Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,

Επεσαν στα χερια μου ο QX6700 καθως και 8gb (4x2gb) HP PC2-6400E ECC ddr2 απο ενα workstation HP.

Ποιο motherboard θα μου προτεινατε;

Επισης υπαρχει και τροφοδοτικο 460W. Με ποια καρτα γραφικων θα ημουν ΟΚ;

Δημοσ.

αν εχεις να χαλασεις χρηματα ψαξε στις αγγελιες για χ38 η 780 Με υποστιριξη για ddr2 α

αν παλι ψαχνεις οτι ποιο οικονομικο βρες οποιαδηποτε 775 με τσιπ τουλαχιστον g33

απο εκει και περα δεν λες μαρκα τροφοδοτικου για να ξερουμε τι καρτα

ενα corsair 430 ας πουμε σηκωνει ανετα 6850 αν ειναι του κιλου δυσκολα τα πραγματα

Δημοσ.

Φίλε spaek καταρχάς καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Το δύσκολο στην περίπτωσή σου είναι να βρεθεί μητρική που να υποστηρίζει ECC μνήμες,γι'αυτό ή της πουλάς(δεν γνωρίζω τιμή γι'αυτού του είδους τις μνήμες) και παίρνεις μια μητρική και ddr3 μνήμες ή πουλάς και τον επεξεργαστή(το συνιστώ) και πας σε άλλα πράγματα.

Πες μας όμως ποιά χρήση θέλεις να κάνεις και τι άλλα εξαρτήματα έχεις αναλυτικά.

Δημοσ.

Επισης υπαρχει και τροφοδοτικο 460W. Με ποια καρτα γραφικων θα ημουν ΟΚ;

Ανάλογα την μάρκα του τροφοδοτικού.Παράδειγμα έχω στήσει i5 760 με 5870 και hec 400w και πάει σφαίρα

Δημοσ.

Τις μνημες πουλα τες γιατι ειναι ecc και μπαινουν σε μητρικες που προοριζονται για σερβερς.αν αγωρασεις τετοια μητρικη το πιθανοτερο ειναι να μην υποστηριζει το επεξεργαστη οποτε δεν παιζει να πανε μαζι ο επεξεργαστης αυτος και οι μνημες,θα πρεπει να πουλησεις καποιο απο τα 2

Sent from a parallel universe using Insomnia

Δημοσ.

Ο υπολογιστης απο τον οποιο βγηκαν τα κομματια ειναι το ΗP xw4600. Ειναι workstation.

Απο οτι ειδα, η μητρικη του ειναι με x38. Λετε να ψαξω για μητρικη απο ΗP xw4600? Ποια η διαφορα απο μια συμβατικη πχ Gigabyte?

Τον υπολογιστη, εκτος απο Office, Internet και ταινιες, θα τον χρησιμοποιω και για προγραμματα μηχανικης οπως το Abaqus.

To τροφοδοτικο ειναι της Delta και γραφει continius 460W. Ειναι και αυτο απο το HP xw4600.

Το να πουλησω τα κομματια δεν το εχω σκεφτει, αλλα οι μνημες πρεπει να ειναι αρκετα ακριβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...