viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 το λεπον μου το φερανε επο το πλαισιο και το ανοιξα σημερα το κοιταω, τι ωραια τι καλα παω να το ξανακλεισω και βλεπω οτι ζοριζεται στο κλεισιμο απο την δεξια πλευρα... και οποτε ρωταω εσεις το κλεινεται με την μια και σας κουμπωνει...? επισης εξεχουν καποιες γωνιες στο κλεισιμο... οποια αποψη δεκτη... Υγ. φωτοζ αυριο thanks μα ειναι αυριο παω να το κλεισω φαση λιγο καλυτερη οπτικη [λεμε τωρα]
m0nst3r Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Βασικά δε πιστεύω να έχει πρόβλημα το κουτί σου. Τώρα αν προσπαθείς να το κλείσεις με το ένα δάχτυλο όπως στις foto σαν να'ναι πόρτα απο mercedes δε θα κλείσει ποτέ... Και στο δικό μου που το δοκίμασα μ'αυτό τον τρόπο κάνει το ίδιο πράγμα οπότε don't worry.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 τελικα ηταν πετσικαρισμενο στην ραφη που ειναι το poweron *το επιβεβαιωσε και ο τεχνικος* επισης δεν προσπαθησε να το κλεισει καποιος με το ενα δακτυλο Υγ δες την δεξια πλευρα σε σχεση με την αριστερη...
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 οντως καλορίζικο..Να σου πώ όμως γιατι πήρες το 600Τ λίγο κοριτσίστικο ειναι γμτ πολλές καμπύλες Εγώ προσωπικά που ημουν σε δίλειμα να το πάρω αγόρασα τελικά το 500R ειναι πιο κουτί και οχι μπιμπελό αλλα γούστα ειναι αυτά.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 οντως καλορίζικο..Να σου πώ όμως γιατι πήρες το 600Τ λίγο κοριτσίστικο ειναι γμτ πολλές καμπύλες Εγώ προσωπικά που ημουν σε δίλειμα να το πάρω αγόρασα τελικά το 500R ειναι πιο κουτί και οχι μπιμπελό αλλα γούστα ειναι αυτά.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 μου αρεσει που μου δωσανε ενα αλλο που ειχε ανοιξει απο την αλλη πλευρα... Πλαισιο
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 δεν ηταν τοσο εμφανες το προβλημα... τους βαρεθηκα και μαλλον δεν θα με ξαναδουνε εκτος αν ειναι για κανα στυλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα