giorgos_the_great Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 γεια σας παιδια!σημερα δεν ξερω πως ετυχε εκεινη την στιγμη και γυρναω το χερι μου και παει η οθονη του λαπτοπ!εσπασε :cry: ξεσυναρμολογω το λαπτοπ και βγαζω την οθονη!απο οτι ειδα ειναι μια οθονη HannStar HSD110PHW1-A00 !Μετα απο μια αναζητηση στο νετ ειδα οτι αυτη η οθονη μια τοσο δα οθονη κανει 199.99$ !!!! :mad: σιγα μην δωσω τοσα λεφτα γι αυτο!Αν ξερει καποιος που μπορω να την βρω οσο ποιο φθηνα γινεται η εαν καποιος εχει καποια οθονη τετοια απο ενα χαλασμενο λαπτοπ ξερω εγω η απο καπου αλλου και να δουλευει(και την δινει δωρεαν αλλα θα πληρωσω εγω μεταφορικα)ας κανει ενα reply και θα συνενοηθω εγω μαζι του!
άδικος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τσέκαρε στις αγγελίες με αναζήτηση το μοντέλο του φορητού σου. Ποιο laptop έχεις φίλε μου;
shodan Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Που τη βρήκες τόσο; ~80€ έχει στο eBay. Sent from my iPad using Insomnia
giorgos_the_great Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 στις αγγελιες δεν βρηκα κατι!το μοντελο ειναι!Turbo-X Escape Black Student!ειναι notebook!επισης ειναι 11.1 ιντσων αν δεν κανω λαθος!το εψαξα σε διαφορα σιτε εκτος απο το ebay και την εβρισκα 160 ευρω!!!ελεος τοσο ακριβα για μια οθονουλα που ισα ισα λιγο μεγαλυτερη απο την παλαμη ειναι!θα το ψαξω και στο εβαυ αλλα αν εχετε κατι εσεις πειτε μου!βεβαια κατι φθηνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα