psixas Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Χαιρεται ρε παιδες. Λοιπον να το προβλημα μου. Εχω ενα toshiba satellite A 500. Πριν λιγο καιρο καηκε η μητρικη μου και απο toshiba μου ζητουσαν 350. Την άλλαξα σε αλλο μαγαζι με 230. Την ιδια με την παλια μου. Ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης κι ο τυπας απο το μαγαζι μου πε οτι πρεπει να κανω κι ενα format. Εγω το δουλευα λιγες μερες ετσι. Σε καποια φαση αρχισε να ακουγεται ο ηχος σε οτιδηποτε κι αν επαιζε περιεργα ενω στην αρχη επαιζε κανονικα. Σαν παρασιτα. Ε κανω με τα πολλα το φορματ (να σημειωθει οτι ηταν φορματ τυπου επαναφορα στην εργοστασιακη κατασταση recover system). Ολα φαινονται καλα με την πρωτη ματια και στο device manager κανενα μελανο σημειο. Το θεμα ομως ειναι οτι ο υπολογιστης οταν μπαινω youtube, σε flash player παιχνιδια, σε ταινιες που εχω στο pc, σε τραγουδια εχει ενα γενικο σουρσιμο. Δλδ και βιντεο και ηχος κολανε. Παιζουν λες και σε slow montion. Αυτο το κολλημα ειναι μεταβαλομενο. Μια ειναι υποφερτο και μια δν μπορεις να κανεις τπτ. Θελω να διευκρινησω οτι το παρατηρησα σε οτι ανεφερα παραπανω μεχρι τωρα. Λειτουργικα γενικα ο υπολογιστης φαινεται να παει κανονικα. Οποτε ζηταω να ριξετε καμια ιδεα για το τι διαολο γινεται??? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μπορεί να έβαλε παρόμοια και όχι ολόιδια μητρική και για αυτό να σου είπε και ότι θέλει format(και όχι recovery)δοκίμασε ξανά κάνοντας κανονική εγκατάσταση ξεκινώντας τον Η/Υ από το δισκάκι των windows.
psixas Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πως θα γινει ομως να κανω ενα boot CD? Δν μου χουν δωσει CD μαζι με το Laptop. Μονο το product key εχω στην κατοχη μου.
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Τα windows 7 υπάρχουν για νόμιμο κατέβασμα(γερμανικά-αγγλικά) http://easytopia.de/windows-7-direkt-download-links/ Αν έχεις φίλο/γνωστό που είναι φοιτητής ρίξε μια ματιά εδώ Δωρεάν windows και άλλων software για φοιτητές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα