sir_platanight Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εχω παρει την καρτα γραφικων της υπογραφης μου εδω και κανα 2μηνο μεταχειρησμενη( http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/60162-hd6970-6950/ ) Οταν την πηρα την ειχα σε 6950..την δουλεψα 2-3 μερες απροβληματιστα και μετα την εκανα 6970..μετα απο 1-2 εβδομαδες ξεκινησε και μου πεταγε "Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται κτλ..."οταν πηγαινα να μπω σε firefox και γενικα οποιο προγραμμα πηγαινα να ανοιξω..οταν ηταν ομως το πρωτο πραγμα που θα εκανα!!μετα ολα μια χαρα σαν να μην ειχε συμβει τπτ!!εβγαλα τους οδηγους κανονικα(safe mode etc) και τους ξαναπερασα...τους καινουριους βασικα 12.4..αλλα παλι τα ιδια!!την γυρισα σε 6950 προχτες και σταματησε να το κανει αλλα απ οταν την γυρισα με πεταει απ τα παιχνιδια μολις τσιτωνεται σε γραφικα...στο προ βασικα αφου μονο αυτο παιζω...το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο πχ 6960....λογικα αφου θα βρισκοταν στην μεση δεν θα εκανε κιχ...αστειευομαι....εχετε να μου δωσετε καμια λυση!!γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι...ευχαριστω!! edit:Οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ 54 σαν 6950 και γυρω στους 70 σαν 6970.
sir_platanight Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Κανεις;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
xlomo Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν πιστεύω να φταίει η κάρτα, είναι συχνό θέμα με τους οδηγούς, ειδικά με το firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα