mtzs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Να προσέχουμε καλύτερα τα γραφόμενα των άλλων. Η ενστασή μου και το θέμα μου δεν είναι αν το ipad 2 3G έχει και wifi (που εννοείται ότι έχει). Είπα πώς αντί να δώσεις 470 ευρώ για την 2η γενιά μόνο και μόνο για το 3G καλύτερα να πάρεις με 509 το ipad 3ης γενιάς (με wifi μόνο) αλλά με την πολύ καλύτερη οθόνη (+ πολλά άλλα). Αν τώρα για κάποιους Νο1 σε ένα tablet είναι το 3G και προτιμούν στα ίδια χρήματα μια συσκευή παλαιότερη σε σχέση με το ανανεωμένο-βελτιωμένο μοντέλο οκ πάσο. Καταρχας να ξεκινησω με την τιμη 470 που την θεωρω πολλα για το Ipad2. Αν ψαξετε αγγελιες σε αλλο φορουμ βρισκετε ipad2 3G καινουριο με 390-400 ευρω με εγγυηση του κουτιου Κατα δευτερο υπαρχει πολυς κοσμος που προτιμαει το 3G μοντελο για τους δικους του λογους. Και εγω προσωπικα εχω 3G ειτε γιατι φευγω συχνα εκτος αθηνων ειτε γιατι βολευει κ σε διακοπες Τριτον κ κυριοτερον το "βελτιωμενο" μοντελο ειναι οσον αφορα τη retina pad (που εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορη) και στην καμερα 5MP (αναρωτιεμαι ποιος θα καθεται να βγαζει φωτογραφιες με ταμπλετα). Αααα μη ξεχασω και το siri κ το 4G (που θα ερθει εδω στην ελλαδα το 2015 και αν) Οποτε μια διαφορα της ταξεως των 200 ευρω για κατι το οποιο κανω ακομη καλα τη δουλεια μου με το 2 σε σχεση με το new δεν ειναι και μικρη αν αναλογιστεις οτι ειναι το 33% της τιμης οσο για το αν ειναι πιο γρηγορο η βελτιωμενο η απαντηση ειναι εδω στα βιντεακια με τα benchmarks, καθοτι η παραπανω επεξεργαστικη ισχυς καταναλωνεται στη retina pad. Δυστυχως φετος η apple δεν εδωσε καμια ουσιαστικη βελτιωση που να πεις οτι αξιζει να πας απο το 2 στο new ipad οπως ειχε συμβει με το Ipad1 που ειναι μερα με τη νυχτα στις διαφορες του με το 2 http://www.youtube.com/watch?v=1XFdT3b8cpw Υπαρχουν πολλα ακομη αν το ψαξετε που το ζητουμενο (δηλαδη το ποσο γρηγορα φορτωνουν η τρεχουν οι εφαρμογες) δεν δινει καμια διαφορα μεταξυ 2 κ new ipad. αντιθετως σε μερικα benchmarks to 2 τρωει ελαφρως το new οπως βεβαια συμβαινει και το αντιθετο Αν τα 200 ευρω παραπανω δικαιολογουν τη retina pad τοτε παω πασο. Στη δικη μου λογικη ομως οχι Τα (+ πολλα αλλα) ποια ειναι δε μπορω μονο να σκεφτω
mpasketpro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μα το συγκεκριμένο έχει WiFi γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει έκδοση 3G χωρίς WiFi. Για το καινούργιο πάντως αν και λέει πολύ λόγου 4G τεχνολογίας και 5ΜΡ καμερας(το apple tv δεν έπιασα μόνο) η τιμή του πατάει τα 600 κατοστάρικα από όσο είδα Δηλαδη οσοι το αγορασαν πληρωσαν 6 χιλιαρικα;
NickTG Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δηλαδη οσοι το αγορασαν πληρωσαν 6 χιλιαρικα; Αν είναι να πεις εξυπνάδα πες τη σωστά. 600*100=60.000.
mtzs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν είναι να πεις εξυπνάδα πες τη σωστά. 600*100=60.000. Αμερικα γιναμε :confused: Ετσι υπολογιζουν τα αμερικανακια τα δολαρια
bigN Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είμαι κατοχος του ipad 2 όταν πηγα στο πλαισιο και δοκιμασα το ipad3 μου φάνηκε να εινια πιο γρήγορο και με καλύτερη αποκριση.... μεχρι που ήρθε ο πωλητής και μου είπε ότι το ipad3 ειναι σε διπλανο πάγκο....
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τριτον κ κυριοτερον το "βελτιωμενο" μοντελο ειναι οσον αφορα τη retina pad (που εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορη) Αδιάφορο το να έχεις σε tablet πολύ καλή ανάλυση ? Ε τότε και τα κινεζάκια που κυκλοφορούν στα 100-150 ευρώ με τις χάλια οθόνες μια χαρά θα σου είναι (αρκεί να έχουν 3G ). Οποτε μια διαφορα της ταξεως των 200 ευρω για κατι το οποιο κανω ακομη καλα τη δουλεια μου με το 2 σε σχεση με το new Για εμένα όμως που το 3G δεν με ενδιαφέρει (και πρόσεξε είμαι κάτοχος του Samsung tablet 10.1 3G), αντί να δώσω 470 για το ipad 2 3G προτιμώ να δώσω 509 για το New Ipad με Wi-fi. Είμαι κατοχος του ipad 2 όταν πηγα στο πλαισιο και δοκιμασα το ipad3 μου φάνηκε να εινια πιο γρήγορο και με καλύτερη αποκριση.... μεχρι που ήρθε ο πωλητής και μου είπε ότι το ipad3 ειναι σε διπλανο πάγκο.... Συγγνώμη έχεις το ipad 2 αλλά όταν πήγες σε κατάστημα δεν το γνώρισες ?
mtzs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αδιάφορο το να έχεις σε tablet πολύ καλή ανάλυση ? Ε τότε και τα κινεζάκια που κυκλοφορούν στα 100-150 ευρώ με τις χάλια οθόνες μια χαρά θα σου είναι (αρκεί να έχουν 3G ). Ειπαμε να κανουμε σοβαρη "αντιπαραθεση αποψεων" μη γελοιοποιουμε το θεμα φιλε μου. Θελω και παιρνω ipad για συγκεκριμενους λογους (IOS, ποιοτητα, Οθονη, αποκριση, εφαρμογες, αντοχη στο χρονο κτλπ) τους οποιους δεν αναλυουμε εδω και δεν ειναι το θεμα μας. Συγκρινεις ανομοια εντελως πραγματα τωρα. Η μοναδικη περιπτωση που επιδεχεται συγκρισης ειναι το Ipad2 vs New Ipad. Για εμένα όμως που το 3G δεν με ενδιαφέρει (και πρόσεξε είμαι κάτοχος του Samsung tablet 10.1 3G), αντί να δώσω 470 για το ipad 2 3G προτιμώ να δώσω 509 για το New Ipad με Wi-fi. Ειναι θεμα καθαρα γουστων και αποψεων. Και εγω σου λεω οτι βρισκεις ανετα στα 320 ευρω το Ipad2 wifi only και η διαφορα του παλι πλησιαζει τα 200 ευρω με το new. Για καινουριο παντα μιλαμε, απλα θελει λιγο ψαξιμο Και οντας χρηστης ipad σου λεω οτι το 2 με το new δεν εχουν καμια διαφορα που να δικαιολογει τη τεραστια διαφορα τιμης Ετσι για την ιστορια σε πληροφορω οτι "σκοτωνανε" καινουριες ipad 2 ταμπλετες 3G 64GB στα 450-500 ευρω οταν πρωτοβγηκε το new ipad. Δηλαδη στην τιμη (και πιο φτηνα) του κατωτερου μοντελου που αναφερεις αγοραζες τη ναυαρχιδα του ipad, που καινουρια εχει 800+ ευρω
arg Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ειπαμε να κανουμε σοβαρη "αντιπαραθεση αποψεων" μη γελοιοποιουμε το θεμα φιλε μου. Θελω και παιρνω ipad για συγκεκριμενους λογους (IOS, ποιοτητα, Οθονη, αποκριση, εφαρμογες, αντοχη στο χρονο κτλπ) τους οποιους δεν αναλυουμε εδω και δεν ειναι το θεμα μας. Συγκρινεις ανομοια εντελως πραγματα τωρα. Η μοναδικη περιπτωση που επιδεχεται συγκρισης ειναι το Ipad2 vs New Ipad. Σε πληροφορώ φίλε μου οτι δεν το γελοιοποιηθεί καθόλου το θέμα σαν κάτοχος ενός ipad 2 και αρκετών κινέζικων tablet αν δεν καίγεσαι για το ios με τα μισά λεφτά παίρνεις μηχανήματα που φυσάνε με ips οθόνες χωρίς bleeding και διπύρηνους επεξεργαστές που μασάνε τα πάντα
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Σε πληροφορώ φίλε μου οτι δεν το γελοιοποιηθεί καθόλου το θέμα σαν κάτοχος ενός ipad 2 και αρκετών κινέζικων tablet αν δεν καίγεσαι για το ios με τα μισά λεφτά παίρνεις μηχανήματα που φυσάνε με ips οθόνες χωρίς bleeding και διπύρηνους επεξεργαστές που μασάνε τα πάντα Το σχόλιο μου είναι χιουμοριστικό και με καλές προθέσεις, μην το θεωρησεις επιθεση Το μονο που με πληροφορησες είναι ότι εχεις δωσει πολύ περισσότερα λεφτά από αυτά του ipad για να εχεις αυτην την αποψη απο τα μισά που λες οτι μπορεις να δωσεις και να εχεις τα συγκεκριμενα μηχανηματα. Ε κάποιος προτιμάει να τα δωσει και να έχει τη σιγουρια του ipad παρά να κανει δοκιμες με αμφιβολα αποτελέσματα
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ειπαμε να κανουμε σοβαρη "αντιπαραθεση αποψεων" μη γελοιοποιουμε το θεμα φιλε μου. Θελω και παιρνω ipad για συγκεκριμενους λογους (IOS, ποιοτητα, Οθονη, αποκριση, εφαρμογες, αντοχη στο χρονο κτλπ) τους οποιους δεν αναλυουμε εδω και δεν ειναι το θεμα μας. Συγκρινεις ανομοια εντελως πραγματα τωρα. Η μοναδικη περιπτωση που επιδεχεται συγκρισης ειναι το Ipad2 vs New Ipad. Έσύ είπες πώς σε tablet μετράει το 3G περισσότερο και από την καλύτερη οθόνη-ανάλυση. Οπότε τί περιμένεις να απαντήσω ? Ειναι θεμα καθαρα γουστων και αποψεων. Και εγω σου λεω οτι βρισκεις ανετα στα 320 ευρω το Ipad2 wifi only και η διαφορα του παλι πλησιαζει τα 200 ευρω με το new. Για καινουριο παντα μιλαμε, απλα θελει λιγο ψαξιμο Εντάξει μιλάμε για κανονικό μαγαζί όχι αγγελίες ή παραεισαγωγές. Εδώ το ipad2 ξεκινάει από τα 421 και το καινούργιο από τα 480. Επαναλαμβάνω λοιπόν (αποψή μου) ότι δεν αξίζει να πάρεις το 3G προηγούμενης γενιάς στα 470 όταν με 10 ευρώ παίρνεις το ολοκαίνουργιο. Και οντας χρηστης ipad σου λεω οτι το 2 με το new δεν εχουν καμια διαφορα που να δικαιολογει τη τεραστια διαφορα τιμης Κάτσε να περάσει λίγο διάστημα που θα βγαίνουν εφαρμογές με μεγαλύτερες απαιτήσεις για το new ipad και θα σου πώ τί διαφορές θα δείς. Επίσης πόσο μέλλον νομίζεις έχει το ipad 2 ? Ετσι για την ιστορια σε πληροφορω οτι "σκοτωνανε" καινουριες ipad 2 ταμπλετες 3G 64GB στα 450-500 ευρω οταν πρωτοβγηκε το new ipad. Δηλαδη στην τιμη (και πιο φτηνα) του κατωτερου μοντελου που αναφερεις αγοραζες τη ναυαρχιδα του ipad, που καινουρια εχει 800+ ευρω Πρώην ναυαρχίδα. Το συγκεκριμένο ναι είναι καλή τιμή τα 450-500 αλλά πρόσεξε θα το σκεφτόμουν για την μεγαλύτερη χωρητικότητα και μόνο αν και σε αυτό που έχω είναι 16GB και είμαι ευχαριστημένος για την ώρα.
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Συγγνώμη έχεις το ipad 2 αλλά όταν πήγες σε κατάστημα δεν το γνώρισες ? Νομιζω το θέμα είναι τα παιχνιδια που σου παιζει το μυαλο σου και όχι το οτι θεωρησε πως 2 ήταν ιδιο με το new ipad που δεν το ειχε δει απο κοντα. (Οι διαφορες στην εμφανιση δεν είναι τεραστιες). Ρε παιδα τώρα θα μαλώνεται για το τι προτιμαει ο καθένας; Αφού θελει το 3G και δεν σκοτωνεται για να εχει το καινουριο. Προσωπικά το βρίσκω υγιές από την μανία του να έχει το κινούριο χωρις ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά θελει να έχει. Κάτσε να περάσει λίγο διάστημα που θα βγαίνουν εφαρμογές με μεγαλύτερες απαιτήσεις για το new ipad και θα σου πώ τί διαφορές θα δείς. Επίσης πόσο μέλλον νομίζεις έχει το ipad 2 ? Το new ipad πόσο μέλλον θα έχει; Για μένα αυτό είναι επιχείρημα που επιβεβαιωνει την αγορά που έκανε. Η συγκριση θα πρέπει να γίνει με το ίδιο 3G μοντέλο του new ipad. Υ.Γ. Παιδιά πάντα φιλικά και αν νιώσετε πως κάνω άκομψη επιθεση σας ζητω προκαταβολικα συγνωμη
SETH-X Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το 3αρι δεν έχει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το 2αρι που να σε πείθουν ώστε να σκάσεις 170 ευρώπουλα παραπάνω, εκτός άμα τα έχεις με άνεση και θες να είσαι στη μόδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα