Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μετατροπής κώδικα απο Assebly σε C.Και πρέπει να βρώ ένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτόματα. Εχω βρεί το αντίθετο με το PCWHD(Απο C σε assebly).Μήπως υπάρχει καμία ιδέα?

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτό που ζητάς νομίζω οτι δεν γίνεται. Ή αν γίνει δεν θα είναι και πολύ εμπιστεύσιμο..

Θα σου έλεγα να φτιάξεις σε C++ ένα νέο project και να παίξεις με

>
asm {
 ... assembly code ..
}

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μετατροπής κώδικα απο Assebly σε C.Και πρέπει να βρώ ένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτόματα.

Η assembly δεν μπορεί να "ξαναγυρίσει" σε source code. Υπάρχουν disassemblers οι οποίοι μπορούν να γράψουν κώδικα ο οποίος όταν γίνει compiled θα καταλήγει στην ίδια assembly, αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι ο κώδικας αυτός θα είναι ίδιος με αυτόν από τον οποίο προήλθε αρχικά η assembly σου, ούτε καν ότι θα διαβάζεται από άνθρωπο.

Εχω βρεί το αντίθετο με το PCWHD(Απο C σε assebly).

Αυτό λέγεται compiler και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το βρεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :D .Οποιαδήποτε αλλη βοήθεια ή συμβουλή καλοδεχούμενη!!! ;)

Δεν υπάρχει άλλη συμβουλή ή βοήθεια στο συγκεκριμένο ερώτημα. Δεν μπορείς να το κάνεις όπως είπαν και τα άλλα παιδιά.

Δες εδώ: http://stackoverflow.com/questions/1376856/convert-asm-to-c-not-reverse-engineer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...