kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ο Dr Watson είναι τελικά Κινέζα; Περίεργα πράγματα.
D_N_A Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Οταν τον πιλότο τον έγραψε ο Rob Doherty (Medium) και τον σκηνοθέτησε ο Michael Cuesta (Homeland) τότε ναι, θα έπρεπε να περιμένουμε πολλά... Θα δω τον πιλότο αλλα δεν ελπίζω σε πολλά για να είμαι ειλικρινείς. Οσον αφορά την μετατροπή σε γυναίκα του Dr Watson... οοοοκ κρυφο-Love story θα δούμε, πάλι καλά που δεν τον κάναν reboot σε gay εκδοχή...
speedy23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Θα πω κατι που πιθανοτατα ειναι λαθος αλλα θα το πω.Το περιμενω 'λιγο' πριν καν δω οποιοδηποτε πιλοτο και ο λογος τον εχω αναφερει ξανα στο νημα του Sherlock Holmes της βρετανικης σειρας.Εχουμε ηδη μια σειρα ταινιων με Σερλοκ που τρεχει και μια υπεροχη πραγματικα τηλεοπτικη σειρα που κι'αυτη τρεχει.Τι πεταγεται σαν σφηνοπ***** αλλο ενα?Να μας πει και να μας δειξει τι?Αντε και πες σου δειχνει κατι διαφορετικο,ποσες οι πιθανοτητες να ειναι καλυτερο απο αυτα που εχουμε ηδη δει?Βεβαια αυτους τους ενδιαφερει το χρημα και ν'αντλησουν κοινο(αμφιβαλω και γι'αυτο) απλα εγω μιλαω απο τη δικια μου πλευρα,ετσι?
KilliK Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν ειναι η πρωτη φορα παντως,που ο Watson ειανι γυναικα.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Για οποιον ενδιαφερεται, εχει γινει leaked το πρωτο επεισοδιο.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απο το τρείλερ που είδα δεν μου φανηκε να εχει καμια σχέση με τον Sherlock Holmes περα απο τα ονόματα των χαρακτήρων.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει την ιδια σχεση που ειχε και το αγγλικο, το οποιο ειναι πραγματικα πολυ καλη σειρα. Το αμερικανικο δεν μπορω να πω οτι μου κινησε το εδιαφερον. Ισως να φταιει ο ηθοποιος, αλλα μου φανηκε λιγο ξενερωτο.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 To χω δει το αγγλικο. Στο Elementary ο χαρακτήρας δεν μου θυμισε καθολου τον Sherlock Holmes του Doyle(στο trailer που ειδα τουλαχιστον), σε αντιθεση με την σειρά του BBC που ειναι πολύ καλή μεταφορά.
revolver1990 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=3UOTIW83oXs Όλοι οι άλλοι είναι ιμμιτασιόν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα