Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Δυστυχως πρεπει να τα εφτυσε παλι η μητρικη οποτε παμε σε αγορα καινουργιων...Το budget ειναι γυρω στα 400e και αφορα χρηση μονο παιχνιδιων και με προοπτικη να κρατησει αρκετο καιρο...Τροφοδοτικο εχω ενα Silverstone 750W...Μαγαζι δεν εχω προβλημα οποιο να ναι...

Δημοσ.

Asus P5N32ESLI-Core 2 Duo 6600 και 4GB Cellshock DDR2 800MHZ 4-4-4-12...

τη παιχνιδια παιζεις και τη μονιτορ εχεις..και πες τι δεν χρειαζεσαι

Δημοσ.

Παιχνιδια λιγο απο ολα οσο προλαβαινω(2K12-Assassin-Medieval-Sniper Elite-Witcher 2-Dirt 2 κ.α) Παιζω σε 1680X1050 αλλα πιθανοτατα αργοτερα θα παω σε 1920Χ1080...Θελω μονο οπως αναφερω CPU-RAM-MOBO

Δημοσ.

Παιχνιδια λιγο απο ολα οσο προλαβαινω(2K12-Assassin-Medieval-Sniper Elite-Witcher 2-Dirt 2 κ.α) Παιζω σε 1680X1050 αλλα πιθανοτατα αργοτερα θα παω σε 1920Χ1080...Θελω μονο οπως αναφερω CPU-RAM-MOBO

capturetcf.jpg

capture1jq.jpg

capture2wf.jpg

Δημοσ.

Λοιπον ποιος απο τους δυο επεξεργαστες ειναι καλυτερος; Και για μνημες 4-8-12-16GB; Επισης συμφωνω και εγω τα περισσοτερα να δοθουν σε επεξεργαστη και οχι σε μητρικη για την οποια ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβη ή γυρω στο 120e οπως και προτεινεις;

Δημοσ.

Το πρωτο πακετακι ειναι καλυτερο πιστευω.Ποιο νεος επεξεργαστης και μητρικη με νεο chipset,αλλα με 4gb ram.Εγω θα πηγαινα στην 3η επιλογη και με τα ρεστα απο τα 400 ευρω θα επαιρνα μια καλυτερη ψυχτρα απο την μαμα για το αν θελησω να κανω o/c.Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο το o/c και μπορεις να διαθεσεις 20 ευρω παραπανω πηγαινε στην πρωτην επιλογη και βαλε 8gb ram

Δημοσ.

Φιλε πες και πιο κουτι εχεις να δουμε αν χωραει και αν εχει καλο airflow γιατι κι εγω ειχα τον Ε6300 σε ενα αθλιο κουτι.

Δημοσ.

Παρομοια με αυτα σε μεταχειρισμενα οποιος εχει ας προτεινει..Κυριως σετακι μητρικη-επεξεργαστης..Ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπον ειναι καλος ο συνδιασμος 2500K+Gigabyte Z68AP-D3 και μνημες Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...