Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορεί να δωσει τα 18 παραπανω ασ παει στην δικη μου που μπορει να ειχε λιγο χειρότερη cpu αλλα εχει την 7770 για καρτα γραφικών

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν μπορεί να δωσει τα 18 παραπανω ασ παει στην δικη μου που μπορει να ειχε λιγο χειρότερη cpu αλλα εχει την 7770 για καρτα γραφικών

Αν μπεί σε αυτή τη λογική με τα λεφτά της 7770 παίρνει 6850... :mrgreen:

Δημοσ.

Αν μπεί σε αυτή τη λογική με τα λεφτά της 7770 παίρνει 6850... :mrgreen:

ας παει και στην 6850 :-D

η παραμένει στην 6770 και παει με την δικη μου συνθέσει στα 371,99ι

Δημοσ.

Βασικά το Diablo III έχει και Mac OS X έκδοση. Με την HD 3000 μπορείς να το παίξεις ικανοποιητικά απ'ότι κατάλαβα π.χ. σε ανάλυση 1280χ800 (αν έχεις το 13''), με το μόνο θέμα να είναι η αναβάθμιση σε 10.7

Δημοσ.

επεξεργαστης και μητρικη ειναι μαπα παντελώς ομως.εχουν προταθεί πολυ καλύτερα pc στις προηγούμενες σελιδες.

Δημοσ.

το pc το θελει μονο για diablo αρα δεν του χρειαζεται τπτ καλητερο μονο καλη καρτα γραφικων που του εχω βαλει

Δημοσ.

το pc το θελει μονο για diablo αρα δεν του χρειαζεται τπτ καλητερο μονο καλη καρτα γραφικων που του εχω βαλει

μαλιστα.στα ιδια λεφτα με την ιδια καρτα γραφικων που εχεις βαλει παει σε καλύτερο συστημα.....οποτε δεν μου λεει κατι αυτο που λες :rolleyes:

Δημοσ.

ο καθενας εχει την αποψή του

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιδόσεις των pc parts, δεν αγοράζουμε σαλόνι να έχει ο καθένας το γούστο του.

Αρκεί ο athlon που πρότεινες? Προφανώς. Αν υπάρχει όμως καλύτερος στα ίδια λεφτά γιατί να μην προτιμηθεί?

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις προτάσεις του Nikos1982 τόσο για τον FX, όσο κυρίως για την 7770 στα 150 ευρώ που είναι μεγάλο fail.

Δημοσ.

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μετρημένα κουκιά είναι οι επιδόσεις των pc parts, δεν αγοράζουμε σαλόνι να έχει ο καθένας το γούστο του.

Αρκεί ο athlon που πρότεινες? Προφανώς. Αν υπάρχει όμως καλύτερος στα ίδια λεφτά γιατί να μην προτιμηθεί?

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις προτάσεις του Nikos1982 τόσο για τον FX, όσο κυρίως για την 7770 στα 150 ευρώ που είναι μεγάλο fail.

αμα διαβαζες και ολα τα ποστ θα ειδες τον λογο που εβαλα τον FX απο το συγκεκριμενο μαγαζι.οσο για την 7770 υπαρχη απαντηση και σε αυτο.

Δημοσ.

Όλα τα διάβασα αλλά δεν βρήκα καμιά απάντηση. Και τώρα που το θυμήθηκα: Ακόμα περιμένω εκείνες τις μετρήσεις που θα έκανες με τον phenom που υπερτερεί του 2500K...

ποτε ειπα εγω κατι τετοιο για φενομ με 2500Κ?ποτε δεν ειπα οτι ο φενομ υπερτερει του 2500Κ.και οσον αφορα για τον fx μπηκε για τον λογο οτι στο μαγαζι ο 965που εχει ειναι 140βατ.

και η αποψη μου στο θεμα intel/amd ασε να την εχω για εμενα και την τσεπη μου στο τι ζηταω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...