minato Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τωρα που το παλιο PC αρχιζει να τα πεζη θα ηθελα να παρω ενα νεο . Ειμαι απο χανια και για αυτο ειναι αλλο απο ενα τοπικο αλλα και ε-shop καταστημα.διαθετω 700 αλλα θα ηθελα αν γινεται να ειναι κατω απο 650. Δειτα την δικαι μου συνθεση: επεξεργαστης:AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Black Edition μητρικη : Gigabyte GA-970A-D3 ram :Kingston 4GB DDR3 1333MHz σκληρος : Western Digital WD5000AAKX CAVIAR BLUE καρτα γραφικων:ASUS GeForce GTX 550 Ti DirectCU 1GΒ οπτικο :SONY OPTIARC DVDRW κουτι: Thermaltake V4 Black Edition τροφοδοτικο:ALLIED TECH Power Supply 600W PFC ATX Retail οθονη: LG E2211S-BN Οθόνη LED 21,5" Full HD καπου 630 ειναι για το τροφοδοτικο δεν ειμαι σιγουρος.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Άλλαξε την GPU σου με αυτήν με +10 ευρώ και το τροφοδοτικό σου όχι δεν είναι καλό. Αλλάξέ το με αυτό με +17 ευρώ με 27 ευρώ επιπλέον θα έχεις καλύτερο σύστημα
minato Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 οκ για το τροφοδοτικο αλλα η συγκεκριμενη καρτα γραφικων ειναι πιο φτηνη μονο σε αυτο το καταστημα και αν τις συγκρινεις υπερτερει δες εδω η μια και να η αλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα