xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μου έβγαλε να κάνω update τους catalist(έχω την 6870 2gb)..Οκ,μπήκα από το site,κατέβασα τους 12.4(win7 64bit) ..Έκανα unistall από το remove programs..κάνω reboot(πάντα όμως μα πάντα όποτε είναι να γίνει αυτό,έχω μαύρη οθόνη και το κλείνω από το κουμπί,δεν με ενοχλεί αυτό,έχω υπολογίσει πόση ώρα πρέπει να περιμένω για να το κλείσω,τεσπα )..Ανοίγει το pc,είναι ξέρετε μεγάλα όλα,όταν δεν έχει drivers..Πάω να βεβαιωθώ..και ακόμα δείχνει το remove programs,ότι είναι μέσα(όπως και ο φάκελος στο program files υπάρχει με όλα του τα αρχεία..Την μια φορά που πάτησα να βγουνε ξανά μου έγραψε ότι δεν υπάρχουν components ...Κάνω πάλι reboot κανονικά όμως.πάω πάλι,τίποτα τα ίδια.Κάνω reboot ,οκ και πάω να τους πετάξω από το remove programs..αυτή την φορά έκανε unistall.Κάνω reboot,και κάνω install μετά τους 12.4..τελειώνει,,κάνω reboot..Βάζω και τα cap1 12,4,,κάνω reboot,πάω να δω ποιά έχω..και ο catalist manager δείχνει ότι έχω ακόμα τους 12.3(με last update 12/3 wtf).....ενώ στο remove programs δείχνει ότι έγινε σήμερα η εγκατάσταση.. (είναι μια διαδικασία που την κάνω πάντα όταν είναι να βάλω drivers,τώρα τί σκάλωμα έχει φάει) Καμιά ιδέα;Κάποιο πρόγραμμα να τα ξηλώσω όλα από πάνω; Ευχαριστώ
doctor444 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και νομιζα οτι εγω εκανα μαλακια οταν τους εβαλα...τους εκανε εγκατασταση,εκανα restart και μετα στο catalyst,ειχε τους προηγουμενους...κ ελεγα τι εκανα λαθος...παπατζα τις ati-λογικα..!!!
soulnick Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 κι εγω την επαθα ετσι. καλυτερα να αλλαζεις driver καθε 6μηνο! λειτουργει παντα!
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 .... μάλιστα..Γιατί το πάθαμε αυτό; Έβγαλα και το read only στους φακέλους και πάλι...μένει έτσι,ακόμα.. Τί θα κάνουμε;Λύση;
Redshift Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το ιδιο ειχα παθει και εγω κατεβαστε μανιουαλ ντραιβερς και οχι απο το check for update των catalyst
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γρήγορη, μπακαλίστικη και σχετικά αποτελεσματική λύση. Κάντε την απεγκατάσταση από τον Πίνακα Ελέγχου μέσω του CIM (Catalyst Install Manager) και ΜΗΝ κάνετε την επανεκκίνηση που ζητά στο τέλος. Πηγαίντε στον Πίνακα Ελάγχου -> Device Manager και με δεξί κλικ στον Προσαρμογέα Εικόνας (ή όπως αλλιώς ονομάζει την κάρτα σας - πχ AMD7900series) επιλέξτε "Απεγκατάσταση/Κατ'αργηση Εγκατάστασης" με τσεκαρισμένη την επιλογή "Διαγραφή του λογισμικού προγράμματος οδήγησης...". Τώρα επανεκκινήστε, περάστε τους οδηγούς και στις επιλογές, ξετσεκάρετε την αυτόματη ενημέρωση.
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Λίγες μέρες πριν, είχα και γω πρόβλημα με τους Drivers. Έβαζα τους 12.4 για την 4870 μου και έμπαιναν οι 12.1 Έβγαλαν όμως ένα Hotfix και κατάφερα επιτέλους να τους περάσω.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 το ιδιο ειχα παθει και εγω κατεβαστε μανιουαλ ντραιβερς και οχι απο το check for update των catalyst από το site τους κατέβασα,όχι από την ειδοποίηση. Θα δοκιμάσω αυτό που γράφει ο Πέτρος.
doctor444 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Λίγες μέρες πριν, είχα και γω πρόβλημα με τους Drivers. Έβαζα τους 12.4 για την 4870 μου και έμπαιναν οι 12.1 Έβγαλαν όμως ένα Hotfix και κατάφερα επιτέλους να τους περάσω. το hotfix που ειναι βρε παιδια και δεν το βρισκω???
soulnick Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 12.4 για τα μπαζα. εβγαλα την 5770 για να δοκιμασω μια nvidia. ολα καλα μ'αυτην. ξαναβαζω την 5770 και εφοσον εχω κανει το uninstall που ειπε ο φιλος παραπανω, περναω τον 12.4 και τωρα στο control panel της ΑΤΙ μου λεει πως εχω τον 11.11.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 το βρήκα το πρόγραμμα που σας είπα..Είναι το driver sweeper,θα το βρείτε από το guru3d.Το έτρεξα στο laptop για κάτι που ήθελα.Θα ασχοληθώ με το desktop σε λίγο.Γιατί ότι άλλο δοκίμασα δεν πέτυχε..τους δείχνει ακόμα τους παλιούς
soulnick Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εγω πρωτη φορα εχω προβλημα με driver της ατι. καθε φορα εκανα καφριλα. απλα τους εβαζα απο πανω και ποτε προβλημα...
papadakn Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 εγω πρωτη φορα εχω προβλημα με driver της ατι. καθε φορα εκανα καφριλα. απλα τους εβαζα απο πανω και ποτε προβλημα... same here. Επιμένει πως έχω ακόμη τους 11.12 οδηγούς. Κολλήματα πάντως δεν έχω, θα περιμένω την επόμενη φουρνιά.
soulnick Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 same here. Επιμένει πως έχω ακόμη τους 11.12 οδηγούς. Κολλήματα πάντως δεν έχω, θα περιμένω την επόμενη φουρνιά. τον ξηλωσα. εβαλα τον 12.3 και δεν ξαναμπαινω στο τριπακι να περιμενω τον επομενο σα μαλαξ. καθε 6μηνο και λειτουργει παντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα