M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 μια χαρα οι συνθέσεις των παιδιών αλλά μου φαίνεται το παρακάνετε με τις after market ψύξεις, δεν είπε οτι θα κάνει οveclock ο άνθρωπος, μπορεί να μπεί και κάτι ποιο χαλαρό Μιας και είσαι αριστερόχειρας (είμαι και εγώ ) τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το RAZER Deathadder lefthand edition(αυτό έχω και είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχει τα πολλά κουμπιά του g500 και τα λοιπά καλούδια) Τι λες για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/365762/Logitech-Gaming-Mouse-G300.html
dterzakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Άποψη μου πάντως μπορείς να αρκεστείς σε AMD 7970 ή nVidia 670. Ένα κλικ πιο κάτω σε επιδόσεις (που τουλάχιστον τώρα δεν θα καταλάβεις διαφορά, ειδικά και σε 1080p οθόνη) αλλά και 100 ευρώ κάτω.
SwAToNeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moviemaker τα έχουμε ξαναπεί. Να δώσεις 100+ ευρώ για μια μητρική που απλά δίνει παραπάνω μπλιμπλίκια για OC εφόσον δεν θα κάνεις OC είναι πεταμένα λεφτά. Σαν να παίρνω αμάξι 210 άλογα για να το κυκλοφορώ μόνο στην κίνηση. Καλύτερα να πάρω smart. Επειδή είναι μερικές πιο ακριβές mobo δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερες. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά και επιλέγεςι όχι την τιμή. Πάντα προτίνεις mobo των 200€ για χρήση που την κάνουν άνετα με 100€ χωρίς λόγο. Και εφόσον προτίνεισ κάτι τέτοιο δώσε μια ολοκληρωμένη λύση για harcore gaming όμως. Μην δώ τίποτα 6870 κλπ. Γιατί σε 4 χρόνια η 6870 που έχω και εγώ θα παίζει pacman. Σε σύστημα των 1000€ είναι αδιανόητο να μην βάζεις SSD. όποιο λένε όχι σε ssd σημαίνει οτι δεν έχουν οι ίδιοι και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά. Δεν έχετε δει load Diablo 3 se 30sec max με τα γραφικά όλα στο full. Επίσης ανέφερε οτι είναι αριστερόχειρας. Σημαντικός παράγοντας που δεν το σκέφτεστε καθόλου γιατί όλοι είμαστε δεξιόχειρες.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Asrock Socket 1155 Z77 Extreme6 GLan Audio Raid για δες καλύτερα Τωρα μιλας σωστα φιλε αλλα οπως ειπα και ο φιλος απο πανω η asrock εχει παρουσιασει προβληματα με τα bios updates
SwAToNeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τωρα μιλας σωστα φιλε αλλα οπως ειπα και ο φιλος απο πανω η asrock εχει παρουσιασει προβληματα με τα bios updates ???? Link or never happened Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moviemaker τα έχουμε ξαναπεί. Να δώσεις 100+ ευρώ για μια μητρική που απλά δίνει παραπάνω μπλιμπλίκια για OC εφόσον δεν θα κάνεις OC είναι πεταμένα λεφτά. Σαν να παίρνω αμάξι 210 άλογα για να το κυκλοφορώ μόνο στην κίνηση. Καλύτερα να πάρω smart. Επειδή είναι μερικές πιο ακριβές mobo δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερες. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά και επιλέγεςι όχι την τιμή. Πάντα προτίνεις mobo των 200€ για χρήση που την κάνουν άνετα με 100€ χωρίς λόγο. Και εφόσον προτίνεισ κάτι τέτοιο δώσε μια ολοκληρωμένη λύση για harcore gaming όμως. Μην δώ τίποτα 6870 κλπ. Γιατί σε 4 χρόνια η 6870 που έχω και εγώ θα παίζει pacman. Σε σύστημα των 1000€ είναι αδιανόητο να μην βάζεις SSD. όποιο λένε όχι σε ssd σημαίνει οτι δεν έχουν οι ίδιοι και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά. Δεν έχετε δει load Diablo 3 se 30sec max με τα γραφικά όλα στο full. Επίσης ανέφερε οτι είναι αριστερόχειρας. Σημαντικός παράγοντας που δεν το σκέφτεστε καθόλου γιατί όλοι είμαστε δεξιόχειρες. εγω το βλεπω χαζομαρα και πεταμενα λεφτα να βαλω ssd για να μου κανει φορτομα το παιχνιδια ποιο γρηγορα. γνωμη μου ειναι δεν κρίνω κανεναν.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moviemaker τα έχουμε ξαναπεί. Να δώσεις 100+ ευρώ για μια μητρική που απλά δίνει παραπάνω μπλιμπλίκια για OC εφόσον δεν θα κάνεις OC είναι πεταμένα λεφτά. Σαν να παίρνω αμάξι 210 άλογα για να το κυκλοφορώ μόνο στην κίνηση. Καλύτερα να πάρω smart. Επειδή είναι μερικές πιο ακριβές mobo δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερες. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά και επιλέγεςι όχι την τιμή. Πάντα προτίνεις mobo των 200€ για χρήση που την κάνουν άνετα με 100€ χωρίς λόγο. Και εφόσον προτίνεισ κάτι τέτοιο δώσε μια ολοκληρωμένη λύση για harcore gaming όμως. Μην δώ τίποτα 6870 κλπ. Γιατί σε 4 χρόνια η 6870 που έχω και εγώ θα παίζει pacman. Σε σύστημα των 1000€ είναι αδιανόητο να μην βάζεις SSD. όποιο λένε όχι σε ssd σημαίνει οτι δεν έχουν οι ίδιοι και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά. Δεν έχετε δει load Diablo 3 se 30sec max με τα γραφικά όλα στο full. Επίσης ανέφερε οτι είναι αριστερόχειρας. Σημαντικός παράγοντας που δεν το σκέφτεστε καθόλου γιατί όλοι είμαστε δεξιόχειρες. Ευχαριστω για την υποστηριξη!!! O/C δεν θα κανω τωρα αλλα στο μελλον δεν ξερω γιαυτο βαζει μητρικη το παιδι μεγαλυτερων προσοντων!!!
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 και να το πω και εγω διαφορετικά ειναι αδιανόητο σε υπολογηστη 1600 ευρο να μην βαλεις αλλη ψυχτρα.δεν ειναι παντα το o/c στην μεση ειναι και το θεμα θόρυβος μαμας ψυχτρας.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εγω το βλεπω χαζομαρα και πεταμενα λεφτα να βαλω ssd για να μου κανει φορτομα το παιχνιδια ποιο γρηγορα. γνωμη μου ειναι δεν κρίνω κανεναν. Ναι αλλα με ssd το pc θα πηγαινει ταπα. ουτε για πλακα κολληματα και αργα φορτωματα ασε που για boot time με ssd πας στα 8-10 sec
dterzakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εγω το βλεπω χαζομαρα και πεταμενα λεφτα να βαλω ssd για να μου κανει φορτομα το παιχνιδια ποιο γρηγορα. γνωμη μου ειναι δεν κρίνω κανεναν. Δεν είναι το φόρτωμα των παιχνιδιών μόνο αλλά όλη η απόκριση του συστήματος. Όλα τα προγράμματα ανοίγουν πιο γρήγορα, ακόμα και ο explorer. Μειώνει δραματικά το χρόνο αναμονής μετά από κάθε κλικ που κάνεις, εκεί είναι η διαφορά του SSD.
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 και να το πω και εγω διαφορετικά ειναι αδιανόητο σε υπολογηστη 1600 ευρο να μην βαλεις αλλη ψυχτρα.δεν ειναι παντα το o/c στην μεση ειναι και το θεμα θόρυβος μαμας ψυχτρας. Δεν ειναι και τοσο τραγικος ο θορυβος της μανας ψυκτρας. Εξαλλου μονος μενω δεν θα ενοχλω και κανεναν
SwAToNeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και η Asrock κάνει OC απλά όχι τρελά πράγματα όπως μια sniper είτε για maximus κλπ είτε η pro6
M3GALOPOLITIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και η Asrock κάνει OC απλά όχι τρελά πράγματα όπως μια sniper είτε για maximus κλπ είτε η pro6 Τι λετε για αυτην?
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ???? Link or never happenedΔεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/66231-asrock-z68-extreme3-gen3-117-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ Εγώ κάτι τέτοιο θα εφτιαχνα για τα γούστα μου κ τις ανάγκες σου. Αν εκοβα κάτι θα ήταν το κουτί για να είμαι μέσα στο ποσόν θα πήγαινα στα 400R. + > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22961&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
damastes Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 καλή η σύνθεση του Moviemaker, με μια αλλαγή όμως. Αντι για τον Corsair force gt 120gb, προτείνω τον Samsung 128GB 830 Series ή τον Crucial 128GB M4. λίγο ποιο φτηνοί, λίγο ποιο μεγάλη χωρητικότητα, πολύ καλύτεροι SSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα