Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 Insomnia SuperLeague!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε εμενα δεν μου εχει ερθει καμια προσκληση με το ονομα σου...

φιλε ο Jerakipanatha90 δεν εισαι???κανε με εσυ αντ αν ειναι...

Δημοσ.

Λογω δουλειας δεν μπορεσα να παιξω κανενα παιχνιδι μου, αν υπαρχει περιπτωση παρατασης οκ, αλλιως ας παρουν τους βαθμους οι αντιπαλοι μου.

Δημοσ.

Λογω δουλειας δεν μπορεσα να παιξω κανενα παιχνιδι μου, αν υπαρχει περιπτωση παρατασης οκ, αλλιως ας παρουν τους βαθμους οι αντιπαλοι μου.

κατ'αρχην εχεις ακομα6 ωρες! επειτα, μπορεις να παρεις τελικη παραταση αλλες 24 ωρες.

παντως σε περιπτωση που δεν εχει γινει κατανοητο, για να παρει καποιος με 0-3 το παιχνιδι θα πρεπει

- ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ που θελει να νικησει με 3-0 να μου στειλει μηνυμα να διαμαρτυρηθει

- να εχει αποδειξεις η να συμφωνει και ο αλλος οτι οντως δεν εφταιγε εκεινος για τα παιχνιδια.

μονο τοτε γινεται 3-0. αλλιως παντα 0-0

Δημοσ.

Εγώ πάντως από την παρασκευή δεν έχω πετύχει καθόλου τον stratigos24 για τα παιχνίδια μας, δεν τον έχω πετύχει καθόλου online. Ελπίζω να παίξουμε γιατί ότι και να γίνει από τις περιπτώσεις του 0-0 ή 3-0, τις θεωρώ άδικες και για τους 2 η κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως από την παρασκευή δεν έχω πετύχει καθόλου τον stratigos24 για τα παιχνίδια μας, δεν τον έχω πετύχει καθόλου online. Ελπίζω να παίξουμε γιατί ότι και να γίνει από τις περιπτώσεις του 0-0 ή 3-0, τις θεωρώ άδικες και για τους 2 η κάθε περίπτωση.

κανεις δεν ειπε οτι ειναι οτι πιο δικαιο αλλα οπως θα ειδες φιλε μου και αγωνες γινονται και καλα περναμε! αν το καναμε ελευθερο οπως αλλα ακομα θα ειμαστε στην πρωτη αγωνιστικη!

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο, αλλά για σκέψου, χάνω τους αγώνες με 0-0 ενώ εγώ ήμουν διαθέσιμος, και στην επόμενη αγωνιστική παίξει ο αντίπαλος μου και κερδίσει βαθμούς, ενώ εγώ μπορεί να χάσω και να με περάσει ή δεν προλάβω να φτάσω πιο ψηλά, αλλά στα μεταξύ μας να είχα κερδίσει, είναι δίκαιο αυτό;

Στρατηγέ δεν έχω κάτι μαζί σου! Και εγώ πολλές ώρες δουλεύω οπότε σε καταλαβαίνω! Μπορείς τώρα να παίξουμε;

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο, αλλά για σκέψου, χάνω τους αγώνες με 0-0 ενώ εγώ ήμουν διαθέσιμος, και στην επόμενη αγωνιστική παίξει ο αντίπαλος μου και κερδίσει βαθμούς, ενώ εγώ μπορεί να χάσω και να με περάσει ή δεν προλάβω να φτάσω πιο ψηλά, αλλά στα μεταξύ μας να είχα κερδίσει, είναι δίκαιο αυτό;

Στρατηγέ δεν έχω κάτι μαζί σου! Και εγώ πολλές ώρες δουλεύω οπότε σε καταλαβαίνω! Μπορείς τώρα να παίξουμε;

αν ησουν διαθεσιμος ενω ο αντιπαλος σου οχι, τοτε πολυ απλα κρατας screenshots απο τα μηνυματα που του εχεις αφησει και δεν απανταει και διαμαρτυρεσαι και παιρνεις το παιχνιδι με 3-0

Δημοσ.

Δεν έχω αφήσει κανένα μήνυμα, το ότι λέω ότι ήμουν διαθέσιμος και εκείνος γράφει από μόνος του ότι δεν μπήκε καθόλου Online, δεν μετράει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...