Προς το περιεχόμενο

Media Player?

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου Media Player-Western Digital WD TV Live , Απο το οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Ψάχνω όμως να αγοράσω κάτι εξίσου καλό αλλα με Usb 3 καθώς θα συνδέσω home cinema 5.1.

Επειδή δέν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω στο θέμα θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικά μοντέλα. Συνδέομαι σε τηλεώραση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156575 με Hdmi και οπτική ίνα για ήχο!

ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα; τι το χρειάζεσαι το usb3;το usb2 μεταφέρει με 60MB/s(megabyte/s)(έστω θεωρητικά ),το θέμα είναι ότι καμιά ταινία δεν φτάνει ούτε καν κοντά σε τέτοια μεγέθη μεταφοράς δεδομένων.

Είναι θέμα μεταφοράς δεδομένων απο το δίσκο στο media player καθώς παίζωντας ταινίες απεθείας απο εκεί (το δίσκο) μεγέθους ανάλυσης 720p ή 1080p καμιά φορά χάνει σε frames η εικόνα... Πράγμα μου με κάνει να πιστευω οτι είναι θέμα usb και κατα πόσο γ΄ρηγορα συνεργάζεται το media player με τον εξωτερικό δίσκο.

Μπορεί να είναι και θέμα επεξεργαστή σε πολύ ψιλά bitrate ή του δίσκου που έχεις βάλει,μπορείς να δοκιμάσεις και defrag στης ταινίες και εννοείτε να μην γίνεται καμία άλλη προσπέλαση στον δίσκο,by the way τι δίσκο έβαλες;;;Αν ο δίσκος δεν πιάνει καν ταχύτητες usb2(δηλαδή μόνο SSD) δεν έχει νόημα να βάλεις usb3.

βάζω δίσκο προφανώς usb2 western digital 350 γίγα, σε fat32 γιατί το ntfs δεν συνεργάζεται με το media player. Αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι φταίει η μεταφορά δεδομένων απο το δίσκο στο media. ειδικά όταν πχ η ταινία είναι σε 720p αρκετά μεγάλη ανάλυση και μέγεθος για ναπαραγωγή

βάζω δίσκο προφανώς usb2 western digital 350 γίγα, σε fat32 γιατί το ntfs δεν συνεργάζεται με το media player. Αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι φταίει η μεταφορά δεδομένων απο το δίσκο στο media. ειδικά όταν πχ η ταινία είναι σε 720p αρκετά μεγάλη ανάλυση και μέγεθος για ναπαραγωγή

Δεν διαφωνώ σε αυτό...

αλλά δεν φταίει το usb 2 ή 3,μέτρησες τον δίσκο με το Crystal Disk Mark να δεις ποια είναι η ταχύτητα του;;;

Έκανες ένα defrag σε μια ταινία που χάνει καρέ για να δεις αν ευθύνεται το ότι πρέπει να πηδήξει και η κεφαλή του δίσκου;;

Αυτό δεν ισχύει. Έχω το wdtv live με ntfs δίσκο και πάιζει μια χαρά...

5400rpm

Αυτές είναι η στροφές στης οποίες δουλεύει,αν τρέξεις το Crystal Disk Mark που σου είπα διαλέξεις τον εν λόγο δίσκο και πατήσεις το ALL θα σου βγάλει αποτελέσματα σε MB,μπορεί αν πάρει αρκετά λεπτά αλλά θα έχεις μια ιδέα για της ταχύτητες.

Αν ανεβάσεις σε εικόνα το αποτέλεσμα μπορούμε να το συζητήσουμε και άλλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...