Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Monitor: Dell UltraSharp U2312HM = 188€

CPU: Intel Core i5-3570K ( 219€ )

Motherboard: AsRock Z77 Extreme 4 = 130€

RAM: Corsair Vengeance Low Profile 8GB DDR3-1600 Kit = 55€

VGA: nVIDIA GeForce GTX 670 = 420€

PSU: Antec High Current Gamer 750W = 115€

SSD: Crucial M4 128GB = 125€

HDD: Western Digital Caviar Green 1TB = 83€

Δημοσ.

+1. Δίσκο δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να βάλεις green. Δώσε 15 ευρώ παραπάνω και βάλε έναν στις 7200.

Μητρική δες κάποια με παραπλήσια βασικά χαρακτηριστικά αλλά με 3 χρόνια εγγύηση (asus ή gigabyte)

Δημοσ.

+2 ξεψάχνισε και άλλες μητρικές πριν την τελική σου απόφαση.

Για λινκαρε λίγο αν θες αυτήν την Z68X της gigabyte movie (που κοστίζει πε΄ριπου 135, ελπίζω να κατάλαβες). Νομίζω υπερτερεί.

Δημοσ.

Σε τι κουτί θα μπούνε όλα αυτά,και το τροφοδοτικό γιατί τόσο μεγάλο,σκέφτεσαι στο μέλλον για διπλές κάρτες;

Δημοσ.

Γιατι να δωσει τα 15 ευρω παραπανω για να παρει εναν δισκο στις 7200 απο την στιγμη που θα τον εχει μονο για αποθηκευση?

Δημοσ.

Για λινκαρε λίγο αν θες αυτήν την Z68X της gigabyte movie (που κοστίζει πε΄ριπου 135, ελπίζω να κατάλαβες). Νομίζω υπερτερεί.

Είναι πολύ καλή αλλά ας πάει σε Z77 αφού πάει σε ivy η πλάκα είναι ότι η GByte δεν έβγαλε και αντίστοιχη καινούρια.(ευτυχώς !) Ζ68Χ-UD3H-B3 rev 1.3

Δημοσ.

Θα το σκεφτω αυτο για τον HDD.

Οσον αφορα την mobo κοιταξα reviews και μου αρεσε αρκετα + κατι χαρακτηριστικα της asrock που θα μου χρειαστουν πχ για το PS.

Για κουτι μου προτεινετε full ή midi?

Και τελος για την καρτα γραφικων, πιστευετε οτι πρεπει να κινηθω σε καμια amd πιο φτηνη;

Edit: Ναι πανο, σκεφτομαι αργοτερα να το επεκτεινω το PC, προσθετοντας μια επιπλεον καρτα γραφικων σε SLI ή CF, αναλογα με την επιλογη που θα κανω τωρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι να δωσει τα 15 ευρω παραπανω για να παρει εναν δισκο στις 7200 απο την στιγμη που θα τον εχει μονο για αποθηκευση?

Αν θελει να τρεξει καποιο παιχνιδι απο κει να μην παρει συνταξη περιμενοντας... Ο σσδ καποια στιγμη θα φτασει το οριο οποτε γιατι να μην εχει ενα 7200 καβαντζα?

Θα το σκεφτω αυτο για τον HDD.

Οσον αφορα την mobo κοιταξα reviews και μου αρεσε αρκετα + κατι χαρακτηριστικα της asrock που θα μου χρειαστουν πχ για το PS.

Για κουτι μου προτεινετε full ή midi?

Και τελος για την καρτα γραφικων, πιστευετε οτι πρεπει να κινηθω σε καμια amd πιο φτηνη;

Edit: Ναι πανο, σκεφτομαι αργοτερα να το επεκτεινω το PC, προσθετοντας μια επιπλεον καρτα γραφικων σε SLI ή CF, αναλογα με την επιλογη που θα κανω τωρα

Για κουτι

http://www.skroutz.gr/s/294094/NZXT-Phantom.html Αυτο αν θες να πληρωσεις λιγα και να παρεις πολλα και http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=600t αυτο αν θες ακομα πιο πολλα. εγω προτεινω 600Τ

Δημοσ.

Κουτί είναι θέμα γούστου και πόσα μπορείς να δώσεις.

Σε midi θα κοιτάξεις για Corsair 500d πχ είτε ακόμα καλύτερα για μένα 650d, για τα λεφτά τους είναι τίμια πολύ.

full tower αν θέλεις top και μπορείς να διαθέσεις λεφτά πάρε το 800d αλλιώς Shinobi XL είτε.

Προσωπικά θα προτιμούσα το Shinobi ως φτηνό και μεγάλο.

Mobo παίζει και αυτή

http://www.skroutz.gr/s/1681189/Gigabyte-GA-Z77X-UD3H.html

και θα πρότεινα έχει και review στο hwbox για πιο αναλυτικά.

Δίσκο πάρε κάποιον 500gb 7200rpm οπωσδήποτε. Στον SSD θα βάζεις αυτά που σε καίνε και τα θέλεις πολύ γρήγορα αλλιώς γέμισες. Παιχνιδάκια, downloads κλπ στον μηχανικό .

Δημοσ.

Κοιτα για τους δισκους προσωπικα δεν θα εχω προβλημα, 120GB του SSD θα πανε μονο σε windows, games, και καποια προγραμματα τα υπολοιπα στον μηχανικο και δεν χρειαζομαι μεγαλη ταχυτητα σε αυτον.

Για κουτι κοιταξα το NZXT Phantom full tower μαυρο/πορτοκαλι, πολυ ωραιο και με καλο αερισμο και ευκολο για cable management και προσωπικα μου αρεσει πολυ. Το μονο που με χαλαει, ελαχιστα βεβαια, ειναι το πορτακι στα optical drivers αλλα ενταξει ουτως ή αλλος δεν θα πολυ χρησιμοποιω το optical driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...