Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*ΕΛπιζω να ειμαι στο σωστο μερος. Αν οχι παρακαλω μεταφερετε το! σορρυ!

Παιδια, προσφατα ειχα την ιδεα να ανοιξω ενα φορουμ! Ειμαι σε φορουμ, Blogs κτλ πολλα χρονια τωρα κι εχω κανει διαφορα. Αποφασισα λοιπον να ανοιξω μια κοινοτητα της οποιας ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ σκοπος εινα να περναμε ΚΑΛΑ.

Σαν κυριο θεμα εχει τα video games αλλα φυσικα δε θα μεινουμε εκει. Οτι μπορει να ενδιαφερει καποιον θα ανοιγεται.

Το φορουμ θα ειναι international αλλα θα υπαρχουν συγκεκριμενα section, ειδικα για τους Ελληνες οι οποιοι θελουν να μιλανε Ελληνικα χωρις να αναγκαζονται να μιλανε και με ατομα απο αλλες χωρες (λογω μη γνωσης αγγλικων, ενδιαφεροντων κτλ).

Ανοιξαμε μολις προχτες οποτε δεν υπαρχουν και πολλα προς το παρον!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ τη βοηθεια σας ομως! ΟΠΟΙΟΣ μπορει να βοηθησει θα με χαροποιησει πολυ! Χρειαζομαι ατομα να θελουν να μπουν στην ομαδα, να βοηθησουν στην αναπτυξη του φορουμ, να γνωριζουν απο στησιμο web site Κτλ κτλ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος και θα κανει καλο!

Μερικες πληροφοριες για την κοινοτητα μας...

1) ΔΕΝ εχουμε και ουτε θα εχουμε ποτε σκοπο το κερδος. οταν και ΑΝ βαλουμε ποτε καποιοες δωρεες κτλ οπως συνηθιζεται θα ειναι ΜΟΝΟ για την αναπτυξη του φορουμ και για τη διεξαγωγη τουρνουα και διαγωνισμων και ΠΟΤΕ για προσωπιλο οφελος. Τουλαχιστον αυτα ισχυουν για μενα προσωπικα. Αν καποιος θελει να δουλεψει για το φορουμ μας και αυτο αποφερει κερδη με καποιον τροπο, ευχαριστως να τον πληρωσω!

2) ΣΤΟΧΟΣ ειναι η ΠΑΡΕΑ. να περναμε καλα. απαγορευονται οι τσακωμοι κτλ. Επειδη οπως ειπα ειμαι πολλα χρονια σε κοινοτητες, θελω να υπαρχει μια οπου ο οποιοσδηποτε θα μπορει να μπει και να χαλαρωσει.

3) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ βοηθεια! οποιος μπορει να βοηθησει, παρακαλω ας μας το πει!

4) Δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ σκοπο να παρουμε τη θεση κανενος γνωστου φορουμ. Το θεμα ειναι η συνυπαρξη και οχι το να ειμαστε καλυτεροι εις βαρος αλλων.

Αυτα για τωρα! παρακαλω τις ιδεες και εντυπωσεις σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. ΕΙδα οτι πολλοι απο εσας μπηκατε αλλα δε βλεπω κανενα σχολιο! θα ηθελα τα σχολια σας και ειδικα τα αρνητικα! τι δε σας αρεσε? γιατι δε γραφτηκατε? τι θα θελατε να δειτε? υπαρχει καποιος που θελει να βοηθησει?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δυστυχώς εμενα δεν με ενδιαφέρουν τα videogames για αυτό δεν ....

Στα συν ότι είναι στα αγγλικά και απλό.

Καλή σου επιτυχία! :mrgreen:

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση! Τι θεματα λοιπον νομιζεις οτι θα ενδιεφεραν εκτος απο βιντεοπαιχνιδια; Εχουμε ηδη σπορ, νεα και αστεια. Κατι αλλο; Θα σε ενδιεφερε να αναλαβεις καποιον τομεα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στυλάρισέ το λίγο... Ξέρω από στησιμο σιτε από 6 χρονών πιτσιρίκι. Βάλε δικό σου background όποιο θέλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου! δυστυχως το συγκεκριμενο φορουμ δε δεχεται τετοιες μετατροπες... Για αυτο περιμενω αν βρω 2-3 παιδια ακομα να γινουμε και φιλοι κτλ και να ξερουν και να αγορασουμε κατι Premium να το φτιαξουμε σουπερ! εισαι ευσπροσδεκτος μιας και ξερεις!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είμαι ακόμα στη κατάληλη ηλικία αλλά σε ότι μπορώ να βοηθάω θα βοηθάω όσο μπορώ.

Δημοσ.

τι εννοεις στην καταλληλη ηλικια? ποσο εισαι? mod μπορεις να γινεις, να φτιαχνεις θεματα, να μαζευεις κοσμο κτλ?

Δημοσ.

μερικες παρατηρησεις:

Βλεπω οτι στη κατηγορια videogames εχετε κανει κατηγοριες παιχνιδιων(πχ strategy games) και ειδικα παιχνιδια πχ φιφα.

Καλο θα ηταν τα subforum σας να ειναι κατηγοριες παιχνιδιων (rts fps sports adventure κτλ) και μεσα σαν θεμα τα παιχνιδια..Αν φτιαχνεται ενα subforum για καθε παιχνιδι...........

Στα news φτιαχτε και ενα game news και μεσα να βαζετε ανακοινωσεις κυκλοφοριας νεων παιχνιδιων..

Το livestreaming θα περιεχει links για αγωνες?μηπως εχετε προβλημα με τιποτα δικαιωματα πχ απο νοβα?

Εχετε ξεχασει ενα μεγαλο κομματι του gaming που ειναι τα τουρνουα που γινονται ον λινε.

παιζει να υπαρχει επιλογη γλωσσας ελληνικα η αγγλικα??δε ξερουν και οοοολοι αγγλικα

Δημοσ.

Γεια αου φιλε μου κι ευχαριστουμε!

Λοιπον,

1) θα υπαρχουν τομεις με ελληνικα και μονο για οσους θελουν να μην ασχοληθουν με τα αγγλικα. Βεβαια υπαρχει η σκεψη να γυρισει σε ελληνικα μονο το σαιτ. Θα δουμε!

2) με τα λινκς, το σκεφτηκα κι εγω αλλα το εχουν εδω και χρονια μεγαλα φορουμ οποτε υποθετω οτι ειναι οκ. Ετσι κι αλλιως εμεις δεν εχουνε κερδος! Δεν θα εχουμε τα βιντεο εμεις απλα τα σαιτ

Στα αλλα που λες συμφωνουμε πολυ και θα αλλαξουν αρκετα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...