Προς το περιεχόμενο

Panasonic KX-TCD755GR και αναγνώριση κλήσης ?

jimakos00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την παραπάνω συσκευή και δε μου λειτουργεί η αναγνώριση παρόλο που είναι ενεργοποιημένη από τον ΟΤΕ.

Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνώ;

Η απλά να το πάω πίσω;

Δημοσ.

an einai energopoimenh apo ton ote apokleietai na mhn deixnei. dokimases na pareis sto stathero soy apo diafora diktya kinhtvn mimpos kai kapoio den soy deixnei klisi? exo duo tetoia thl. den exo antimetopisei to problima pou moy les mias kai sta duo leitoyrgise h anagnorisi duo meres afotoy ekana thn aithsh ston ote. epeidi blepo oti eisai apo ton bolo na se rotiso: mimpos h grammi soy einai analogiki? se aythn thn periptosi den prokeitai na leitoyrgisei h anagnorisi soy.

Δημοσ.

Είναι ενεργοποιημένη από τον ΟΤΕ. Πήρα και ρώτησα.

Δεν υπάρχουν στο Βόλο πια αναλογικές γραμμές.

Και με την παλιά μου συσκευή η κλήση γινόταν τονικά οπότε αποκλείεται να είναι αναλογική η γραμμή.

Η αναγνώριση δε λειτουργεί ούτε από κινητά αλλά ούτε και από σταθερά.

Μήπως επηρεάζει ότι έχω και απόκρυψη και ότι έχω και άλλη συσκευή στο σπίτι;

Δημοσ.

to oti exeis alli syskeyi sigoyra oxi. gia dokimase na bgaleis kai thn apokrypsi. poses meres perasan apo tote poy ekanes aithsi? an den ginei tipota oute me ta parapano yparxei problima me to thl. kentro toy ote sthn perioxi soy.

Δημοσ.

Φίλε εντάξει. Λύθηκε το πρόβλημα αλλά πολύ κουφή περίπτωση.

Έβγαλα το ασύρματο από τη πρίζα και το έβαλα στην άλλη γραμμή μόνο του και λειτούργησε κανονικά. Μετά τα έβαλα πάλι και τα δύο όπως ήταν πριν και λειτουργούσε ακόμα.

Τι να πω ; Δε ξέρω σε τι οφειλόταν αυτό. Αλλά μου φαίνεται ότι το επηρέασε που βγήκε από τη πρίζα και ξαναμπήκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...