Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια βρηκα αυτο το λαπτοπ σε εκθεσιακο Lenovo ThinkPad Edge 11 τι λετε αξιζει να δωσω λεφτα για εκθεσιακο ? μου ειπαν το δινουν -30% δηλαδη 399 απο 570 και μου παν πως θα το πανε 342 ευρω (θελω να παω σε μικροτερη οθονη λογο ογκου) . μου αρεσε και αυτο αλλα το εχουν πλεον μονο σε ροζ http://www.skroutz.gr/s/449206/Lenovo-IdeaPad-Z370A-i3-2330M-4GB-500GB.html?keyphrase=Lenovo+IdeaPad+Z370A οποτε δεν το κοβω να το παιρνω :mad:

Δημοσ.

δεν θα το συνιστουσα.. ειδικα λαπτοπ..τα χουν ολη μερα στο ρευμα..και με την μπαταρια μεσα.. δηλαδη πας χωρις 2η σκεψη για νεα μπαταρια..

Δημοσ.

Θα αγόραζα άνετα εκθεσιακό κομμάτι ΦΟΡΗΤΟΥ υπολογιστή με τέτοια έκδοση. Στη χειρότερη θα εχεις κάποιο χαλασμένο πλήκτρο, μερικές γρατσουνιές στο σασί, μπόλικες δαχτυλιές στην οθόνη και ΑΝ μπορούσες να επιλέξεις ελληνικά ή αγγλικα windows, πλέον δεν εχεις αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

ελληνικα windows εχει απο οσο θυμαμαι καθως δεν ειναι παραεισαγωγης εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα αυτο δεν με καιει ,σαφως και θα το ελενξω πρωτα . απλα επειδη χρησιμοποιειται μενει ανοιχτο καθε μερα ποσες ωρες αυτο ειναι που σκεφτομαι και δεν ξερω και ποσο καιρο το εχουν ανοιχτο. εσυ εχεις παρει εκθεσιακο?

Δημοσ.

Για μένα δεν εχει τύχει να πάρω εκθεσιακό, αλλά για δικους μου εχω αγοράσει δυο φορές εκθεσιακό/μεταχειρισμένο φορητό. Αφου τον εξέτασα οπτικά, λειτουργικά, κοίταξα δίσκο/μνήμες (για το μεταχειρισμένο γιατί το εκθεσιακό είχε κανονική εγγύηση) και τον αγόρασα. Ακόμα και τώρα παίζουν μια χαρά.

Δυο υπολογιστές στους εκατομμύρια ειναι στατιστικό σφάλμα, αλλά αυτό που θέλω να πω ειναι οτι 30-40% έκπτωση για υπολογιστή 1-2 μηνών είναι πολύ καλή τιμή. Αν είσαι τύπος που κοιτάς την λεπτομέρεια και σε ενοχλούν μικροπράγματα (π.χ. μια ελαφρια γρατσουνια ή θέλεις να είσαι ο «πρώτος» του) μην αγοράσεις εκθεσιακό κομμάτι.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι αυτο το θεμα μου ισα ισα μπορω να πω πως ειμαι υπερ του stock απλα σε λαπτοπ και οθονες εκει εχω ενα διλλημα , αυτο που θελω να ξερω ειναι ποσο καιρο το εχουν εκθεσιακο ξερει κανεις ποσο καιρο μενουν εκθεσιακα αυτα???(ειδα και σε ενα thread που εχεις απαντηση σχετικα για τν ελενχο των ωρες λειτουργιας του σκληρου και αυτο οντως ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα την οποια και σκεφτομαι να εφαρμοσω) , εσυ θα το αγοραζες θεωρεις πως ειναι καλη τιμη για stock ? εγω παντως νομιζω πως ειναι

Δημοσ.

Αυτος που σου γραφω ηταν το τελευταιο κομματι (εκθεσιακο) απο προσφορα που ειχε βγει, ή το επαιρνα ή θα εψαχνα παλι για αρκετο καιρο για κατι αξιολογο... 8 μηνες τωρα δεν μου εχει βγαλει κατι...

Σιγουρα ειναι ρισκο, αλλα σιγουρα ειναι και μεγαλη η εκπτωση οπως τα λες. Σε μενα δεν εκαναν καθολου, απλα μου δωσανε δωρο μια τσαντα. Απλα ηξερα οτι μαξιμουμ να ηταν 15-20 μερες στο ραφι, σε αυτο που θες μπορει να ειναι πολυ καιρο,

Δημοσ.

Εαν ειναι στημενο/αναμμενο δες εαν μπορεις να του κανεις install επιτοπου το hdsentinel.Με αυτο θα μπορεσεις να δεις εαν ο σκληρος ειναι οκ,αλλα το κυριοτερο το uptime λειτουργιας του σκληρου και κατεπεκταση ποσο καιρο εχει μεινει αναμενος ο υπολογιστης.

Καντο και κρινε...

Για 350 ευρω δεν ειναι ασχημος,αν και τον πουλουσαν σε αλλο καταστημα καινουργιο σε αυτην ~την τιμη πριν 1-2βδομαδες που το κοιτουσα.

Οπως κ να εχει η εγγυηση σου θα ξεκιναει απο την ωρα που θα τον παρεις..

Δημοσ.

κοιτα και εγω το σκεφτηκα αυτο με τον σκληρο βασικα θα δω και σε αλλο καταστημα του κωτσοβολου τι εχουνε μηπως εχουν κανενα κλειστο . σε ποια αλλα καταστηματα το εχεις βρει μιλαω για τις τιμεσ που αναφερεις να τους παρω κανενα τηλεφωνο αν ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...