Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα Καλο. Για πες την γνωμη σου για την συνθεση που του εφτιαξα!

Διαφωνω καθετα με τις ραμ.. ειναι αχρειαστες... θα εβαζα ενα ζευγαρι 1600αρες και με οτι θα κερδιζα απο χρημα αντι του agility θα εβαζα τον samsung 830

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα με τις ραμ.. ειναι αχρειαστες... θα εβαζα ενα ζευγαρι 1600αρες και με οτι θα κερδιζα απο χρημα αντι του agility θα εβαζα τον samsung 830

Τι ραμ δηλαδη? Corsair vengeance? Η τις ιδιες σε 1600?

Δημοσ.

δεν υπαρχει ορατη διαφορα μεταξυ 1600 και 1866...

Η ταχυτητα στην μνημη μονο στους fm1 δινει καλο boost.

Δημοσ.

αφού πας για φουλ παιχνίδια μήπως ξέχασες να σκεφτείς να πας σε sli ή crοssfire; κάνουν θαύματα!

Δημοσ.
αφού πας για φουλ παιχνίδια μήπως ξέχασες να σκεφτείς να πας σε sli ή crοssfire; κάνουν θαύματα!

Δεν υπαρχει λογος για SLI προς το παρων αμα παρει την GTX680. Θα ειναι υπερκαλυμμενος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το ειπε ο Δεινοσαυρος αλλα δεν υπαρχει λογος να μην παει στην GTX670 και να πληρωσει λιγοτερο..Η διαφορα μεταξυ των 2 καρτων δεν φαινεται.

Δημοσ.

μια χαρα οι συνθέσεις των παιδιών αλλά μου φαίνεται το παρακάνετε με τις after market ψύξεις, δεν είπε οτι θα κάνει οveclock ο άνθρωπος, μπορεί να μπεί και κάτι ποιο χαλαρό ^_^

Μιας και είσαι αριστερόχειρας (είμαι και εγώ ) τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το RAZER Deathadder lefthand edition(αυτό έχω και είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχει τα πολλά κουμπιά του g500 και τα λοιπά καλούδια)

Ρε παιδια και εγω αριστεροχειρας ειμαι αλλα το ποντικι παντα με το δεξι.. Οχ μου συμβαινει κατι??

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος για SLI προς το παρων αμα παρει την GTX680. Θα ειναι υπερκαλυμμενος.

Εγώ το λέω γτ με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα θα έχει πιο πολύ δύναμη στα παιχνίδια (δεν το γνωρίζω κ καλά αυτό αφού δεν ασχολήθηκα. Αλλά έτσι δεν είναι; ας μας διαφωτίσει κάποιος)

Δημοσ.

Δεν είμαι expert μιας και δεν έχω κάνει ούτε cf ούτε sli λόγω m/b αλλά σε οποιο forum και να πας βλέπεις threads του στυλ, cf xxxx χαμηλότερες επιδόσεις από μονή κάρτα, microstuttering, γιατί ο τάδε game developer δεν έχει ενσωματώσει multi-gpu rendering, γιατί ενώ ο developer έχει ενσωματώσει την υποστήριξη οι drivers δεν είναι συμβατοί κλπ. κλπ.... Όντως με τις καινούργιες κάρτες το scaling πλησιάζει το 100%, δηλαδή σχεδόν διπλά fps αλλά τα προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις δε νομίζω πως αξίζουν αν μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου με μία μονή κάρτα. Βάλε κιόλας ότι γλυτώνεις την έξτρα κατανάλωση ρεύματος και το κουτί ζεσταίνεται λιγότερο.

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω αριστεροχειρας ειμαι αλλα το ποντικι παντα με το δεξι.. Οχ μου συμβαινει κατι??

Εγω εχω προβλημα στο δεξι γι'αυτο το ειπα

Δεν ξερω αν το ειπε ο Δεινοσαυρος αλλα δεν υπαρχει λογος να μην παει στην GTX670 και να πληρωσει λιγοτερο..Η διαφορα μεταξυ των 2 καρτων δεν φαινεται.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πραγματικα ειναι εκπληκτικη η 670 εκανα ενα check σε reviews και φαινεται να ειναι υπερ αρκετη για την χρηση που θα κανω και ειναι σχεδον ιση με την 680 οποτε 670!!! ευχαριστω για την βοηθεια με γλιτωσατε απο σπαταλη 100 ευρω

Δημοσ.

Κοιταξτε, εγω πιστευω πως δεν πρεπει να κανει SLI/CF αμα παρει μια καλη καρτα γραφικων....και για το πιο απαιτητικο game θα ειναι καλυμμενος. Τα 80 fps ειναι αρκετα. παραπανω fps δεν θα προσφερουν κατι, δηλαδη και 200fps να εχει, πιστευετε οτι θα τρεχει καλυτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...