mlitsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Βρήκα αυτό το e-Shop από Google και δίνει το Ipad2 το 3G 40 ευρώ κάτω από τον ποιο φθηνό στο Skroutz! Έχει πάρει κανείς από εδώ? Η αποστολή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα, υπάρχει κάποιο θέμα? http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30252
nyne Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 απο καταστημα που δεν γνωριζεις καλο ειναι να αγορασεις μονο με αντικαταβολη...
mlitsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το χτύπησα τελικά.. Και πριν 20 λεπτά μου στείλανε στο email επιβεβαίωση με αριθμό αποστολής από γενική. Θα ξέρουμε αύριο αν είναι όλα ΟΚ, αν και στο τηλέφωνο μου φάνηκε εντάξει το παιδί που μίλησα.
fox Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά το μαγαζί είναι νταξει! Είμαι από σαλόνικα και πηγα από εκεί. Έχει και ετοιμοπαραδωτα για όσους ψηνονται!
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις 470 για την προηγούμενη γενιά μόνο και μόνο για το 3g, ή να πάρεις το καινούργιο στα 509 με wi-fi ? Μάλλον το δεύτερο θα επέλεγα μιας και στο samsung tablet που έχω 3g μου είναι άχρηστο.
isay Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Βρήκα αυτό το e-Shop από Google και δίνει το Ipad2 το 3G 40 ευρώ κάτω από τον ποιο φθηνό στο Skroutz! Έχει πάρει κανείς από εδώ? Η αποστολή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα, υπάρχει κάποιο θέμα? http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30252 Αν έχεις καλή τιμή, γράψε το απευθείας στο προσφορές, χωρίς «χαριτωμενιές» τύπου «το βρήκα τυχαία», «το βρήκα στο google», κλπ Γιατί το λεω αυτό; Ρίξτε μια ματιά και εδώ, πείρε ακριβώς την ίδια ενας φίλος απο το κατάστημα 230! βέβαια τώρα ανεβάσανε την τιμη αλλα πάλι φθηνή μου φαίνεται http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30149 Στείλτων στη System Solution σε φίλο μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα του επαναφέρανε σχεδόν τα πάντα και με μικρό κόστος κάπου στο σαραντάρι του βγήκε η όλη ιστορία. βέβαια είναι στη θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω αν σε βολεύει
timo63 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις 470 για την προηγούμενη γενιά μόνο και μόνο για το 3g, ή να πάρεις το καινούργιο στα 509 με wi-fi ? Μάλλον το δεύτερο θα επέλεγα μιας και στο samsung tablet που έχω 3g μου είναι άχρηστο. +1
Sheriff Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 470 το παλιο ρε παιδια πολλα λεφτα για προηγουμενο μοντελο, δηλαδη το νεο ποσα ευρω διαφορα εχει;
fox Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις 470 για την προηγούμενη γενιά μόνο και μόνο για το 3g, ή να πάρεις το καινούργιο στα 509 με wi-fi ? Μάλλον το δεύτερο θα επέλεγα μιας και στο samsung tablet που έχω 3g μου είναι άχρηστο. Μα το συγκεκριμένο έχει WiFi γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει έκδοση 3G χωρίς WiFi. Για το καινούργιο πάντως αν και λέει πολύ λόγου 4G τεχνολογίας και 5ΜΡ καμερας(το apple tv δεν έπιασα μόνο) η τιμή του πατάει τα 600 κατοστάρικα από όσο είδα
chris_ap Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως φέρνω 2 από Αμέρικα που τα πήρα 499$ + φόρους Δε με χάλασε
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μα το συγκεκριμένο έχει WiFi γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει έκδοση 3G χωρίς WiFi. Για το καινούργιο πάντως αν και λέει πολύ λόγου 4G τεχνολογίας και 5ΜΡ καμερας(το apple tv δεν έπιασα μόνο) η τιμή του πατάει τα 600 κατοστάρικα από όσο είδα Να προσέχουμε καλύτερα τα γραφόμενα των άλλων. Η ενστασή μου και το θέμα μου δεν είναι αν το ipad 2 3G έχει και wifi (που εννοείται ότι έχει). Είπα πώς αντί να δώσεις 470 ευρώ για την 2η γενιά μόνο και μόνο για το 3G καλύτερα να πάρεις με 509 το ipad 3ης γενιάς (με wifi μόνο) αλλά με την πολύ καλύτερη οθόνη (+ πολλά άλλα). Αν τώρα για κάποιους Νο1 σε ένα tablet είναι το 3G και προτιμούν στα ίδια χρήματα μια συσκευή παλαιότερη σε σχέση με το ανανεωμένο-βελτιωμένο μοντέλο οκ πάσο.
ilianakal Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως φέρνω 2 από Αμέρικα που τα πήρα 499$ + φόρους Δε με χάλασε πως γίνεται αυτό? αν είναι να πάμε διακοπές μαιαμι για μαύρισμα και να πάρουμε και εμεις κανένα? ) πάντως τώρα το ρίξανε στα 438 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα