neft Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 αν και πράγματι δεν πρόκειται και για τι πιο πετυχημένη διασκευή sherlock holmes και τις περισσότερες φορές οι υποθέσεις θα είναι είτε γελοίες είτε τελείως κουλές ως καμένος sherlockakias δεν με χαλάει και τοσο η σειρά και μπορώ να πω οτι ακόμα τη βλέπω ευχάριστα. τώρα σε ό,τι αφορά το πρόσφατο 8ο επεισόδιο ,στο οποιο μάλιστα κάνει guest εμφάνιση η lisa edelstein aka lisa cuddy απο το house,είχε κάποιο ενδιαφέρον αν και προσωπικά την υπόθεση τη βρήκα λιγο τραβηγμένη
traganeus Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς, αλλα την θεωρώ αρκετά καλή σειρά. Όχι την καλύτερη που κολλάς, αλλα απο αυτές που μόλις το δώ θα το κατεβάσω το καινούργιο επεισόδιο. Ειδικά το 22 μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί το πάει σε πιο προσωπική φάση.
ms13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Σιγουρα αξιζει, αρκει να μην εχεις τεραστιες απαιτησεις... Απο CSI, NCiS για μενα ειναι κλασεις ανωτερη και εχει πολυ καλες προοπτικες να γινει ακομα καλυτερη! Αλλα 2 για το φιναλε που προβλεπεται να ειναι γαματο! Εξαιρετικο το guest στην τελευταια σκηνη να πω...
traganeus Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Θα προκαλέσει εγκεφαλικό σε όσους είναι "πατριώτες" γιατί έχει να κάνει με τα σκόπια που τα αναφέρει μακεδονία και τα δείχνει και στον χάρτι μακεδονία...
DimAslan Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ (ίσως επειδή περίμενα πως και πως την τρίτη σαιζόν του Sherlock του BBC η οποία δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ). Η Lucy ειδικά και μόνο που χαμογελάει απαλά με φτιάχνει τα μέγιστα, αλλά τί να πω, γούστα είναι αυτά. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. BTW, για το House MD κάπου διάβασα ότι ο ρόλος του είναι βασισμένος κατά μεγάλο μέρος στον χαρακτήρα του Sherlock.
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 περίμενα πως και πως την τρίτη σαιζόν του Sherlock του BBC η οποία δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ. Έχει ξεκινήσει απ' τον Μάρτιο η παραγωγή του 3ου κύκλου.
benign Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα εχει εξελιχθει σε καλη σειρα και ο ηθοποιος που υποδυεται τον Holms δινει ρεστα.Αλλα φυσικο εφοσον ειναι Βρεττανος. Ποιος αλλος την συνεχιζει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εγω! νταξει σαν το βρετανικο Sherlock δεν ειναι αλλα ειναι μια αξιολογη σειρα (για μενα). 1
frenzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω καταφέρει να δω επεισόδιο σε αυτή τη σαιζόν χωρίς να με πάρει ο ύπνος.
Geosim79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εγώ πάλι την βρίσκω εξαιρετική σειρά...ο Miller και η Liu βγάζουν χημεία μεταξύ τους. Προσπερνάω την σύγκριση με το βρετανικό και νομίζω πως είναι κλάσεις ανώτερο από κάτι Criminal Minds/CSI etc 3
elvisjedi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 περα απο το οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα σειρα και βλεπεται πολυ ευχαριστα...τα ποδια της lucy ειναι κολαση! (και τα προωθουν σε καθε επεισοδειο!) 2
benign Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσει τρομερα ο ηθοποιος που υποδυεται τον Σερλοκ. Η ψυχολογικη ερμηνεια που δινει για τον χαρακτηρα του,ειναι εξαιρετικη. 2
Geosim79 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου....φοβερό season finale!
benign Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η σειρα ξεκινησε την 4η σεζον και συμμετεχει και ο John Noble . Ευτυχως να δουμε αυτον τον εκπληκτικο ηθοποιο σε μια ποιοτικη σειρα ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα