Zississ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχω τον Acer 6935 εδώ και δύο χρόνια. Τα Vista του είχαν φάει crash και τον άλλαξα σε 7. Παρ΄όλ΄αυτά σβήνει κάθε φορά που παίζω κάποιο παιχνίδι (πχ. lol το οποίο είναι αρκετά ελαφρύ). Επειδή απ΄ότι διάβασα τα laptop σβήνουν λόγω θερμότητας, τον καθάρισα μέσα, αλλά πάλι σβήνει 10-15 λεπτά αφού αρχίσω να παίζω, ενώ είναι ακόμα κρύος. Σχετικά με τα drivers, τα έχω κατεβάσει όλα τα απαραίτητα, μόνο bios δεν κατάφερα να του βάλω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα;
Chris92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εχεις σιγουρα ελενξει θερμοκρασιες για το αν ειναι χαμηλες?αν οχι κατεβασε το hwmonitor και ανεβασε ενα screeshot μετα απο ενα 5λεπτο custom στο lol
Zississ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Η κάρτα γραφικών κυρίως ζεσταίνεται. Και απ'ότι φαίνεται o laptop δεν σβήνει όταν παίζω custom, μόνο στα online.
@topos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Eχεις δοκιμασει να "στρεσαρεις" τον cpu για να αποκλεισεις το ενδεχομενο να φταει cpu/mobo? Αρκετοι acer ειχαν γνωστο προβλημα με το southbridge. Την 8600gs εχει πανω? Υ.Γ Του αλλαξες και παστα οταν τον καθαρισες?
Zississ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 @topos, τι εννοείς αν τον έχω στρεσάρει? την 9600Μ έχει, και όχι, δεν βρήκα μαγαζί που να πουλάει πάστα για να του αλλάξω.
damastes Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 το ανεμιστηράκι μέσα το έχεις καθαρίσει ποτε απο την σκόνη;
Chris92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Η κάρτα γραφικών κυρίως ζεσταίνεται. Και απ'ότι φαίνεται o laptop δεν σβήνει όταν παίζω custom, μόνο στα online. αυτη η φωτογραφια ειναι σιγουρα ακριβως μετα απο ακριβως το 5λεπτο lol?αν ναι ειναι σιγουρα παρα πολυ καλες οι θερμοκρασιες καρτας και επεξεργαστη.παντως ειναι περιεργο μετα απο 5λεπτο max του επεξεργαστη να ειναι 45-46 βαθμοι Αυτο το TZ00 που δείχνει 99C τι ειναι? αυτο ειτε ειναι καποιο bug ειτε πραγματι ειναι σωστη και σβηνει το λαπτοπ.νομιζω ειναι το chipset @topos, τι εννοείς αν τον έχω στρεσάρει? την 9600Μ έχει, και όχι, δεν βρήκα μαγαζί που να πουλάει πάστα για να του αλλάξω. κοιταξε αν ισχυει αυτο που σου γραφω παραπανω για τις θερμοκρασιες τοτε δεν χρειαζεται παστα,αν οχι τοτε ξαναποσταρε τις σωστες και τοτε βλεπουμε.
@topos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 @topos, τι εννοείς αν τον έχω στρεσάρει? την 9600Μ έχει, και όχι, δεν βρήκα μαγαζί που να πουλάει πάστα για να του αλλάξω. Σου εχω δωσει λινκ.Κατεβασε το,τρεξτο το και πες μας. Υ.Γ Οριστε παστες
Zississ Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Έκανα το στρεσάρισμα που είπες. Μετά αποσυναρμολόγησα πλήρως το laptop και το ξανά'φτιαξα. Οι πάστες όντως είχαν ξεραθεί αλλά δεν τις άλλαξα. Προς το παρόν δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα. Μόνο κολλάει το ιντερνετ του λίγο το μεσημέρι αλλά μάλλον φταίει το δίκτυο. και ο υπολογιστής παραμένει μόνιμα κρύος. Ευχαριστώ για τη βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα