Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω οτι δε μετρανε τα watt. δεν πηρα χτες pc.

μετριο σημαινει οτι βαρεσαν μπιελα τα πηνεια και σφυριζε. ηταν 500 ή 550 των 45 ευρω.

edit: 1 2Τ black, 1 1T θορυβωδη Seagate. το θεμα μου ειναι οτι λογω δουλειας χωνω δισκους, και μερικες φορες πολλους. ασε που το εβαλα με την προοπτικη της αλλαγης gpu.

κανονικα θα εβαζα 650, αλλα αν θυμαμαι καλα δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο στο msystems...

Δημοσ.

το ξερω οτι δε μετρανε τα watt. δεν πηρα χτες pc.

μετριο σημαινει οτι βαρεσαν μπιελα τα πηνεια και σφυριζε. ηταν 500 ή 550 των 45 ευρω.

edit: 1 2Τ black, 1 1T θορυβωδη Seagate. το θεμα μου ειναι οτι λογω δουλειας χωνω δισκους, και μερικες φορες πολλους. ασε που το εβαλα με την προοπτικη της αλλαγης gpu.

κανονικα θα εβαζα 650, αλλα αν θυμαμαι καλα δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο στο msystems...

Ποιας εταιριας ηταν ομως το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

L&C. δοκιμασα να το επιστρεψω με την εγγυηση του, αλλα μου ειπαν οτι δεν ειχε τιποτα... τεσπα φυγαμε πολυ οφτοπικ

Δημοσ.

οχι. ουτε ζεστενεται πολυ. με κλειστα ματια κατα τη γνωμη μου.

στο κουτι μου εχω 4 120αρηδες, 1 της gpu κι εναν 140 του Corsair. σε idle με ζορι το ακουω να δουλευει. σε load σηκωνει, αλλα γενικως τπτ υπερβολικο.

υπαρχει ενα μεγαλυτερο μοντελο της Corsair που μεχρι μια θερμοκρασια ο ανεμιστηρας ειναι off. αλλα αν θυμαμαι καλα ανεβαινει πολυ και η τιμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...