Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην δουλεια,σ' ενα κοινοχρηστο υπολογιστη εμφανιστηκε ενα αρχειο dat (ntuser.dat) χωρις να ξερει κανεις απο που και το οποιο δεν μπορει να διαγραφει γιατι ειναι λεει ανοικτο καπου αλλου στο συστημα,χωρις να μπορω να το εντοπισω αν και το εψαξα στις διεργασιες που εκτελουνται τωρα και στις υπηρεσιες που ειναι σε λειτουργια.

Ετσι σκεφτηκα να κανω επαναφορα συστηματος η οποια απετυχε (εγινε ολη η διαδικασια και μετα την επανεκκινηση των windows μου εβγαλε το μηνυμα που επισυναπτω).Την επαναλαμβανω,επιλεγοντας αυτη την φορα ενα διαφορετικο χρονικο σημειο αλλα παλι το ιδιο μηνυμα.

Αυτο σημαινει οτι δεν λειτουργει πια η επαναφορα συστηματος;

Εχει κανεις καμμια ιδεα;

post-235965-0-88682300-1337255575_thumb.png

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαγραψεις το ntuser.dat, δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώθηκες κι άρχισες τα restore.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια το προβλημα μου δεν ειναι το ntuser.dat,απλα το εγραψα για να εξηγησω γιατι αποφασισα να κανω restore.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω restore,αν μπορειτε απαντηστε μου πανω σ' αυτο το θεμα!

Δημοσ.

πολλες φορες το restore δεν πιανει.δοκιμασες με καποιο παλιοτερο σημειο επαναφορας ή σε ολα που δοκιμασες βγαζει προβλημα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

πολλες φορες το restore δεν πιανει.δοκιμασες με καποιο παλιοτερο σημειο επαναφορας ή σε ολα που δοκιμασες βγαζει προβλημα?

Σε οποιο και αν δοκιμασα δεν λειτουργει!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις restore από safe mode.

Το εχω ηδη κανει αλλα τιποτα

Δημοσ.

Οπότε μη το παλεύεις άλλο, αφού ο υπολογιστής δεν έχει πρόβλημα. Δημιούργησε νέα χειροκίνητα restore points & κάνε δοκιμές να δεις αν δουλεύουν. Σιγουρέψου ότι δίνεις αρκετό χώρο από το δίσκο γιατί όσο μαζεύονται τα restore points καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αν δεν δουλεύει ούτε με τα νέα τότε προτείνω να το εγκαταλείψεις, απενεργοποίησε το & πέρνα σε εφαρμογές τύπου ghost, πχ. Acronis True Image, Norton Ghost κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...