ffilz Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ίσως να είναι η πιο χιλιο- ειπωμένη ερώτηση αλλά εγώ δεν βρήκα πουθενά αυτό που θέλω Λοιπόν έχω ένα λογαριασμό gmail και θέλω να τον βλέπω στο thunderbird αλλά ως εξής 1) Ό,τι αλλαγές και να κάνω στον thunderbird το gmail να μην αλλάζει τίποτα. Ότι μηνύματα και αν διαγράφω από το thunderbird ή τα αποθηκεύω σε άλλους φακέλους θέλω στο gmail να παραμένουν στο inbox 2) Να βλέπω τα μηνύματα και στο κινητό Ερωτήσεις: 1) τι ρυθμίσεις θα φτιάξω στο gmail? POP ή IMAP? 2) Τι ρυθμίσεις θα βάλω στο thunderbird? Τώρα τα μηνύματα που διαγράφω στο thunderbird το gmail τα πάει όλα στο «όλα τα μηνύματα» και τα σβήνει από το inbox . Καμιά ιδέα? Ότι και αν έχω διαβάσει δεν καταλαβαίνω αν με εξυπηρετεί το pop ή το imap
computeras13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εφόσον θέλεις να έχεις διαφορετική λειτουργικότητα στο κινητό, στον υπολογιστή και στο web interface πιστεύω είναι καλύτερα να το ορίσεις σαν POP3 επιλέγοντας να παραμένουν τα μηνύματα στον server όταν τα κατεβάζει το thunderbird ή το κινητό σου. Για το θέμα της διαγραφής, δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτόματα ή θα πρέπει να ορίσεις να μην επηρεάζονται τα μηνύματα στον server.
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 για τη διαγραφη δεν ειναι αυτοματα, υπαρχει ξεχωριστη επιλογη στις ρυθμισεις.
ffilz Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ξέρετε κανένα site που να έχει οδηγό πως μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις? να έχει όμως περιπτωσιολογία
alterna Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εγώ θέλω να ρωτήσω το αντίθετο : θέλω στο gmail να παίρνω τα mail του thunderbird γιατί στις διακοπές δεν θα έχω pc και θα πηγαίνω σε internet cafe.
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εγώ θέλω να ρωτήσω το αντίθετο : θέλω στο gmail να παίρνω τα mail του thunderbird γιατί στις διακοπές δεν θα έχω pc και θα πηγαίνω σε internet cafe. αυτο δεν γινεται. ή μαλων για να γινει οπως λες πρεπει να αφησεις το pc ανοιχτο συνεχεια οσο θα λειπεις, να τρεχει ο thunderbird και να εχεις ενα φιλτρο να τα προωθει στο gmail. οι αλλοι λογαριασμοι που εχεις στο thunderbird δεν εχουν δυτατοτητα συνδεσης μεσω web? να βλεπεις τα εμαιλ καθε λογαριασου σου ξεχωριστα απο web οσο λειπεις.
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ίσως να είναι η πιο χιλιο- ειπωμένη ερώτηση αλλά εγώ δεν βρήκα πουθενά αυτό που θέλω Λοιπόν έχω ένα λογαριασμό gmail και θέλω να τον βλέπω στο thunderbird αλλά ως εξής 1) Ό,τι αλλαγές και να κάνω στον thunderbird το gmail να μην αλλάζει τίποτα. Ότι μηνύματα και αν διαγράφω από το thunderbird ή τα αποθηκεύω σε άλλους φακέλους θέλω στο gmail να παραμένουν στο inbox 2) Να βλέπω τα μηνύματα και στο κινητό Ερωτήσεις: 1) τι ρυθμίσεις θα φτιάξω στο gmail? POP ή IMAP? 2) Τι ρυθμίσεις θα βάλω στο thunderbird? Τώρα τα μηνύματα που διαγράφω στο thunderbird το gmail τα πάει όλα στο «όλα τα μηνύματα» και τα σβήνει από το inbox . Καμιά ιδέα? Ότι και αν έχω διαβάσει δεν καταλαβαίνω αν με εξυπηρετεί το pop ή το imap Στο ms outlook ξέρω ότι έχει τέτοιες επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού (για προχωρημένους). Στο tb δεν ξέρω πως το έχει. Νομίζω όμως ότι ισχύει μόνο για pop3 λογαριασμούς και όχι για imap. Βλέπω τις ρυθμίσεις του gmail και είδα ότι έχει κάτι επιλογές από εκεί. Συνδέσου στo gmail και πάτα στο γραναζάκι πάνω δεξιά και πήγαινε ρυθμίσεις. Πάτα στην καρτέλα Προώθηση και POP/IMAP. Δες το 2 στην λήψη POP. Επίσης, πάνε στον tb στο μενού εργαλεία->ρυθμίσεις λογαριασμού και στις ρυθμίσεις διακομιστή για το gmail έχει μια επιλογή για αποθήκευση μηνυμάτων στον διακομιστή, για πόσες μέρες και αν θα διαγράφονται όταν τα σβήνεις από τον tb. Εγώ θέλω να ρωτήσω το αντίθετο : θέλω στο gmail να παίρνω τα mail του thunderbird γιατί στις διακοπές δεν θα έχω pc και θα πηγαίνω σε internet cafe. Ο thunderbird σαν πρόγραμμα δεν έχει κανένα email. Αυτά που σου εμφανίζει προέρχονται από mail servers (web ή pop3). Αν τα email αυτά είναι από το internet provider σου π.χ. otenet, forthnet κτλ τότε θα πρέπει να έχεις τα στοιχεία μαζί σου και εκεί που θα είσαι να μπαίνει στο outlook, να περνάς τα στοιχεία, να βλέπεις τα email και να διαγράφεις τον λογαριασμό μόλις τελειώσεις. Αν είναι web mail τότε τα βλέπεις από τα αντίστοιχα sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα