georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Γεια σας. Εκανα φορματ στο λαπτοπ μου (toshiba satellite A200) που ειχε windows vista σε windows xp (το cd το ειχα απο ενα netbook multirama). Δεν ήξερα ότι επρεπε να ειχα κατεβασει πρωτα τους drivers με αποτελεσμα στην αρχη να μην εχω ουτε ηχο. Πέρασα ομως τωρα ολους τους drivers που βρηκα μεσω usb αλλα εχω ενα πολυ σημαντικο προβλημα. Ολες οι σελιδες στο internet αλλα και στα windows οταν παω να συρω το ποντικι για να παω πιο πανω η πιο κατω, τοτε κανει κατι σαν αλλαγη σελιδας. δηλαδη για λιγο μου εμφανιζει 2 σελιδες μαζι που μοιαζει με κυματισμο. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?????
georger_volos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Γεια σας. Εκανα φορματ στο λαπτοπ μου (toshiba satellite A200) που ειχε windows vista σε windows xp (το cd το ειχα απο ενα netbook multirama). Δεν ήξερα ότι επρεπε να ειχα κατεβασει πρωτα τους drivers με αποτελεσμα στην αρχη να μην εχω ουτε ηχο. Πέρασα ομως τωρα ολους τους drivers που βρηκα μεσω usb αλλα εχω ενα πολυ σημαντικο προβλημα. Ολες οι σελιδες στο internet αλλα και στα windows οταν παω να συρω το ποντικι για να παω πιο πανω η πιο κατω, τοτε κανει κατι σαν αλλαγη σελιδας. δηλαδη για λιγο μου εμφανιζει 2 σελιδες μαζι που μοιαζει με κυματισμο. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω????? βρίσκεσαι σε λάθος section του φόρουμ. > "βρες" ένα πρόγραμμα όπως το Driver Genius για να περάσεις τα driver που προφανώς λείπουν κ μετά βλεπεις.
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Α οκ ευχαριστω!! Ειμαι λιγο ασχετη οποτε δεν ξερω αν εχω κατεβασει drivers για καρτα γραφικων. θα κατεβασω το προγραμμα κ θα σας πω.. Με το προγραμμα δεν εβγαλα καμια ακρη επειδη δεν καταλαβα πως μπορω να βρω τους drivers που λειπουν. αλλα ειδα οτι εχω καρτες γραφικων nvidia και μπορω να τις κατεβασω απο το site της ομως δεν ξερω ποιο μοντελο εχω. πως μπορω να το βρω?
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 www.toshiba.com. Πας εκεί που λεει support/download κτλ. Ψαχνεις το μονέλο του Laptop σου. Και κατεβαζεις. . .
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 παιδια καποιος να μου πει ακριβως τι να κανω επειδη δεν βγαζω ακρη?? με τα προγραμματα οπως cpu-z κ καποια αλλα τα κατεβαζω κανονικα αλλα δεν μ δειχνουν τι καρτα γραφικων εχω. δειχνουν κενα πεδια.. υπαρχει περιπτωση να μην εχω καρτα γραφικων μετα το φορματ? α και κατι αλλο..στο site του πλαισιο δεν το παθαινω αυτο το προβλημα. λειτουργει κανονικα η οθονη
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έπεσες στην περίπτωση που η Toshiba έχει σταματήσει να υποστηρίζει το μοντέλο του laptop σου. Σου βρήκα τη λύση όμως Πρώτα θα πας εδώ Θα κατεβάσεις όποιον drivers δεν εχεις. Κυριώς chipset που μάλλον είναι η αιτία του προβλήματος σου και Κάρτα γραφικών. Εναλακτικά της κάρτας μπορείς να τους κατεβάσεις και από το site της ATI/Nvidia. Κάνε πρώτα αυτό που σου λέω και πες μας α και κατι αλλο..στο site του πλαισιο δεν το παθαινω αυτο το προβλημα. λειτουργει κανονικα η οθονη Δάκτυλος του πλαισίου είναι στο Laptop σου.
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 με το chipset δεν λυθηκε το προβλημα..οταν πηγα να κανω setup τα γραφικα μου εβγαλε σφαλμα "το συσκεκριμενο συστημα δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για την εγκατασταση του λογισμικου. Η εγκατασταση θα τερματιστει". στο site της nvidia ποιο απ ολα να κατεβασω? αφου δεν ξερω πιο εχω κ η αυτοματη επιλογη δεν το βρισκει..
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τα Α200 φοράνε μια NVIDIA GeForce Gο 7300 Μπες εδώ και κατεβασε http://www.geforce.com/drivers/results/8969 Αν δε γίνει κάνε μου μια χάρη . Γύρνα τo laptop soy. Κάπου από πίσω πρέπει να λέει ακριβώς το μοντέλο του. Η κατώ από τη μπαταρία . Πες μου ακριβώς τι λέει εκεί Δηλαδη Α200-14D Α200-11F ΚΤΛ
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μου εβγαλε παλι ενα παρομοιο μηνυμα.. ειναι Α200-10W PCAECE-00200WGE
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μπες εδώ και ψάξε δεξια το μοντελο σου.Eκει που λεει επιλεξτε το προιον σας Το έχει ακριβώς με το όνομα του. Κατέβασε τους drivers για XP ... http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?LNG=28&service=SE
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 απο αυτο το site τους ειχα κατεβασει..και τους ελεγξα εναν προς εναν παλι ολους..ολους τους εχω. αλλα για καρτα γραφικων νομιζω δεν υπαρχει σε αυτο το site.. μηπως το προβλημα εχει να κανει με την αναλυση της οθονης? επειδη μου την δειχνει λιγο σε μεγεθυνση γενικα.
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 μηπως το προβλημα εχει να κανει με την αναλυση της οθονης? επειδη μου την δειχνει λιγο σε μεγεθυνση γενικα. Αυτό το κάνει επειδή δεν έχει τα drivers της γραφικών οπότε σου είναι με την ανάλυση ασφαλείας που είναι πολύ χαμηλή οπότε όλα φαίνονται μεγάλα. Κατέβασε το Unknown Device Identifier βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες την κάρτα σου στην λίστα και εμφάνισε το και εσύ έχει το πρόγραμμα λειτουργίες για να βρεις driver αν δεν τα καταφέρεις μόνη σου δώσε μας το pnpid.
georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αναλυτικα λεει Ελεγκτης βίντεο (συμβατος VGA)[uNKNOWN DEVICE] Chip:Nvidia Quadro NVS 110M/GeForce Go 7300* Detail PnpID VEN_10DE&DEV_01D7&SUBSYS_FF021179&REV_A1 *Αυτα και τα 2 τα ειχα κατεβασει χτες αλλα μετα μου εβγαζε μηνυμα σφαλματος
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Είσαι σίγουρη ότι κατέβασες τα driver για τους GO και όχι τους απλούς;;; http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winxp_179.48_beta.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα