Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το pc μου.. ξαφνικα εκανα ενα restart και ενω το pc εδειχνε οτι ανοιξε κανονικα σρην οθονη δεν εδεινε σημα κ ηταν σε αναμονη μετα απο συνεχομενα restart κ εναλλαγη του καλωδιου της οθονη πανω στην καρτα απο την μια εξοδο dvi στην αλλη dvi ανοιξε η οθονη κ οπως ανοιγε το bios ειχε σαν φοντο κατι κιτρινες κουκιδες κ καπως τα γραμματα ηταν ακαταλαβιστηκα. κ δεν φορτωνε τα windows 7. Εκανα επιδιορθωση στα win απο dvd και ανοιξαν χωρις κουκιδες κανονικα. Την επομενη μερα ομως ξανα τα ιδια δεν φορτωνε καθολου στα win νομισα για ιο αρχικα αλλα παλι ειχε κουκιδες στο bios κ περιεργα γραμματα κ φορτωνοντας στα win χωρις ομως να καταφερει να μπει πισω απο το λογοτυπο ειχε σε ολη την οθονη κουκιδες σαν να μην εχει drivers η καρτα. (Οταν εκανα επιδιορθωση προλαβα κ εγκατεστησα παλι τους drivers τις καρτας..) και τωρα προσπαθω να κανω format και δεν μπορει να τελειωσει την εγκατασταση βγαζει σφαλμα στα win 7 εχω προσπαθησει 5 φορες με δυο διαορετικα λειτουργικα και δεν μπορει να τελειωσει την εγκατασταση. μονο τα winxp που δοκιμασα μπορεσε να περασει κανονικα αλλα παλι σε ολο το περιβαλλον ειχε κουκιδες.. εχω 2 giga μνημη ram δοκιμασα να το δουλεψω και με την καθεμια ξεχωριστα μηπως φταιει καμια απο αυτες κ παλι τα ιδια.. μυριζομαι καρτα η κανω λαθος;;; μποριτε να μου πειτε κατι αλλο να κανω για να βεβαιωθω τι φταιει.. ;αλλη καρτα δεν εχω ουτε στην μητρηκη εχει. η καρτα γραφικων ειναι nvidia geforce 7900gs. sorry για το ταιραστιο post αλλα επρεπε να εξηγησω οσο πιο αναλυτικα μπορουσα.. και sorry για την ;πουσια τονων αλλα γραφω απο κινητο. Ευχαρστω!

Δημοσ.

Γράψε λίγο

1) Ολη τη συνθεση του PC σου αναλυτικα και ειδικά το τροφοδοτικό

2)ποιο bios έχεις στην mobo( Ακριβως)

Δημοσ.

Nvidia XFX geforce 7900gs ,motherboard Gigabyte S series GA-965P-DS3 , ram 2x1giga kingston PC 5300 στα 667Mhz , τροφοδοτικο Thermaltake TR2-550 .το mobo bios που λες φιλε που το βλεπω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...