Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Link

Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω για έναν γνωστό μου. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με εξαίρεση το κλέψιμο στην τιμή από το Vision Studio σωστά ? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος εμπειρικά, οι μέρες για παράδοση που γράφει στο e-shop ισχύουν ή θα πάμε για μήνα.

Δημοσ.

Με βολεύει το e-shop γιατί φέρνει στην πόλη μου (Πτολεμαΐδα) με 0 μεταφορικά. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα στην παράδοση ?

Δημοσ.

liakinen έχω να παραγγείλω καιρό. Μη σε πάρω στο λαιμό μου. Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα πάντως τελευταία

Δημοσ.

liakinen έχω να παραγγείλω καιρό. Μη σε πάρω στο λαιμό μου. Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα πάντως τελευταία

εγω ενα εχω να πω, ειχα παραγγειλει καποτε μητρικη και μου φεραν αλλη απο αυτη που παρειγγειλα( πιο φθηνη) και μου τη χρεωσαν κι ολας στην τιμη εκεινης που ειχα παραγγειλει....

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος που το λέει (whocares). Πήρα κάτι πραγματάκια μέσα στον μήνα αλλά υπήρχαν στην αποθήκη (Μενίδι) και τα παρέλαβα μέσα σε δυο μέρες. Το κουτί όμως είναι με παραγγελία και γιαυτό ρωτάω εδώ γιατί δεν θέλω να πάρω τηλ και να βασιστώ σε κάποιον υπάλληλο. 6 χρόνια που έχω πάρε δώσε για να είμαι ειλικρινής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Βέβαια αυτά πριν φουντάρει το κατάστημα.

Δημοσ.

εγω ενα εχω να πω, ειχα παραγγειλει καποτε μητρικη και μου φεραν αλλη απο αυτη που παρειγγειλα( πιο φθηνη) και μου τη χρεωσαν κι ολας στην τιμη εκεινης που ειχα παραγγειλει....

Αν την κράτησες και την πλήρωσες δε φταίει το eshop φίλε μου.

Δεν είσαι ο μόνος που το λέει (whocares). Πήρα κάτι πραγματάκια μέσα στον μήνα αλλά υπήρχαν στην αποθήκη (Μενίδι) και τα παρέλαβα μέσα σε δυο μέρες. Το κουτί όμως είναι με παραγγελία και γιαυτό ρωτάω εδώ γιατί δεν θέλω να πάρω τηλ και να βασιστώ σε κάποιον υπάλληλο. 6 χρόνια που έχω πάρε δώσε για να είμαι ειλικρινής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Βέβαια αυτά πριν φουντάρει το κατάστημα.

Περίμενε και καμιά άλλη άποψη από κάποιον που είχε κάνει κάποια παραγγελία πρόσφατα.

Καλή επιλογή πάντως το θέλω και εγώ σαν το επόμενο κουτί μου. :)

Δημοσ.

Αν την κράτησες και την πλήρωσες δε φταίει το eshop φίλε μου.

εννοείτε πως δεν τη κράτησα...το θεμα είναι το ότι είτε μπερδέψανε τις ονομασίες είτε είπανε "δεν μαμιέται" ίδια μητρική είναι απλά η προγενέστερη έκδοση (εγω παρρείγγειλα την P43DE3 και μου φέραν την P43DE)......anyway..

Δημοσ.

@vaggelisp7406

Πήρα και ευγενικά μου είπε ο υπάλληλος άντε να καθυστερήσει το μέγιστο 15 μέρες. Το θέμα είναι με αυτά που ακούς για το e-shop τελευταία τον εμπιστεύεσαι. Το κουράζω το θέμα καταλαβαίνω απλά η διαφορά τιμής πχ με vision είναι τεράστια και χωρίς μεταφορικά.

@devill0

Εγώ το έχω το κουτί και δεν τα αλλάζω με κανένα. Η παραγγελία είναι για γνωστό μου που στήνει τώρα μηχάνημα και θέλει το ίδιο και δεν αλλάζει γνώμη που να τον κοπανάς.

Δημοσ.

@devill0

Εγώ το έχω το κουτί και δεν τα αλλάζω με κανένα. Η παραγγελία είναι για γνωστό μου που στήνει τώρα μηχάνημα και θέλει το ίδιο και δεν αλλάζει γνώμη που να τον κοπανάς.

τοτε παω πασο...

Δημοσ.

@vaggelisp7406

Πήρα και ευγενικά μου είπε ο υπάλληλος άντε να καθυστερήσει το μέγιστο 15 μέρες. Το θέμα είναι με αυτά που ακούς για το e-shop τελευταία τον εμπιστεύεσαι. Το κουράζω το θέμα καταλαβαίνω απλά η διαφορά τιμής πχ με vision είναι τεράστια και χωρίς μεταφορικά.

@devill0

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αν δεν βιαζεσαι να το παραγγειλεις γτ η διαφορα ειναι μαζι με μεταφορικα απο vision +80-90 ευρω οποτε ειναι σημαντικη διαφορα να το παραγγειλεις απο το e-shop και αν δεν το παρεις μεσα σε 20 μερες την ακυρωνεις και κοιτας ισως διαθεσιμοτητα σε αλλο καταστημα την τοτε χρονικη στιγμη μαζι και με την τιμη διαθεσης του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...