον cartman για την κατακτηση το τιτλου!

CHAMPIONS!

CARTMAN!

>
Player                G       W - D - L     /     GF - GA    /   GD   /     Pts

1. Cartman          16/16    7 - 5 - 2     /     28 - 13    /  +15   /     28 (WINNER)
------------------------------------------------------------------------------------
2. Padelis          16/16    6 - 9 - 1     /     20 - 9     /   +11  /     27 (runner-up)
------------------------------------------------------------------------------------
3. Mindspeller      16/16    5 - 9 - 2     /     32 - 24    /  +8    /     24
4. Stratigos        16/16    5 - 8 - 3     /     23 - 21    /   +2   /     24 
5. Mean             16/16    2 - 15 - 1    /     14 - 10    /   +4   /     21
6. Bourdoulas       16/16    3 - 10 - 3    /     16 - 11    /   +5   /     19
7. Erunildo         16/16    3 - 6 - 7     /     15 - 22    /   -7   /     15 
8. Doug             16/16    3 - 4 - 9     /     36 - 54    /  -18   /     13 
9. Patric           16/16    2 - 6 - 8     /     13 - 35    /  -22   /     12 

>
Doug21               vs Bourdoulas  2-3, 0-4  / Mean         3-3, 2-6 / Patric      3-3, 4-1 / Stratigos  3-2, 1-2  / Erunildo      2-1, 1-3 / Padelis     2-6, 2-3  / Cartman     0-3, 2-5
Erunildo             vs Mean        2-1, 1-1  / Patric       0-1, 3-1 / Padelis     0-0, 0-0 / Doug       1-2, 3-1  / Bourdoulas    1-1, 0-4 / Stratigos   1-3, 2-3  / Mindspeller 1-2, 1-2
Padelis              vs Cartman     0-1, 2-1  / Bourdoulas   2-1, 1-1 / erunildo    0-0, 0-0 / Patric     4-1, 2-0  / Doug21        6-2, 3-2 
Cartman              vs Padelis     1-0, 1-2  / mindspeller  3-1, 2-2 / Stratigos   5-0, 2-2 / Bourdoulas 1-0, 3-1  / Patric        1-2, 1-1 / Doug        3-0, 5-2  / 
Patric               vs Mindspeller 1-4, 0-5  / Stratigos    2-5, 1-3 / Erunildo    1-0, 1-3 / Doug       3-3, 1-4  / Padelis       1-4, 0-2 / Cartman     2-1, 1-1  /
Stratigos            vs Patric      5-2, 3-1  / Cartman      0-5, 2-2 / mean        0-0, 0-0 / Doug       2-3, 2-1  / Mindspeller   1-1, 2-3 / Bourdoulas  0-0, 0-0  / Erunildo    3-1. 3-2
Bourdoulas           vs Doug        3-2, 4-0  / mindspeller  0-0, 1-1 / Padelis     1-2, 1-1 / Cartman    0-1, 1-3  / Mean          0-0, 0-0 / Stratigos   0-0, 0-0  / Erunildo    1-1, 4-0
mindspeller          vs Patric      4-1, 5-0  / Cartman      1-3, 2-2 / Bourdoulas  0-0, 1-1 / Stratigos     1-1, 3-2 / Mean        1-1, 1-2  / Erunildo    2-1, 2-1
Mean machine         vs Erunildo    1-2, 1-1  / Doug         3-3, 6-2 / Padelis     0-0, 0-0 / Stratigos  0-0, 0-0  / Mindspeller   1-1, 2-1 / Bourdoulas  0-0, 0-0  /

Υπολοιποι αγωνες

Doug         vs    Mindspeller  5-5, 4-4
Mindspeller  vs    padelis 0-0, 0-0
Erunildo     vs    Cartman 0-0, 0-0
Bourdoulas   vs    Patric 0-0, 0-0
Padelis      vs    Stratigos 0-0, 0-0
Padelis      vs    Mean 0-0, 0-0
Patric       vs    Mean 0-0, 0-0
Cartman      vs    Mean 0-0, 0-0

Ανοιγει σε λιγο αλλο τοπικ με το επομενο!

Δημοσ.

Αφού τόσα άτομα δεν είχαν παίξει, γιατί δεν δόθηκε μια παράταση οριστική μιας μέρας, να δούμε ποιοι μπορούμε και ποιοί όχι;; Αφού καθημερινές ΟΛΟΙ ζοριζόμαστε! Να είχαμε και σήμερα και μετά αν δεν παίζαμε όντως να το έληγες! Τεσπά, μπράβο στον πρώτο αλλά έτσι δεν παίρνω μέρος στο επόμενο έτσι, με το άγχος να βρω να παίξω.

Δημοσ.

Γιατι κανεις δε ζητησε παραταση και οι κανονες ειναι σαφης. Οποιος δεν μπορει να παιξει με προγραμμα και να ειναι συνεπης οντως καλυτερα να μην παιζει. Εγω ετσι κι αλλιως ΜΟΝΟ σε τουρνουα με αυστηρο προγραμμα θα παιζω απο δω και περα και οχι σε τουρνουα που για να παιξουν 10 παιχνιδια περναει ενας μηνας

Δημοσ.

Επειδή και εγώ μόνο σε τουρνουά με αυστηρούς κανόνες παίζω, γιαυτό δε ξαναπαίζω εδω περα μέσα. Το αν ήμουν συνεπής ή όχι εγώ προσωπικά το ξέρω πολύ καλά. Γιαυτό ακριβώς άδικα τελείωσε έτσι, για μένα προσωπικά μιλάω πάντα. Το όποιος δε μπορεί να παίξει με πρόγραμμα που είπες, δε το δέχομαι για μένα.

Δημοσ.

εγω κουραστει απο ατομα που παραπονιουνται επειδη δεν κερδιζουν. Αν καποιος συγκεκριμενα δεν επαιξε μαζι σου ενω εσυ ησουν παντα διαθεσιμος βγες και πες το δημοσια και ζητα τους βαθμους σου. το να μου δειχνεις οτι εστειλες μια φορα μηνυμα και δεν μπορουσε ο αλλος 3 ωρες πριν την ληξη ειναι απλα αστειο να το χρησιμοποιεις σας αποδειξη.

και παλι συγχαρητηρια στο νικητη

Δημοσ.

1. το να ειναι μερικοι ασεβης εναντι στην προσπαθεια που εγινε εμενα δε μου αρεσει καθολου. οποτε κατεβαστε τους τονους

2. το οτι δεν διαβαζετε ολα τα ποστ η δεν ενδιαφερονται αρκετα μερικοι δεν ειναι δικο μου λαθος. ζητησα ΠΟΛΛΕΣ φορες το αν συμφωνειτε στους κανονες και αν εχετε κατι να αντιπροτεινετε και ΚΑΝΕΙΣ δε μιλησε.

3. το συγκεκριμενο πρωταθλημα τελειωσε οπως ειχε δωθει η ληξη πριν ΜΕΡΕΣ και κανεις δε ζητησε κατι. Δωστε τα συγχαρητηρια σας στον cartman και μην μειωνετε την νικη του γιατι ειναι τουλαχιστον αντιαθλητικο.

ΑΝ θελετε ενα καλυτερο τουρνουα το ΜΟΝΟ που εχετε να κανετε (μιας και ολη τη διοργανωση την πηρα στους ωμους και δεν ακουσα κι ενα ευχαριστω) ειναι να ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ κανονες που σας αρεσουν. ΠΟΤΕ κανεις δεν προτεινε κατι και εφαγε πορτα. Μην ειστε αδικοι λοιπον. Οποτε ας μην φερομαστε ετσι και πειτε μας τι ακριβως θελετε ωστε να μπορεσουν οι κανονες να ειναι αρεστοι σε οσους περισσοτερους γινεται

Δημοσ.

Σας φαινεται ακομα περιεργο γιατι σηκωθηκε και εφυγε ο kosigr??Εσεις τον Doug δεν τον ξερετε καλα οσο εγω και ο kosigr για αυτο και δεν μπορουσατε να ξερετε τι θα γινει...Τωρα ομως το καταλαβατε νομιζω....

Ναι, αλλα και εσυ και ο kosigr που τον ''ξερατε'', πηρατε μερος στο τουρνουα του. Φυσικα δεν υποστηριζω κανενα γιατι πιστευω οτι και οι 2 πλευρες εχουν δικιο.

Κανονικα πρεπει να κατανοουμε ολοι τους κανονες (που ειτε εχει αποφασισει ο διοργανωτης ειτε ολοι μαζι) πριν ξεκινησουμε το καθε πρωταθλημα.

Απο εκει και περα, ουτε εμενα μου αρεσε η πιεση που ειχε το συγκεκριμενο τουρνουα σε σχεση με το χρονοδιαγραμμα των αγωνων (μιας και αλλο ελευθερο χρονο εχω εγω πχ και αλλο ο mean) και θα μπορουσε να γινει πιο χαλαρα. Τωρα αν οντως δεν εχει ξαναειπωθει κατι για αυτο, φυσικα και ειναι λαθος ολων μας που δεν το αναφεραμε και τωρα ζηταμε τα ρεστα.

Εγω λεω να ηρεμισουμε, ο καθε ενας να παρει τις αποφασεις του για το σε ποιο τουρνουα θα παιξει και σε ποιο οχι και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Ελπιζω σε ακομα ενα τουρνουα με οποιον διοργανωτη και να ειναι, να περασουμε ωραια και να μη σκαμε. Για αυτο παιζουμε...δεν παιζουμε για να ξενερωνουμε....

Ειναι δυσκολο με πολλα ατομα να ειναι ολοι ευχαριστημενοι (στο θεμα τον κανονων) αλλα χωρις εμπειρια επ αυτου φανταζομαι οτι αν κατι ειναι ''χαλαρο'' αργει να τελειωσει και περναει στο φλου. Αρα σιγουρα να υπαρχουν κανονες αλλα φυσικα να τους σκεφτουμε ολοι καλα στο επομενο (οποιο και αν ειναι αυτο) και να μπορουμε να καταλαβουμε το αν μπορουμε να συμμετεχουμε ή οχι.

Εdit: Eχω να προτεινω και κατι για προταθλημα (απλα για να το εχουμε υπ'οψην οτι υπαρχει και αυτο, χωρις να υπαρχει καποιος διοργανωτης και κανονες). Μπορουμε (οπως ειχαμε κανει παλαιοτερα) να ανοιξουμε ενα league - cup δεν θυμαμαι πως λεγεται, δεν εχω και το φιφα να το δω, που το φτιαχνεις μεσα στο φιφα ονλινε και μπορουν να μπουν οσοι εχουν κωδικο και να πουμε οτι μεσα σε ενα μηνα πρεπει να εχουν παιξει ολοι με ολους και τελος. Μετα θα εχει βγει ο νικητης. Νομιζω ειναι ευκολο, απλο, χωρις να γινεται τεραστιο θεμα με ποστ, διαμαρτυριες, καυγαδες κλπ και με μια χαρα χρονικο περιθωριο..

Το μονο κακο με το παραπανω, ειναι οτι αν καποιος βγει απο αποσυνδεση κλπ, το σκορ μετραει κανονικα προς ηττα του. Το ιδιο ισχυει και αν καποιος ξεκινησει ενα ματς με αλλον βγει (πχ εχει lag για να κανει ενα ρεσταρτ το ρουτερ του ή οτιδηποτε αλλο) παλι χανει τον αγωνα..

Δημοσ.

Εγω φιλε απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει την θεση μου στον Doug για το πιεσμενο προγραμμα και δεν μπορουσα να ημουνα συνεχεια διαθεσιμος για αγωνες οπως και εγινε...Και φυσικα δεν παραπονεθηκα ποτε για τις ισοπαλιες που μου παραχωρηθηκαν και φυσικα δεν φταιτε εσεις για τους αγωνες που δεν παιξατε μαζι μου και τις χρεωθηκατε ως ισοπαλιες...Δεν ειχα κανενα προβλημα να τους χασω απο την στιγμη που δεν ημουν καθε μερα μεσα..Και κατι ακομα...Επειδη ξερω πολυ καλα τον kosigr και ξερω οτι δεν τσαντιζεται ευκολα με καποιον παικτη θα σου πω να σκεφτεις καλα γιατι εφυγε και τι πιεση δεχτηκε απο τον doug που μονο να συκοφαντει ξερει...Και να ξερεις ειχε προσπαθησει και αλλου να οργανωσει τουρνουα αλλα δεν τα καταφερε...2/2..Και περυσι που ειχα παρει μερος σε κατι τουρνουα για το προ και ηταν αυτος διοργανωτης παλι τα τελειωνε οποτε του καπνιζε

Υ.Γ:Eγω προσωπικα πηρα μερος στο τουρνουα γιατι πρωτον ηθελα να περασω καλα και δευτερον να παιζω οποτε μπορω(κατι το οποιο και γινοταν).Απο την στιγμη που εγιναν πραγματα τα οποια για αλλη μια φορα με ξενερωσαν(τυχαιο? δεν νομιζω) αποφασισα να ειμαι λιγοτερο ενεργος στο τουρνουα...Και δεν θα παρω μερος σε αλλο τουρνουα για να μην φερω σε δυσκολη θεση κανεναν.

Δημοσ.

στρατηγε νομιζω τα ειπες τελεια. εγω εχω να προσθεσω μερικα πραγματα κι απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.

κανεις ποτε δε ζητησε αλλαγη κανονων και την αρνηθηκε. Απλα οταν τωρα θιγονται τα αποτελεσματα καποιων, τωρα εγιναν τα παραπονα. Ποτε απο μερους μου (και ψαξτε ολα τα ποστ) δεν υποθηκε ουτε μια βαρια κουβεντα η καποια προσβολη, σε αντιθεση με μερικους που αντι να κατσουν και να ρωτησουν η να συζητησουν καθονται και προσβαλλουν. Ακομα, πηρα πολλα μηνυματα απο παιδια που ηθελαν να κερδισουν με 3-0 αγωνες επειδη ο αντιπαλος δεν φανηκε. Τοτε τι διαφορετικο υπηρχε? Δηλαδη ειμαι κοροιδο που δεν λεω δημοσια ποιοι το καναν αυτο? Οχι, απλα ΠΡΕΠΕΙ να κραταμε ηπιους τονους γιατι οι τσακωμοι δε βγαζουν πουθενα.

Εγω απο τη μερια μου νιωθω οτι εγινε ενα πολυ ικανοποιητικο τουρνουα και ΑΝ υπαρχξει βοηθεια κι απο εσας θα γινουν και καλυτερα, αρκει να ενδιαφερθειτε και να προσθεσετε την γνωμη σας στους κανονες αντι να τα αφηνετε ολα πανω στη διοργανωση και μετα να τη βγαζετε σκαρτη.

Απο εμενα συγνωμη αν εθιξα καποιους (και θα ηθελα να μου το πουν με μηνυμα) αλλα περιμενω κι εγω τα αναλογα για τις προσβολες που δεχθηκα χωρις λογο. Δεν προκειτε να συνεχισω την αρνητικη συζητηση γιατι απλα δεν υπαρχει λογος. σωστη κουβεντα, οποιος θελει εδω ειμαστε φυσικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...