eftihios1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3 τηλεορασεις: Samsung D6000 LG 42LW5400 42" Sony Ex 720 Αυτη που εχω σχεδον απορριψει ειναι η Sony. Αναμεσα στην Samsung και στην LG νομιζω οτι προτιμω την LG. Η LG ειναι Internet TV. Σωστα? Ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη απο τις 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τις έχεις δει να παίζουν; Η Samsung είναι στα 200Hz ενώ η LG στα 100. Η LG απ' την άλλη είναι ελαφρώς μεγαλύτερη και ελαφρώς φθηνότερη. Προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα την Samsung σε συνδυασμό με τον πολύ καλό media player που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 τη πρωτη τη πηρε φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος. για τι ειδους χρηση τις θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τις εχω δει και τις 3. Το 3d της Sony δεν με ενθουσιασε. Η Samsung μου αρεσε παρα πολυ, οπως και η LG αλλα δεν ειναι δυστυχως Internet TV. Η χρηση της τηλεορασης θα ειναι για ταινιες, παιχνιδια, τηλεοραση. Μελλοντικα ισως μπω στην διαδικασια να ψαξω και για μια λυση 5.1 και blueray player. H Samsung εχει LED περιμετρικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τελικα επελεξα την Samsung D6000 και την παραγγειλα απο το Shopon. Μολις την παραλαβω θα σας γραψω για τις εντυπωσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Άντε και καλές θεάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 η LG δεν ειναι internetΤV και εγω εδω και λιγες μερες εχω την D6000 και ημουν αναμεσα σε αυτη και την LG που ειπες πιο πανω. εκανες την καλυτερη επιλογη πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Παιδια σημερα παρελαβα την τηλεοραση. Μπορω να πω οτι παιζει αψογα ο ενσωματωμενος media player. Σε ταινια που εβαλα (απο τον δισκο) εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Το προβλημα ειναι με τα καναλια της τηλεορασης οπου με απογοητευσαν λιγο καθως η εικονα ειναι επιοικως χαλια. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η τηλεοραση? Η απλα εινα θεμα της κεντρικης κεραιας που εχει η πολυκατοικια..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το επιεικώς χάλια δεν δινει απολύτως καμια περιγραφή προκειμένου να σε βοηθήσουμε. Εχει παράσιτα, εχει πιξελ? Ειναι αναλογικά η ψηφιακα? Στην περιπτωση αναλογικού αναμφισβήτητα η ποιότητα ειναι πολυ χαμηλή προς απογοητευτική, εκει κάλλιστα μπορει να συμβάλει και μια κακη κεραια που αμβλύνει αρκετα το πρόβλημα. H TV αυτη γενικα σε τηλεοπτικό εχει αρκετα καλη αποδοση και δεν ακούγονται παράπονα στο τομεα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει αρκετος λευκος θορυβος (παρασιτα δηλαδη). Χθες το βραδυ σε καποια ξενα ψηφιακα καναλια που επιανα ειχα αψογο σημα. Το προβλημα ειναι με τα αναλογικα. Οποτε δυσκολα υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα ο δεκτης της τηλεορασης, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πολλες φορές το σημα χαλάει από προηγουμενη παρεμβαλλομενη συσκευη απο την οποια περναει το καλωδιο της κεραιας όπως ενα DVD-Recorder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν παρεμβαλεται τιποτα. Τελικα νομιζω οτι απλα φταιει η κεραια.. Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι κατα την διαρκεια της μερας το επιπεδο του θορυβου ειναι αρκετα διαφορετικο και κυριως το βραδυ ειναι σε χαμηλοτερα επιπεδα, κατι που λογικα οφειλεται σε κακη θεση της κεραιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Με την προηγουμενη τηλεοραση σου όταν εβλεπες αναλογικα είχες το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν ειχα και τοσο καλη εικονα αλλα ηταν μια 14" 20ετιας οποτε λογικα νομιζω το προβλημα δεν εκανε τοσο εντονη την εμφανιση του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και εγώ στα αναλογικά κανάλια έχω πολύ μέτρια εικόνα. Φταίει η κεραία. Τα ψηφιακά είπες πως τα πιάνεις καλά έτσι; Οπότε δεν είναι πρόβλημα της τηλεοράσεως. Που να δεις και το ERT HD, δεν ξέρω αν πρόλαβες τον τελικό Bayern - Chelsea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα