eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μενω στο Ρεθυμνο και δεν πιανουμε κανενα ψηφιακο καναλι.. Μονο καποιες στιγμες πιανω δυο ξενα δικτυα σε πολυ καλη ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κατάλαβα. Υπομονή μέχρι να μπούμε στην εκπομπή ψηφιακού σήματος. 6 Ιουλίου σταματάει η αναλογική μετάδοση (υποτίθεται). Δοκίμασες τον player της τηλεόρασης; Έχω παλαιότερο μοντέλο, την C530, και με τον player που έχει είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχουν όμως κάποιες (λίγες) ταινίες mkv 720p και 1080p τις οποίες δεν αναπαράγει. Επίσης κατά την αναπαραγωγή διαφόρων mp4 αρχείων τύχαινε να σταματάει την ταινία περίπου στην μέση. Αγόρασα και ένα εξωτερικό media player και ξένοιασα. Σου λέω καθαρά την προσωπική μου εμπειρία, εσύ μπορεί να μην συναντήσεις τα ίδια ζητήματα, στο κάτω κάτω της γραφής η δική σου τηλεόραση είναι πιο συγχρονης τεχνολογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χθες δοκιμασα μερικες ταινιες που ειχα στον δικσο και δεν ειχα κανενα προβλημα, μαλιστα εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα μου ειναι αυτο με το αναλογικο σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος, ειδικά με την αναπαραγωγή αρχείων με ποιότητα 1080p. Καλές θεάσεις με τις ταινίες σου. Όσο μπορείς και έχεις υπομονή ψάχνε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα. Πρόσεχε, υπάρχουν και λίγες ταινίες στα 1080p που κυκλοφορούν σε 10 bit. Αυτά δεν παίζουν ούτε στον player της τηλεοράσεως, ούτε σε εξωτερικό media player! Μόνο μέσω υπολογιστή! Την έχω πατήσει κανα δυο φορές. Υπομονή με το σήμα. Σε λίγο θα μπούμε στην ψηφιακή εποχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μεχρι να γινει αυτη η μεταβαση καλα κρασια.. Κανονικα ηταν τον Μαιο να ερθει Κρητη το ψηφιακο αλλα αναβληθηκε επ' αοριστον νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Έπεσε και στην περίπτωση η περίοδος της μετάβασης με όλον αυτόν τον κακό χαμό που γίνεται. Τόσο καιρό πριν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και καθυστερούσαν λες και περίμεναν τίποτα κονδύλια να πέσουν απο τον ουρανό! Τώρα... Πάντως γενικά η τηλεόραση είναι γεμάτη σκουπίδια. Και η κατάσταση θα χειροτερεύσει λόγω έλλειψης χρημάτων. Εγώ ελάχιστα βλέπω. Κυρίως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οντως εχει πολυ σκουπιδι η τηλεοραση αλλα δεν εχεις παντα ενα 2ωρο προχειρο για να δεις ταινια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλά, μη νομίζεις, και εγώ συνήθως Σ/Κ βλέπω καμια ταινία και μερικά επεισόδια σειρών. Δεν ξέρω αν σου αρέσουν οι τηλεοπτικές σειρές, αλλά αν ναι, προσπάθησε να βρεις τα επεισόδια σε ποιότητα 720p. Εκει θα δεις μεγάλη διαφορά στην εικόνα σε σύγκριση με τα απλά dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα