georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το BBC έχει πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα για το Sherlock Holmes. Γι΄αυτό στην αμερικάνικη μεταφορά άλλαξαν τόσα πολλά (ο watson έγινε γυναίκα, ο τίτλος άλλαξε κλπ)...
speedy23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδα τον πιλοτο του χθες και ηταν meh...Πολυ κοινη η υποθεση και το στησιμο της ολης σειρας σε σχεση με αυτα που εχω δει απο το Βρετανικο.Θα κατσω να δω αλλα δυο-τρια επεισοδια μπας και βελτιωθει αλλα μαλλον δεν αξιζει για να την συνεχισω αν ειναι στο ιδιο μοτιβο.
CarbonFibre Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καμμία χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών.Αχρωμη και βαρετή ατμόσφαιρα.Το πρόσωπο της Λουσι Λιου παγωμένο σαν να εχει κάνει μποτοξ.O Μιλλερ δεν είναι κακός αλλά όλο το υπόλοιπο καστ και η ατμόσφαιρα δεν τον βοηθά. Δύσκολο να κάτσεις να το δεις αν έχεις δεί το αγγλικό. Μπορεί να βελτιωθεί;Ποιός ξέρει; Ολα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή.
speedy23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολο να κάτσεις να το δεις αν έχεις δεί το αγγλικό. Ακριβως.Οχι οτι αν δεν ειχα δει το Αγγλικο,θα ελεγα wow ειναι γαματη η σειρα αλλα θα μπορουσε να με κρατησει εστω για καποια επεισοδια ή μια ολοκληρη σεζον.Οταν εχεις δει το αλλο ομως,δεν γινεται να μην κανεις συγκρισεις και να μην βλεπεις την εμφανη διαφορα στην ποιοτητα.Ναι εστω και με ενα επεισοδιο που εχει παιχτει στο Αμερικανικο και με τη διαφορα στη διαρκεια τους μιας και το Εγγλεζικο ηταν σαν να βλεπεις εργο και οχι κλασσικο επεισοδιο σειρας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να το τσεκάρω αυτό, κυρίως από περιέργεια για το πώς θα χειριστούν αυτοί το adaptation. Η wikipedia λέει ότι η πρώτη season θα έχει 13 επεισόδια. Η δομή θα είναι όπως στο βρετανικό (μια ιστορία ανα επεισόδιο) ή είναι πιο κατακερματισμένες οι ιστορίες;
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Βγήκε και σε WEB-DL για τους φανατικούς!
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφέρουσα η υπόθεση, λίγο dodgy η εξιχνίασή της, και όχι πολύ εντυπωσιακός πιλότος (συγκριτικά με το Sherlock (BBC) και τον πιλότο της 1ης season... δεν αντέχει στη σύγκριση). Να πω την αλήθεια με χτύπησε και άσχημα η αμπελοφιλοσοφία "έχεις περισσότερα από ένα ξυπνητήρια, άρα δεν σου αρέσει η δουλειά σου". Αν ο Sherlock πετάει τέτοιες κοτρώνες τότε δε με βλέπω να παρακολουθώ για πολύ ακόμα. Σίγουρα χρειάζεται να κάνουν πολλά παραπάνω με τη σειρά αν θέλουν να πιάσει.
Toxoman_UK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Όσο το βλέπω τόσο με κερδίζει.Μερικά παρά είναι far fetched σε σχέση με τα deductive skills του Holmes αλλά δεν έχει υπάρξει επεισόδιο που να έχω βαρεθεί ως τώρα
DKNI Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πολυ House θυμιζει η σειρα, αλλα ειναι καλο το διδυμο των πρωταγωνιστων και το πανε καλα μεχρι τωρα
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ηταν καλή πρόταση DKNI ,glad I took ur advice on this one.Πάντως σα δίδυμο και εμένα μου αρέσει.Στην αρχή λέω δε παίζει να έχουν καθόλου χημεία και όμως κάθε επεισόδιο που περνάει χτίζουν πάνω σε αυτό.
Sellers Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Η μετριότητα σε όλο της το μεγαλείο, και ο πιο άθλιος Σέρλοκ που έχω δει. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μη λές χαζά.Για μεταφορά στη σύγχρονη εποχή κάνει καλή δουλειά.
Sellers Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Kαλή δουλειά κάνει το Sherlock. Αυτό κάνει μέτρια μεταφορά όπως προείπα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα